Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360229 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #60 -: Април 04, 2009, 04:20:24 am »
аурора,бях повече от сигурна ,че тук уран не е минал просто така,не е метнал една целувка,той просто е сложил отпечатък.такива очи ,дава само той.тук не е студено обаче ,тук е по-друго усещането....много човещина , много синьо , което няма нищо общо с другото синьо-безличното и студеното.
лъвското е в излъчването-достолепно и блестящо....
дали луната в рак не носи тая мекота в погледа?
и много моля,дай повече инфо за мц.... :-*

Лили /мисля, че не бъркам/ беше казала, че Луната в Рак дава мекота и по-младежо излъчване. Може и от това да е. МС-то е в телец. Аз много бодро крача и ми се е случвало в магазин да ме пиатат - "Вие ли сте управителя?"  ;D
според мен мц-телец дава стабилитет и сигурност. и вероятно има някакъв аспект!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Април 04, 2009, 12:23:57 pm »
Рибите не си личат изобщо, също и Марс на К4, много не личи, обикновенно дава хубави главички, но силен Марс дава и "забележителни" по някакъв начин глави и бемки по лицето/лунички (аз имам 3 бемки, никъде другаде по тялото нямам)

А пробвала ли си да си определиш доминантата?
При мен Марс в Риби е в точен съвпад с ИЦ и външността ми е много силно повлияна от Нептун и рибешкото. Нямам ги типичните марсови бемки по лицето, а само една кокетна от лявата страна на брадичката, която е по-скоро знак на Венера. А и повечето ми бемки по тялото са типично венериански, закачливи - я от някоя страна на бедрото, я някъде другаде... Интересното е, че някои от тях имат свойството да изчезват, а други се появяват, на още по-интересно място... :)
Например първата ми братовчедка, която е със силно аспектиран Марс в Козирог в 1 дом, има характерните марсови черти и две по-големи бемки - едната върху горната устна, а другата върху гънката на брадичката. Има и характерния марсов остър поглед.

Според мен, Джей Ди, и сатурновото си личи при теб. Имах приятелка със Сатурн в Рак в съвпад с АС с подобни на твоите черти и пропорции, само очите не бяха така изразителни.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #62 -: Април 04, 2009, 12:28:04 pm »
При мен Марс в Риби е в точен съвпад с ИЦ и външността ми е много силно повлияна от Нептун и рибешкото. Нямам ги типичните марсови бемки по лицето, а само една кокетна от лявата страна на брадичката, която е по-скоро знак на Венера. А и повечето ми бемки по тялото са типично венериански, закачливи - я от някоя страна на бедрото, я някъде другаде... Интересното е, че някои от тях имат свойството да изчезват, а други се появяват, на още по-интересно място... :)
Е, хайде да те видим де. :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Април 04, 2009, 12:30:25 pm »
Е, хайде да те видим де. :P

Хаха, ако имаш предвид бемкте, ще трябва не само в цял ръст, а и натюр.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

crazy_666_999

« Отговор #64 -: Април 04, 2009, 12:32:51 pm »
Аз пък не мога да си сложа снимка в мнението :-[Щото не знам как. :-[Тъпо и русо :-[Без изгледи за поумняване :-[

« Отговор #65 -: Април 04, 2009, 12:35:20 pm »
Аз пък не мога да си сложа снимка в мнението :-[Щото не знам как. :-[Тъпо и русо :-[Без изгледи за поумняване :-[
Сложи я на аватара
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #66 -: Април 04, 2009, 01:07:57 pm »
Можете ли да познаете и походката на хората - по снимката и по планетите и знаците.

Аз наистина стъпвам на пети като Телец, ама можете ли да ми кажете дали ходя бързо или бавно, с широки или малки крачки, устремено напред или по друг начин?  ;D

И когато виждате походката на хората по улицата можете ли да познаете какво я определя?  ::)  ;D

*

crazy_666_999

« Отговор #67 -: Април 04, 2009, 01:20:08 pm »
АС -Близнаци
МС - Май-май е в рибките но... ???
Луната ми е във вези
Включих се за да не остана по-назад ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #68 -: Април 04, 2009, 01:29:39 pm »
Crazy определено имаш цвят очи за въздушен елемент+ малко вода,заради погледа.От къде ти идва водата? Дори в устните ти виждам нещо Рибешко,Нептун да не ти аспектира светилата или упр на АСЦ?

