Вещооо, кой ти каза, че си дебела, ма?
Стрелец с Луна в Лъв, доколкото си спомням.
Веще, какво имаш в овен?
Цитат на: Aurora Borealis в Май 23, 2010, 05:55:45 pmВещооо, кой ти каза, че си дебела, ма? Уфффф, тя сега взе да се окръгля, че и аз покрай нея
То и аз съм се поокръглила през зимните месеци и най-вече онова, дето го давам срещу косата на Вещицата.
Ауу, ще ставаш говеду значи.
Цитат на: РаХари в Май 23, 2010, 04:15:41 pmОт кметството ми 'дадоха' нов асцендент. Познайте какъв: )Близнаци?
От кметството ми 'дадоха' нов асцендент. Познайте какъв: )
Цитат на: kabala в Май 23, 2010, 06:00:30 pmЦитат на: Aurora Borealis в Май 23, 2010, 05:55:45 pmВещооо, кой ти каза, че си дебела, ма? Уфффф, тя сега взе да се окръгля, че и аз покрай нея То и аз съм се поокръглила през зимните месеци и най-вече онова, дето го давам срещу косата на Вещицата.
Цитат на: Lillie в Май 23, 2010, 04:18:27 pmРаХари, как можа да пуснеш такава брада? Да не си станал и ти Гуру? откакто съм на свободна практика
РаХари, как можа да пуснеш такава брада? Да не си станал и ти Гуру?
Асцендента ти е ОТШЕЛНИК!!!демек Козирог
Той е зодия Стрелец.Аз преди го питах дали не е зодия Близнаци, обаче той си помисли, че се опитвам да го свалям.
стига ма - още един гъз бая ще ми доде тежичко вече - нема мога се мърдам
Хмм, да не се е оказал Рибешки тогаз, че се изплъзва така...докато пак го докара прилива, ехеее.