Аз моята карта съм я пускала преди време, затова ще постна снимка на моята красива сестричка, очаквам с интерес всякакви предположения.
За снимката, която аз публикувахЛъвица, АЦ скорпион, Луна в телец, Венера в рак, останалите знаци, които споменахте няма нищо
Цитат на: galiusha в Януари 05, 2014, 10:14:32 amЗа снимката, която аз публикувахЛъвица, АЦ скорпион, Луна в телец, Венера в рак, останалите знаци, които споменахте няма нищосупер, нищо не съм познала. не може да няма нещо меркуриево. поне мц не е ли в дева? стелиум в трети дом? какви са аспектите на слънцето? мен ме определят често като ураново-сатурнова, а нямам нищо в тези знаци, но пък слънцето ми е в 10 ти дом и в опозиция с уран, така че много неща имат значение за външният вид.
благодаря за картата. успокоих се,че все пак нещо съм усетила стрелеца - 3 планети вкл. слънцето в девети дом, което е в опозиция с юпитер. овена - слънце съвпад с марс. има и нещо козирожко в нея - слабо тяло , светла кожа - заради сатурн в първи е .
Лилли също е "хванала" нещата!
Коза, Лейка, Сатурн някакъв има.
Цитат на: ThunderGoddess в Януари 05, 2014, 04:11:45 amКоза, Лейка, Сатурн някакъв има. Тъндърче, каква е тази "лейка"? :lol:
Цитат на: Enigma в Януари 05, 2014, 01:04:14 pmЦитат на: ThunderGoddess в Януари 05, 2014, 04:11:45 amКоза, Лейка, Сатурн някакъв има. Тъндърче, каква е тази "лейка"? :lol:Това е "Водолей", но през нощта, като си изчел сума ти семейно право и накрая вече те хване и лигавотията.