Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360925 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #20 -: Април 03, 2009, 11:37:40 pm »
Ти видя ли 2та снимка и деколтето дето се вижда зад прозиращата бродерия?  :-[

Не видях. Затова се чудех какво предизвикателно си намерил в червения пуловер.
Е, ако бях мъж, сигурно щях да забележа деколтето ;D, понякога такива важни подробности ми убягват.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Април 03, 2009, 11:40:13 pm »
Сега да видя дали успях да я кача!?
« Последна редакция: Април 04, 2009, 02:05:13 am от Rosinda »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Април 03, 2009, 11:41:51 pm »
Sinyhe, ти си виновен! Отидох да надникна в деколтето на втората снимка, за да се убедя дали е истина. Въобще не го бях забелязала това деколте, извинете, случва се...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Април 03, 2009, 11:44:16 pm »
ехооо,ей мъ на!тук съм.
първо ,да кажа нещо по въпроса-небесна:
котешките очи са нещо ОЧЕвадно,обаче нямате идея ,какъв поглед лъха от тях.ужасно уверена,скромна и мила.проницателен е погледа,личи си водата.влажни очи...,на външен вид много готина и привлекателна ,висока и за нейно съжаление с риск да ме скастри  ;D,стъпва все едно по вода....интересна,много интересна , черната гъста коса-сатурн ,дали съм права за това?абе за мен има нещо плутониянско в нея....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Април 03, 2009, 11:45:55 pm »
Rosinda, моля те напиши АС, слънце, туй-онуй  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #25 -: Април 03, 2009, 11:47:56 pm »

Защо ме предизвикваш?

Не те предизвиквам въобще ,просто исках да чуя мнението ти  :)

Така както си се облякла на онази снимка ,определено има загадъчност,но не и до степен отсрещния да го кара на въображение  8) Явно не съм се изразил правилно- в никакъв случай нямам предвид вулгарен елемент,просто си пролича еротиката и това е-на тази снимка.А за котешкият ти поглед-определено не му е необходим антуража на еротичното обличане  :P

Просто не всяка жена (не говоря за зашеметени момиченца които не знаят на кой свят живеят)- си позволява такова обличане.И все си мисля,че този аспект ти дава както смелост,така и уклон към начина на представянето ти.В смисъл аз го възприемам за предимство. :)

Мерси за комплимента и да знаеш,че за нищо няма гаранции  ::)   ;D

« Отговор #26 -: Април 03, 2009, 11:49:01 pm »
Стрелец, АС- рак, Луна- овен...това е туй-онуй ;D

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #27 -: Април 03, 2009, 11:54:09 pm »
И аз се включвам в анализа на черти.

http://img80.imageshack.us/gal.php?g=spa17724jjj.jpg

Слънце - Везни (съвпад Венера, Сатурн, Плутон)
АС - Водолей
МС - Скорпион (съвпад с Уран)
Луна - Лъв

Аз не се бях замисляла върху тези неща, но чак сега разбирам как АС ми е влияел по отношение на избора на стил и визия. Страшно обичам промените в стила на обличане и шантавите прически. Явно съм навлязла в по-спокоен период, защото стискам зъби да не тормозя повече косата си. :-[
Дали това лъвското влияе на избора ми на аксесоари и харесването на всичко червеничко и лъскавичко, както и огромните/крещящи аксесоари?  :-[
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 10:19:50 pm от Emma »

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Април 03, 2009, 11:57:36 pm »
ей,мъъъ,на -никога не съм сама.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #29 -: Април 04, 2009, 12:00:44 am »
При тебе Ема- Упр на АСЦ Уран в Стрелец ти е повлиял доста-имаш обли черти на лицето и лека пухкавост (и покрай Везните).Силно развити устни и малко носле-типично за силна Венера. В погледа ти има нещо неопределено- не може да се разгадае изцяло,това го свързвам с Уран (АСЦ Водолей). ;)

Или просто се изисква по-ясна снимка  ???

А за моите очи не се чуди-още 2-3 цветови оттенъка мога да ти изкарам,това си е Меркуриева черта, на много снимки отделно изглеждам като няколко различни човека. ;)

*

aiia

« Отговор #30 -: Април 04, 2009, 12:06:46 am »
Силно развити устни и малко носле-типично за силна Венера.

Аз съм чипоноска със силно изразени устни, даже малко пухкава съм, никога не съм била слаба. Но мойта венера е толкова пропаднала... в падение в дева, изгорена от слънцето и изстудена от сатурн. Съвпадът е в 12 дом малко над асц. Но е аспектирана от уран-секстил, нептун-квадрат и марс-секстил.

:D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #31 -: Април 04, 2009, 12:10:11 am »
Ти и пухкава ?   :o

Аз ли недовиждам нещо или това е дето е типично за жените ,че се смятат за такива  ;)

Това изгорена от Слънцето и изстудена от Сатурн ми прозвуча като филм на ужасите  ;D

Айя- Венера ти е в съвпад със Слънцето ! После не била силна...остави го знака,важното е че си имаш съвпада.

