Аз пък си помислих за асц. Везни
Тука Уран, Нептун са в опозиция на Венерата му, така че може :blink: Уцелих Марса в Телец :blink:
За момчето говоря, не за италианеца :blink:
Цитат на: satin_ в Юли 30, 2013, 12:24:39 pmАз пък си помислих за асц. ВезниСъс сигурност не е асц. везни, щях да го харесам, а това момче изобщо, ама изобщо не ми харесва. Има нещо твърде сладникаво в лицето - асц. риби, Нептун там или асц. рак.Луна е в лъв - гледа доста горделиво.
Цитат на: satin_ в Юли 30, 2013, 12:41:56 pmЗа момчето говоря, не за италианеца :blink:Аха, сега видях чак картата му, не разбрах, че сме се спрели на венера в рак. А гарантирано имам наблюдения, че иначе тази така здравословна дева е склонна към приемане на екстра протеини, аминокиселини и прочее в "услуга" на "Здраво" телосложение.
Цитат на: sunnily в Юли 30, 2013, 12:45:24 pmЦитат на: satin_ в Юли 30, 2013, 12:24:39 pmАз пък си помислих за асц. ВезниСъс сигурност не е асц. везни, щях да го харесам, а това момче изобщо, ама изобщо не ми харесва. Има нещо твърде сладникаво в лицето - асц. риби, Нептун там или асц. рак.Луна е в лъв - гледа доста горделиво.Къв нептун, кви риби, аз сладникава ли ти изглеждам?
Цитат на: Нова в Юли 30, 2013, 12:54:27 pmЦитат на: satin_ в Юли 30, 2013, 12:41:56 pmЗа момчето говоря, не за италианеца :blink:Аха, сега видях чак картата му, не разбрах, че сме се спрели на венера в рак. А гарантирано имам наблюдения, че иначе тази така здравословна дева е склонна към приемане на екстра протеини, аминокиселини и прочее в "услуга" на "Здраво" телосложение.обаче пък девата е малко свИнлива като асцендент и както мерк е в рак-не обича светлината на прожекторите...ако е везни-има склонност към любовчийска трапчинка на брадата...дайте една карта де...закрастих се
Цитат на: Нова в Юли 30, 2013, 12:55:29 pmЦитат на: sunnily в Юли 30, 2013, 12:45:24 pmЦитат на: satin_ в Юли 30, 2013, 12:24:39 pmАз пък си помислих за асц. ВезниСъс сигурност не е асц. везни, щях да го харесам, а това момче изобщо, ама изобщо не ми харесва. Има нещо твърде сладникаво в лицето - асц. риби, Нептун там или асц. рак.Луна е в лъв - гледа доста горделиво.Къв нептун, кви риби, аз сладникава ли ти изглеждам?ам ти си показа само хубавото очо на 1 снимка, друго не съм ти видяла а ..и едно малко дупе...
Цитат на: Enigma в Юли 30, 2013, 01:01:20 pm ам ти си показа само хубавото очо на 1 снимка, друго не съм ти видяла а ..и едно малко дупе... Ще пусна снимки. И без това вече тука сума ти народ ми е приятел във фейсбука или по имейла.
ам ти си показа само хубавото очо на 1 снимка, друго не съм ти видяла а ..и едно малко дупе...
Цитат на: Нова в Юли 30, 2013, 12:55:29 pmКъв нептун, кви риби, аз сладникава ли ти изглеждам?Да.
Къв нептун, кви риби, аз сладникава ли ти изглеждам?
Цитат на: sunnily в Юли 30, 2013, 01:06:25 pmЦитат на: Нова в Юли 30, 2013, 12:55:29 pmКъв нептун, кви риби, аз сладникава ли ти изглеждам?Да.Направо го приемам за комплимент. Съвсем сериозно. Мъжът в мен.