Цитат на: sunrain в Май 23, 2010, 04:54:41 pmХмм, да не се е оказал Рибешки тогаз, че се изплъзва така...докато пак го докара прилива, ехеее. Новото МЦ е рибешко
Хмм, да не се е оказал Рибешки тогаз, че се изплъзва така...докато пак го докара прилива, ехеее.
Да, Рак. Забравих да кажа, че ми го 'дадоха' още миналата година - това сигурно веднага щеше да наведе За овните жени - да, харесват бради - от скромни лични наблюдения виж с жените телци, особено родители - има какво да си кажем по въпроса
Цитат на: Lillie в Май 23, 2010, 04:33:07 pmСтрелец с Луна в Лъв, доколкото си спомням.Да, предишният асц. беше Телец, но майка ми доста се е объркала във времето, а баща ми е бил толкова радостен, че не си спомня )
Стрелец с Луна в Лъв, доколкото си спомням.
Цитат на: РаХари в Май 23, 2010, 06:01:24 pmЦитат на: Lillie в Май 23, 2010, 04:33:07 pmСтрелец с Луна в Лъв, доколкото си спомням.Да, предишният асц. беше Телец, но майка ми доста се е объркала във времето, а баща ми е бил толкова радостен, че не си спомня )И аз минах по същия път на заблудата, докато не отидох в общината, за да установя, че асцендентът ми бяга с 90 градуса.
Цитат на: Небесна в Май 23, 2010, 08:24:45 pmЦитат на: РаХари в Май 23, 2010, 06:01:24 pmЦитат на: Lillie в Май 23, 2010, 04:33:07 pmСтрелец с Луна в Лъв, доколкото си спомням.Да, предишният асц. беше Телец, но майка ми доста се е объркала във времето, а баща ми е бил толкова радостен, че не си спомня )И аз минах по същия път на заблудата, докато не отидох в общината, за да установя, че асцендентът ми бяга с 90 градуса.Една песен, която записахме във връзка със 'сгрешените' асценденти:http://www.archive.org/download/Fuguri2009/04Sgreshen_ascendent.mp3
Цитат на: Небесна в Юли 18, 2009, 08:27:55 pmНай-красивите жени са с Асцендент Стрелец и Везни. Е,супер!Значи с тоя моя асцендент Везни имам шансове!
Най-красивите жени са с Асцендент Стрелец и Везни.
Цитат на: Марая в Август 04, 2010, 06:12:47 pmинтересна бемка , точно описва асц-то! и красиво дете с открита усмивка! :blink:Имам и тръпчинка на дясната буза.Иначе уж съм на 17,пък винаги изглеждам по-малка!
интересна бемка , точно описва асц-то! и красиво дете с открита усмивка! :blink: