Хах, благодаря ви за включването. :blink: И двете сте прави, въпреки че трябваше малко да се поразровя, за да ви разбера напълно.
Ето я картата. Луна в Козирог, оттам може би Сатурновото излъчване, което доколкото прочетох дава външна студенина. Доста се изненадах, че точно това сте уцелили /чувала съм го много пъти от хора, с които не се харесваме/, защото това по принцип възприемам като "невинната" си визия, с която печеля определени хора.

Иначе през повечето време ходя изцяло гримирана, наблягам много на очите и придобивам умишлено "каменно лице" за почти постоянно, нещо като високоефективна защита срещу нахални и безочливи хора. Когато харесвам някого е обратното и съответно са ми правили комплименти за изразителното ми и артистично лице.

Останалото - Слънцето е в Овен, Плутон в Скорпион, те правят доста аспекти, но за Юпитер ми е трудно да преценя. И Марс е в 10 - ти дом, както предположи Asol...
Благодаря ви, момичета, определено е доста интересно като тръгне да се анализира... :rolleyes: