скорпи- този поглед не може да се сбърка,няма мекотата на везните, трапчинки
Ето я картата. На мен наистина ми е трудно категорично да определям Асцендент. В случая му прегледах всички снимки - наистина на някои има особена тежест в погледа, ала на други гледа като невинно бебенце . Това, което веднага припознах в него, е Луната в Телец, има някакво добряшко излъчване, доста бие на теленце. Знам, за Везните, че са характерни трапчинките, но аз лично ги свързвам и със Скорпион - познавам доста трапчинчести представители. :> Иначе гледам, че Плутон е близо до АСЦ, а Марс е в 12 дом. Часът е приблизителен.
много интересна тема:) давидим дали ще ме познаете п.с. може би по луната ще ме познаете.
'venerra, много се доближи, браво, но без рак другото е вярно. и нямам "огън" в себе си. ако искате да пускам карта или?
Цитат на: Ladymo в Март 31, 2012, 04:30:25 pm'venerra, много се доближи, браво, но без рак другото е вярно. и нямам "огън" в себе си. ако искате да пускам карта или? слънце /или асц/ - водолей, луна - скорпион?
и нямам "огън" в себе си.
Цитат на: Ladymo в Март 31, 2012, 03:24:31 pmмного интересна тема:) давидим дали ще ме познаете п.с. може би по луната ще ме познаете.някаква комбинация от рак-скорпион-водолей ? малко се чудя и за стрелец...
интересно е това за стрелчешкото излъчване, за пръв път го чувам. мислех си, че имам скорпионско излъчване