*

aiia

« Отговор #32 -: Април 04, 2009, 12:14:19 am »
Да, ама е в прегръдката и на сатурн.. ???  Съвпад сатурн венера дава проблематични връзки и аз от опит го потвърждавам.
Тука до 20 дена, тр. сатурн ще ми погази за 2-и път венера и направо не ми се мисли..

А какво ще кажете за хората с натална венера на асц. Сладурчета са големи, моите наблюдения са такива. Ведри, усмихнати, позитивни с трапчинки и блясък в очите  :P

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Април 04, 2009, 12:15:01 am »
Цитат
Просто не всяка жена (не говоря за зашеметени момиченца които не знаят на кой свят живеят)- си позволява такова обличане.И все си мисля,че този аспект ти дава както смелост,така и уклон към начина на представянето ти.В смисъл аз го възприемам за предимство.

Аз съм момиченце, Синухе! По душа съм момиченце. И до ден днешен бившият ми съпруг казва, че аз съм била неговото момиченце. Но съм срамежлива, повярвай ми. Погледът може да изглежда закачлив, но отвътре ми е срамежливо. А за обличането...доста жени се обличат еротично и на моята възраст. но аз не ходя така през цялото време. Все пак съм държавен служител. На снимката съм на купон.

Цитат
Мерси за комплимента и да знаеш,че за нищо няма гаранции

И аз на това се надявам, щото напоследък само млади мъже ми правят впечатление по улиците. По-възрастните не могат да удовлетворят естетичните ми претенции.   

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #34 -: Април 04, 2009, 12:17:26 am »
И на поглед ще го докараме с нов опит. Нещо не успявам еднакъв да уцеля, иначе още на предното включване усетих, че не е много ясен, но реших, че ще звучи прекалено нарцистично да сложа и други снимки, на които да се вижда, но наистина ми беше трудно да избера нещо конкретно.  :D
За Везни бях чела някъде, че дамите приличали на тортичка с много, много сметана.  :-[
Аз на бухтичка съм се оприличавала винаги - със сметана.  :-[

http://img408.imageshack.us/gal.php?g=spa1756jjjj.jpg
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 10:15:27 pm от Emma »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #35 -: Април 04, 2009, 12:27:50 am »

Аз съм момиченце, Синухе! По душа съм момиченце.

И аз на това се надявам, щото напоследък само млади мъже ми правят впечатление по улиците.

Е щом ти си момиченце,аз съм момченце! ;)

Не се шегувам никак.  :)
С този моя доминантен Меркурий- колкото и духовно зрял да съм по принцип,душата ми ще си остане вечно млада (ще поработим и над тялото  8) )-за мен това е и символ и на самия живот-постоянното възраждане и запазване на свежо и чисто присъствие .Сигурно е от Луната ми и нейната фаза  ;) Аз харесвам главно хора които са духовно зрели и душевно млади-да могат да се радват на живота в простотата му ,да го разбират и да го усещат.

Хубаво е че си обърнала внимание на този факт (за по-младите мъже).Не говоря за телесния вид-просто новите поколения нямат нищо общо с по-старите,начина на мислене ,възприятия и много други са тотално различни. И това не е само принципно положения-говоря именно за тези ускорени времена.Пък ти си Водолейка освен всичко останало-имаш си усет кое е в крак с времето и кое не !  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Април 04, 2009, 12:28:39 am »
А това е Марая - купонджийката :

много благодаря бонбонче!не мога да се оправя с тоя комп и това си е...имаше и друг начин ,ама не се сещам откъде беше..
та какъв ми асц?? ;D
луната е в телец-това е сигурно
слънцето е в стрелец и това е сигурно ;D
ама дсц -къде се пада? дали телец,дали близнак ;D ;D ;D

« Последна редакция: Януари 23, 2011, 06:19:04 am от Марая »

*

Синухе

• 4978
« Отговор #37 -: Април 04, 2009, 12:39:18 am »
Марая ако се харесваш предимно с черна или тъмна коса и не си била с червена или нейни оттенъци,ще застъпя твърдо АСЦ Скорпион-защото ти си имаш огън достатъчно и ако беше само огън,най-вероятно щеше да харесваш по-светли или огнени цветове.

А и ръста ти мисля е нормален или нисък ? Ако беше с АСЦ и Слънце в Стрелец и упр на АСЦ беше Юпитера в Близнаци- голяма вероятност за висок ръст.А така е Плутон в Дева нали? Тя дава среден ръст.

*

Nebesna

« Отговор #38 -: Април 04, 2009, 12:47:05 am »
Марая не е висока, нисичка е. Аз също заложих на Асц. Скорпион. Юпитер като управител на Стрелец над хоризонта, щеше да и даде висок ръст.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Април 04, 2009, 12:47:39 am »
била съм червена преди много години, била съм и кестенява ,била съм и руса,но моят цвят е черна!не съм висока ,по-скоро ниска..., ;)