Не, не, не и не . Юпитер и Плутон са ми в Скорпион, Луната ми е много далеч от АЦ. Никакъв Скорпион, Стрелец, Овен или Лъв като АЦ или като слънчев знак. Марс в Риби, Венера във Везни.Да пускам ли картата вече ?
abroad, ThunderGoddess - и двете бяхте точни. Hm - Хирон, Вертекс, Лилит, Млилит, Дилит т.н. изобщо не ги гледам в картата.romantica, благодаря, много си мила и ми хвана стрелчешкия Марс:)aktur - все още съм съвсем в началото и не работя с неподвижните звезди. Ще ми е любопитно да кажеш какво имаш предвид.Всъщност, всички донякъде сте прави, защото имам от всичко:)По-особеното, за което говорех е сплит точно на Асц на 0 градуса в Козирог - съвпад на Сатурн, Марс, Уран и Нептун. Другия сплит е Луна-Венера-Юпитер, като Юпитер е на К4.Учуди ме, че много меко ви изглеждам...според повечето хора съм си...хм...серт или поне фатална и преценяваща Явно от снимки не се усещат толкова Сатурн и Марс. Някои неща ги тълкувахте като лъвски заради егото, но то идва от многото овчи истории май:)
Я да видим за мен какво ще кажете :blink: :
Цитат на: The_One в Януари 19, 2012, 06:16:55 pmabroad, ThunderGoddess - и двете бяхте точни. Hm - Хирон, Вертекс, Лилит, Млилит, Дилит т.н. изобщо не ги гледам в картата.romantica, благодаря, много си мила и ми хвана стрелчешкия Марс:)aktur - все още съм съвсем в началото и не работя с неподвижните звезди. Ще ми е любопитно да кажеш какво имаш предвид.Всъщност, всички донякъде сте прави, защото имам от всичко:)По-особеното, за което говорех е сплит точно на Асц на 0 градуса в Козирог - съвпад на Сатурн, Марс, Уран и Нептун. Другия сплит е Луна-Венера-Юпитер, като Юпитер е на К4.Учуди ме, че много меко ви изглеждам...според повечето хора съм си...хм...серт или поне фатална и преценяваща Явно от снимки не се усещат толкова Сатурн и Марс. Някои неща ги тълкувахте като лъвски заради егото, но то идва от многото овчи истории май:)Като нов потребител да влезеш с бутонките в темата на друг, май не е от проявите на мекота. Не бих предположила, че Слънцето ти е в такъв знак, но определено се усещат планетите на АС, а Нептун най-вече в цвета на очите.
Знам, че първоначалната идея на темата не е такава, но тази игра с познаването на Асц и планетките по снимка ми допада. :> Ще кача снимката на един господин - АСЦ му е между Везни и Скорпион и не мога да преценя кой точно е. Който желае, може да даде идеи и да се обоснове. :>