Айя, ти не спираш да се притесняваш. Явно наистина много си наранена за да го правиш, но не бива. Ако някой не ти вярва, че си добронамерена, то това не е твой проблем. Трудно можеш да промениш мнението на някой, който вече е решил, че ти не си му симпатична. Тук във форума си, за да практикуваш нещо което обичаш, а не да създаваш приятелства, е и това предполагам става, но надали и в началото.
Вярно е, че напоследък тук нещата доста се "изкривиха" за голямо мое съжаление. Аз съм във форума от края на миналата година. Започнах в два френски сайта и после попаднах на този тук. Мога да споделя, че атмосферата навсякъде е различна. В първия сайт общуването е академично. Задаваш въпрос към двама професионални астролози и получаваш отговор. Между съфорумците не съществува почти никаква връзка, може би и затова не съм влизала там вече от няколко месеца. Вторият астрологичен сайт е доста развит и се използва от цяла Франция, Белгия, Канада (всички франкофонски държави). Учасниците са стотици и комуникацията е доста развита. Все още влизам там но както се казва профилактично. От както имах предложение за брак се стреснах

(там с регистрацията си правиш радикса и всеки има достъп до него, та така един беше решил, че партньорските ни карти са супер и искаше да се запознаем на живо). Та на всякъде може да срешнеш какви ли не.
Този форум тук ми харесва защото всички са ми сънародници пък аз вече няколко години не съм общувала с българи и ми липсва контакта с такива. Атмосферата е различна, много по-уютно е. Понеже форума не е голям, всички сме като едно семейство. А и пишещите са знаещи и можещи личности в областта на астрологията.
Спри да се притесняваш и обясняваш. Продължи да си вземаш участия и така ще заслужиш доверието на съфорумците.
А с хората, които влизат тук, за да се будалкат с нас има кой да се оправя.