Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 362120 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #1640 -: Май 27, 2013, 06:33:23 pm »
Сега включих, че щерката е също с венера в овен, че и марс в рак и не е луничава, въобще.  :-[

« Отговор #1641 -: Май 27, 2013, 07:13:19 pm »
А тръпчинките откъде идват? Освен нещо Везнишко,съвпада на Венера със Слънцето или с Управителя на АЦ няма ли да дадат тръпчинки?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1642 -: Май 30, 2013, 08:15:03 am »
Венерата във везни? Някоя от другите планети в козирог?Може би слънцето?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1643 -: Май 30, 2013, 12:49:16 pm »
Да си пробвам късмета и аз (че има шанс все още да е повече от знанията ми  ;D) - овен и/или скорпион да има?

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1644 -: Май 30, 2013, 01:08:33 pm »
Е, ти така като постави въпроса, веднага включвам и телец в картинката  ;D (и евентуално водолей??)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1645 -: Май 30, 2013, 01:29:16 pm »
Венерата везни - нещо от усмивката му ме наведе на тази мисъл. Стелиумът в 10-ти близо ли е до МЦ?
Нали казват, че планети близо до Асц променят възприемането на знака на самия асцедент, от друга страна МЦ също е видим на първо впечатление от околните.

Огън абсолютно не виждам :unsure:

За слънце или асцедент водолей бих могла да преценя ако видя цялото тяло, не само главата ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1646 -: Май 30, 2013, 02:47:41 pm »
Иска ми се и аз да се включа в темата  :blink: макар че сигурно сто пъти съм си пускала картата и повечето ми знаете инфото.
Никога не ми познават зодията и даже не им се вярва на хората че съм с такъв слънчев знак.. сигурно поведението, излъчването или асцендента ги объркват. Но като гледам снимките, сякаш си приличам.
Някакви предположения? Кое се усеща най-явно на външен вид?
« Последна редакция: Юни 03, 2013, 12:09:03 pm от Freya »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1647 -: Май 30, 2013, 03:26:05 pm »
Иска ми се и аз да се включа в темата  :blink: макар че сигурно сто пъти съм си пускала картата и повечето ми знаете инфото.
Никога не ми познават зодията и даже не им се вярва на хората че съм с такъв слънчев знак.. сигурно поведението, излъчването или асцендента ги объркват. Но като гледам снимките, сякаш си приличам.

Аз със сигурност не ти я знам, а и не си водя статистика.

Кое се усеща най-явно на външен вид?
Водолей и овен или уран и марс )))

*

satin_

« Отговор #1648 -: Май 30, 2013, 03:27:25 pm »
Нещо Нептуново има в замечтания ти и нежен поглед  :blink: Имаш ли нещо в Риби.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1649 -: Май 30, 2013, 03:33:22 pm »

Аз със сигурност не ти я знам, а и не си водя статистика.

Водолей и овен или уран и марс )))

Водолей нищо нямам, Овен - никакви планети, Уран и Марс... може би да, по-осезаемо - силен Марс...

Нещо Нептуново има в замечтания ти и нежен поглед  :blink: Имаш ли нещо в Риби.

Мда, има нещо Нептуново... и рибешко също :) браво
А предполагам, червеното и оранжевото на косата ми подсказва за огнено влияние от...
« Последна редакция: Май 30, 2013, 03:40:04 pm от Freya »

*

Нова

• 3491
« Отговор #1650 -: Май 30, 2013, 03:36:45 pm »
Искам просто да кажа, че явно вие всички, астроложките хора излъчвате някаква мъдрост и зрялост в коментарите и постовете си, при "комуникация". С голям житейски и духовен опит.

Напоследък все по-често ставам някакси изненадана, не -учудена, че всъщност зад никовете стоят свежи хора. Първоначално имах усещане, че тук сте предимно хора с уранова квадратура, и в двата диапазона.

Пиша това с радост и като комплимент и похвала, при все че съм наясно, че становището ми звучи двуяко. Но не е. Поздравления, всички сте чудесни.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1651 -: Май 30, 2013, 04:34:05 pm »
Стрелеца според мен.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1652 -: Май 30, 2013, 04:48:22 pm »
Стрелеца според мен.

Топло, топло.. За сега познахте, нещо в :piscess: и нещо в :sagittariuss: .... ама какво е там? Подсказвам... не е Слънцето, както предположих сигурно него най-трудно бихте разпознали  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1653 -: Май 30, 2013, 04:53:20 pm »
Асцендента ли ти е Стрелец? С това високо чело, форма на главата и широка усмивка предполагам, че асцендента ти е там.

*

satin_

« Отговор #1654 -: Май 30, 2013, 05:00:14 pm »
По чертите на Лицето ми приличаш на дева.
Имаш голяма прилика с една приятелка-асц Дева, Венера в Лъв, Марс в Козирог, Слънце в Рак. И тя е с червена коса  :P
За това-за огъня казвам Лъв и нещо в Дева :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #1655 -: Май 30, 2013, 05:04:39 pm »
Има и овен и скорпион ;D, но дай мнение за Слънце, Луна, Венера, Марс! Можеш! Ще ти издам малко, запознаеш ли се с него, много ще го харесаш ;D
И друго ключово има при него - силен стелиум, който според мен е в 10 дом и затова Сладурката казва Козирог.

Тейко ти ли е?

Казала си вече овен и скорпион.
Лъв??

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1656 -: Май 30, 2013, 05:08:47 pm »
Асцендента ли ти е Стрелец? С това високо чело, форма на главата и широка усмивка предполагам, че асцендента ти е там.

Браво, вие двамата сте най-напред с материала, АСЦ Стрелец, Слънце в Дева.  :blink:

По чертите на Лицето ми приличаш на дева.
Имаш голяма прилика с една приятелка-асц Дева, Венера в Лъв, Марс в Козирог, Слънце в Рак. И тя е с червена коса  :P
За това-за огъня казвам Лъв и нещо в Дева :)

В Лъв нямам нищо, но пък имаме едно общо нещо с приятелката ти :)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1657 -: Май 31, 2013, 02:17:09 am »
Фрея, приличаш ми на горска нимфа.

Залагам и на земен акцент -  Телец може би повече- това заради творчеството ти и самото излъчване сякаш има стабилност.

Оп, прочетох сега ,че си Дева.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1658 -: Май 31, 2013, 11:36:54 am »
Пускам картата :)
Благодаря за комплиментите sunnily и Lina
Интересно, че никой не предположи Скорпион, а обикновено с тях ме бъркат, заради Венерата, която също би трябвало да влияе на външния вид. Но със сигурност излъчването на живо би трябвало да е различно от колкото на снимка.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1659 -: Май 31, 2013, 01:47:38 pm »
Много интересно, права си за това, което казваш... и доста добре ги "четеш" нещата.. повечето от които и друг път са ми ги казвали по натала.
Само това за тежкия живот наистина не го виждам и разбирам(също са ми го казвали не веднъж) Защото като видя някои хора какви сериозни и тежки проблеми и живот имат и си казвам, че не оценяваме това което имаме и аз трябва да съм благодарна за живота и всичко което имам. Просто съпоставяйки се, не виждам да ми е труден живота.

А за интуицията, явно трябва да се науча да я използвам и развивам. Защото при мен има някакъв конфликт между нея и разума-логиката, който го прави трудно за мен да разгранича интуицията. За това и за доста др. неща винаги виня опозицията Слънце-Луна и тау квадрата...  ;D макар, че си ги обичам и оценявам... знам, че много ще ми помогнат да израстна в бъдеще.. те са ми голям учител  :blink:

и за другите неща си много права, благодаря за коментара :)