Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 362206 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #1600 -: Май 25, 2013, 12:25:30 pm »
По-скоро Лъвовете биха държали на последния писък на модата, отколкото Водолеите, според мен.

« Отговор #1601 -: Май 25, 2013, 12:40:09 pm »
А коя планета или аспект дават лунички? Нещо свързано със Сатурн? Нали управлява кожата...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1602 -: Май 25, 2013, 12:48:13 pm »
По-скоро Слънцето, а и като цяло подчертана питта доша (по Аюрведа) или в дисбаланс - фоточувствителна кожа/очи и свръхпигментация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1603 -: Май 25, 2013, 12:48:53 pm »
А коя планета или аспект дават лунички? Нещо свързано със Сатурн? Нали управлява кожата...
овенското и рачешкото, второто заради бледата кожа, лесно изгаряща от слънцето, първото завежда петната по лицето, бенки...

« Отговор #1604 -: Май 25, 2013, 12:56:33 pm »
Слава Богу нямам много! Само по носа и малко под очите,но просто се чудех от кой аспект или планета идват.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1605 -: Май 25, 2013, 12:57:23 pm »
Аз съм виждал лунички при човек със Слънце в Риби, Луна в Козирог и асцендент Рак.

« Отговор #1606 -: Май 25, 2013, 01:02:20 pm »
Рачешката кожа е бледа и чувствителна...

*

Нова

• 3491
« Отговор #1607 -: Май 25, 2013, 01:04:28 pm »
Аз с моите слънце и луна в овен съм със светла кожа, коса, очи. Слънчасвам за нула време, изгарям...

Трябвало да съм се родила преди 3 века и да се разхождам само с чадърче и капела и бели ръкавички на ръцете...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1608 -: Май 25, 2013, 01:07:37 pm »
Те тогава жените са изглеждали значително по-красиви с онези дрехи, поне според мен.  :rolleyes:

« Отговор #1609 -: Май 25, 2013, 01:11:05 pm »
Аз с моите слънце и луна в овен съм със светла кожа, коса, очи. Слънчасвам за нула време, изгарям...

Трябвало да съм се родила преди 3 века и да се разхождам само с чадърче и капела и бели ръкавички на ръцете...
Щеше много да се котираш тогава-много са харесвали бледолики дами  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1610 -: Май 25, 2013, 04:10:54 pm »
Нищо овнешко не виждам, не бих предположила овен. Очите и веждите са си 1 към 1 скорпи. Не може да се обърка това. Изключително типични, особено веждите. Нослето ми е по везни, както и облите бузки /остави напълняването, то няма връзка в случая и считам, че и много слаба, ще си с овал на лицето.
Обаче тези остри, очертани устин като че ли са козирожки. Остра форма, точно изписана, а дори си само с гланц на устните.

Хм, мисля, мисля и измислих, че може да не е козата, ами дева за устните ти. Това са претенциозни устни, земни. Да, какво имаш в дева? Не може така без нищо да си го взела този мъж подчертана дева? ))))

Ще чакам да видя какво ще кажат другите във форума за устните ти, те са ми най-интересни и неразбираеми
)))))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1611 -: Май 25, 2013, 04:18:48 pm »
Да, бе, глупости, да не си посмяла.

Обаче интересно, светилата и ац в овен, а аз овен не виждам... Другите..??

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1612 -: Май 25, 2013, 04:21:13 pm »
С абсолютно същите устни съм и аз - нямам нищо девишко, нито козирожко, нито сатурново влияние.

Това са устни с детска форма, тип панделка (така ги наричат в нашия край).  :blink:

Сънили, силно издълбаната гънка над горната устна (която дава това изостряне) казват, че е белег за силно либидо. Тоест колкото е по-издълбана, толкова би трябвало да е по-изразено то.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1613 -: Май 25, 2013, 04:26:44 pm »
С абсолютно същите устни съм и аз - нямам нищо девишко, нито козирожко, нито сатурново влияние.

Това са устни с детска форма, тип панделка (така ги наричат в нашия край).  :blink:

)))) Панделка, много точно. Но пък да, детското излъчване е по овен. Мисля, че всички овни го имаме малко или повече.

При нея обаче миксът е странен, от една страна острота в очите, тъмен цвят и на кожата, дори облите лицеви форми са някак остри, а не благи, а от друга панделка.

Тази панделка обаче дава едно нацупване, претенция, някакси недоволство в излъчването...Натовареност, а не лекота.
« Последна редакция: Май 25, 2013, 04:49:13 pm от Нова »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1614 -: Май 25, 2013, 04:27:40 pm »
За мен излъчването на Сънили е на човек със земя- телец и дева (без козирог) + вода- рачешка примерно. :unsure:

п.п.И аз си имам овчи акцент, но не се е отразил на визията ми.

« Отговор #1615 -: Май 25, 2013, 04:29:56 pm »
Жалко че не мога да видя снимката в момента,но и моите устни са изострени отгоре. Има достатъчно козметика,която може да реши този "проблем". Един молив за устни в ненатрапчив цвят може да коригира всичко,което не ти харесва в тази насока  :blink:

*

satin_

« Отговор #1616 -: Май 25, 2013, 04:30:34 pm »
дори мисля да си слагам хиалоронова киселина там :blink:

Глупости, много са сладки, приличат на устните на кукла  :blink:

*

Нова

• 3491
« Отговор #1617 -: Май 25, 2013, 04:30:41 pm »
Лили, и ти като Калчо дописваш! Да, и двете сте по овен-скорпион и с панделки, сигурно е либидото )))))

Радвам се, че някой /Уран/ ме подкрепи за земята, девата. Щото знаем аспектите на Сънили и звучах преднамерено.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1618 -: Май 25, 2013, 04:33:39 pm »
Лили, и ти като Калчо дописваш! Да, и двете сте по овен-скорпион и с панделки, сигурно е либидото )))))

Да му имаш на българина второто мнение (акъла, който ти идва после)  ;D, затова все дописвам и аз, като се сетя за нещо, което съм пропуснала или с което мога да си допълня мисълта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1619 -: Май 25, 2013, 04:37:14 pm »

Да му имаш на българина второто мнение (акъла, който ти идва после)  ;D, затова все дописвам и аз, като се сетя за нещо, което съм пропуснала или с което мога да си допълня мисълта.

Тъй, тъй, ама като ти остане коментара на предходната страница, язък, че си застъпила такава пикантна тема като либидната ))))) така прецакваш и нас, щото се фокусираме върху разни панделки и пропускаме същественото.. :P :P