Няма да се показвам, не съм готова още за това. А образът в сайта.. безразличен ми е. Все едно ми е как си ме представяте.
Няма да се показвам, не съм готова още за това. Все едно ми е как си ме представяте.
Цитат на: Нова в Юли 30, 2013, 01:13:26 pmНяма да се показвам, не съм готова още за това. Все едно ми е как си ме представяте.аз си те представям като овне със скорпионски характер и лисича муцунка... даже със две муцунки )))
Калояне, а след като подтикваш Нова да се покаже, защо и ти не се покажеш, а? Не може само да искаш от другите, без да даваш нищо.
А муцунките са три, казах ти.
Цитат на: Нова в Юли 30, 2013, 01:13:26 pmНяма да се показвам, не съм готова още за това. А образът в сайта.. безразличен ми е. Все едно ми е как си ме представяте.правилно, според мен, имай си лично пространство , а иначе на онази снимка си много хубава-муцунката :blink:
Сигурен ли си, че няма да ни подлъжеш и да пуснеш пак снимка на някой друг?
ЦитатКалояне, а след като подтикваш Нова да се покаже, защо и ти не се покажеш, а? Не може само да искаш от другите, без да даваш нищо.ако тя пусне снимка топ-лес ... ще се покажа :blink: ))) Цитат на: Нова в Юли 30, 2013, 01:20:46 pmА муцунките са три, казах ти.не си, щях да си спомням....
ЦитатСигурен ли си, че няма да ни подлъжеш и да пуснеш пак снимка на някой друг?кога съм пускал снимка на друг? Изобщо не съм пускал снимки
Вярно обаче като четеш на някой писанията и си изграждаш определен образ, който обикновено се разминава с действителния. Съни например като я чета, на живо не е никак толкова общителна, дори е леко дръпната бих казала :blink:
И какво си мислиш, че ще видиш топлес? Малките Нослета на две малки лисичета ))))
Цитат на: Калоян Иванов в Юли 30, 2013, 01:21:17 pmЦитатКалояне, а след като подтикваш Нова да се покаже, защо и ти не се покажеш, а? Не може само да искаш от другите, без да даваш нищо.ако тя пусне снимка топ-лес ... ще се покажа :blink: ))) Цитат на: Нова в Юли 30, 2013, 01:20:46 pmА муцунките са три, казах ти.не си, щях да си спомням....не се връзвай Нова, няма да се покаже... :mellow:
Цитат на: Калоян Иванов в Юли 30, 2013, 01:23:46 pmЦитатСигурен ли си, че няма да ни подлъжеш и да пуснеш пак снимка на някой друг?кога съм пускал снимка на друг? Изобщо не съм пускал снимкиБеше пуснал веднъж една женска снимка, която не беше твоя и даже си я беше сложил за аватар.Както и да е, много се извъртя темата в друга посока.
не се връзвай Нова, няма да се покаже... :mellow:
тя така и така ще ме види като започнем да разтягаме дивана....
Цитат на: Калоян Иванов в Юли 30, 2013, 01:29:50 pmтя така и така ще ме види като започнем да разтягаме дивана....Ама ако смяташ да ми се туткаш...Поне първия път може по-нетърпеливо да ме метнеш върху неразтегнат диван, дори направо на пода.