За походката-че тя се сменя.Или поне мойта.Познавах една Овенка,която не вървеше,а подскачаше  ;D
На моменти и аз се усещам,че стъпвам на пръсти и леко пружинирам на горе  ;D- чудя се това от Водолея ли е или от Марса в съвпад с УПР на АСЦ?  ::)  Но имам две походки-едната бърза и целеустремена,минавам като вятър по улиците, другата е една все едно се разкарвам из музей,бавна и същевременно изящна -тя ми е леко Лъвска  ???,а ако Луната влезе в Риби,мога направо да се влача и дори гръбначния ми стълб се отпуска,ставам като мекотело  ;D

« Отговор #69 -: Април 04, 2009, 01:33:26 pm »
Аз имам Асцендент Овен  ,но Мц в Сатурн,който е в съвпад с Луната мисля че съм чела някъде че тя отговаря за физиката.Мисля че чертите ми са по скоро сатурнови-скули, по строг вид и излъчване

*

Helo

« Отговор #70 -: Април 04, 2009, 01:34:01 pm »
За походката-че тя се сменя.Или поне мойта.

Моята не се сменя. От дете имам една и съща походка. Ама ще почакам да видя дали някой ще познае каква. Просто ми е интересно да видя дали и доколко може да се познае походката на човека. За походката пак ли се гледат планетите и знаците, които отговарят за външния вид?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #71 -: Април 04, 2009, 01:37:14 pm »
Аз имам Асцендент Овен  ,но Мц в Сатурн,който е в съвпад с Луната мисля че съм чела някъде че тя отговаря за физиката.Мисля че чертите ми са по скоро сатурнови-скули, по строг вид и излъчване

Ами смесено Марс-Сатурн си  :) В скулите ти определено има острота и директен,остър поглед.Не че се вижда ясно на тази снимка много.Минаваш за модел  ;)

Марса ти къде е? И ако искаш сложи някоя снимка на която да се виждаш по-добре .

« Отговор #72 -: Април 04, 2009, 01:41:16 pm »
Аз като едно Теле,би трябвало да стъпвам бавно и тежко,но не.Аз винаги бързам,дори когато не се налага.Не знам дали е от Мерка или от Марс,но определено имам много енергия и дори когато съм изморена,не ми личи :P(по походката става въпрос)
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Helo

« Отговор #73 -: Април 04, 2009, 01:43:28 pm »
Аз като едно Теле,би трябвало да стъпвам бавно и тежко,но не.Аз винаги бързам,дори когато не се налага.Не знам дали е от Мерка или от Марс,но определено имам много енергия и дори когато съм изморена,не ми личи :P(по походката става въпрос)

И аз така. Походката ми е бърза и с широки крачки.

Кое дава подобна походка?  ;)

« Отговор #74 -: Април 04, 2009, 01:52:43 pm »
Ами аз си мисля,че при мен енергията е от Марса,а подвижноста от Меркурий.Аз обичам и работа с много динамика.Ако ме вържат да стоя на някое бюро,не знам как ще изкарам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #75 -: Април 04, 2009, 01:53:04 pm »

И аз така. Походката ми е бърза и с широки крачки.

Кое дава подобна походка?  ;)
Лъв.
Аз имам такава, с много изправен гръб.
п.п.По-късно ще кача снимка.

*

Helo

« Отговор #76 -: Април 04, 2009, 01:55:13 pm »
Ами аз си мисля,че при мен енергията е от Марса,а подвижноста от Меркурий.Аз обичам и работа с много динамика.Ако ме вържат да стоя на някое бюро,не знам как ще изкарам.

Ама от Марс в първи дом, нали?

А с теб имаме разлика, аз не си падам много по динамичните работи.

А ти си Телец и обичаш динамиката.  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #77 -: Април 04, 2009, 01:56:50 pm »

това не го разбрах-мц в сатурн?моля за пояснение.
а иначе , красива жена в която не откривам асц. овен и упр.марс.мисля,че тук има силно венерино присъствие. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #78 -: Април 04, 2009, 02:04:40 pm »

това не го разбрах-мц в сатурн?моля за пояснение.
а иначе , красива жена в която не откривам асц. овен и упр.марс.мисля,че тук има силно венерино присъствие. :)

А аз виждам. Виждам остър, силен поглед, носът е интересен, по-изразени черти на лицето - скули и лицето и не е заоблено, което е характерно за Венера. Ама трябва да се сложи по-голяма снимка, за да се види по-хубаво. Да се надяваме, че ще видим по-голяма снимка.  :)

« Отговор #79 -: Април 04, 2009, 02:09:38 pm »

Ама от Марс в първи дом, нали?

А с теб имаме разлика, аз не си падам много по динамичните работи.

А ти си Телец и обичаш динамиката.  :-\

Не,Хело.Марса ми е в 8-ми дом на трон(при това неаспектиран),а Мерка ми управлява 1-и и 10-ти от 8-ми.Аз на това отдавам енергията и подвижността.