Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361163 Прегледи
*

Nebesna

Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #80 -: Април 04, 2009, 02:44:54 pm »
Аз имам Асцендент Овен  ,но Мц в Сатурн,който е в съвпад с Луната мисля че съм чела някъде че тя отговаря за физиката.Мисля че чертите ми са по скоро сатурнови-скули, по строг вид и излъчване

Родените с асцендент в Овен имат добре кръвоснабдена кожа, леко червеникав тен и обикновено са с къдрава коса. Същото важи и с Марс на Асцендента. Доколкото мога да преценя от снимката, ти си типичен Асцендент Овен. Ето как изглежда жената с асцендент - Овен.

http://i489.photobucket.com/albums/rr252/Nebesna/aries.jpg

http://i489.photobucket.com/albums/rr252/Nebesna/aries2.jpg

« Отговор #81 -: Април 04, 2009, 03:15:40 pm »
Косата ми е много изключително права с тънък косъм,слънце в Дева.Доколкото знам Асц Овен не дава ли и дребна слаба фигура аз определено не съм такаваКакво според вас е основното което се гледа-знака на върха на 1 дом.Излъчването може да има общо с Овена... ???

*

Nebesna

« Отговор #82 -: Април 04, 2009, 03:18:13 pm »
Косата ми е много изключително права с тънък косъм,слънце в Дева.Доколкото знам Асц Овен не дава ли и дребна слаба фигура аз определено не съм такаваКакво според вас е основното което се гледа-знака на върха на 1 дом.Излъчването може да има общо с Овена... ???

Всеки аспект с Управителя на Асцендента и със самия асцендент се отразява на външността. Досега не си ни казала в кой знак се намира Марс, като управител на Асцендента. Това коренно може да промени излъчването и начина, по който се представяш пред света.

« Отговор #83 -: Април 04, 2009, 03:20:33 pm »
Марс в Рак и в 4 дом,но имам и други аспекти с асцендента.Марс в квадрат с асцендента,Юпитер Меркурий и Нептун в тригон с Асцендента

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #84 -: Април 04, 2009, 03:33:25 pm »
а къде е венера? и какво има във везни?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #85 -: Април 04, 2009, 03:38:47 pm »
Марс в Рак и в 4 дом,но имам и други аспекти с асцендента.Марс в квадрат с асцендента,Юпитер Меркурий и Нептун в тригон с Асцендента

Затова не си много експресивна, както и казваш. Марс в Рак в 4-ти дом е прикрит. Дава много дълбока и скрита емоционалност. Трудно ще показваш истинското си лице пред света. Сдържаност.

« Отговор #86 -: Април 04, 2009, 03:40:01 pm »
Излъчването може да има общо с Овена... ???
Liamfieta, имам приятелка Лъв с АС в Овен и в съвпад с Марс - дребничка е, гледа право в очите, с права тънка коса е - много интересен керемиден цвят. Говори много оживено и бързо.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #87 -: Април 04, 2009, 03:47:56 pm »
Само ако може някой да ми каже как мога да изпратя снимка
така че да се вижда по добре ще опитам.

« Отговор #88 -: Април 04, 2009, 03:51:17 pm »
Венера в казими.Плутон във Везни в съвпад с Десцендента и опозиция с Асцендента

« Отговор #89 -: Април 04, 2009, 03:55:46 pm »
Небесна,много си права за тази прикритост която ми говориш или по скоро сдържаност,това е по скоро някакъв начин да скриш уязвимостта си ,заради което по скоро хората ме възприемат по скоро като студен и сдържан човек без много емоционалност-това е първото впечетление което оставам в хората.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #90 -: Април 04, 2009, 04:04:20 pm »
Според мои наблюдения,бързата походка е запазена марка на близнашкия Марс..Доста такива хора има около мен и оставят впечатлението за вечна ангажираност и търчене по задачи..Друг е въпросът дали просто не симулират... ;D

*

Nebesna

« Отговор #91 -: Април 04, 2009, 04:11:32 pm »

Трябва да я качиш на някой сървър и след това да я прехвърлиш във форума. Регистрирай се във http://www.photobucket.com/. Там ще си направиш собствен албум. В My albums има опция "Upload Images & Video", откъдето избираш "Choose files". Качваш снимката, кликваш 2 пъти върху нея и тя се отваря в нова страница. 

Отстрани има прозорец : "Share this image" с посочени в него различни възможности за вземане и копиране на линкове, които могат да се прехвърлят във форума. Копираш в Direct Link с кликване. След това го пействаш във форума, непосредствено под твоя текст.

Ако искаш да качиш снимка под подписа си, трябва да си редактираш профила. Снимката отново се качва във Фотобукета и се взема последния линк: IMG Code. Успех!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #92 -: Април 04, 2009, 04:38:20 pm »
Eто за сравнение
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11418450

Аз също съм с Асц Овен ,Плутон около 3 гр. под Десц във Везни,Сатурн 29гр. Рак в съвпад с Марс 2 гр.Лъв на К5.Аз също съм сдържана и резервирана ,дори срамежлива ,мисля ,че Сатурн му е взел всичко лъвско на Марса  >:(

Мисля ,че разликата във външния ни вид с liamfieta  идва  Венера ,която при мен е на трон в Телец и ме е закръглила и смалила.Имам бенки по лицето ама от кого са/Марс ,Венера/ вие ще кажете.Бегло се виждат ,но и аз напоследък не обичам да се снимам и нямам друга снимка подходяща .

Нептун прави тригон с Асц ,но какво ми дава ,не знам  ???

Слънце в Телец +съвпад с Меркурий.Не съм бърза в реакциите,но за сметка на това не обичам да вървя бавно ,препускам ,но с по ситни крачки и точно на пета

Слънцето и Меркурий пък правят секстил със Сатурн и Марс .Най близка до АСц е Лилит.

п.п.Какво е казими ?
« Последна редакция: Април 04, 2009, 04:43:30 pm от *Lina* »

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #93 -: Април 04, 2009, 04:48:24 pm »
Планета в съвпад със Слънце до 17 градуса.  :-[

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #94 -: Април 04, 2009, 04:55:40 pm »
Мерси Ема ,значи и при мен Венера е казими,както и Юпитер + Юлв ,които са в съвпад.

*

Helo

« Отговор #95 -: Април 04, 2009, 05:00:48 pm »
може и да пробвам пак).Слънцето и асцендента са ми във Везни
Защо понякога Везните и Скорпионите толкова си приличат?!  ::)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #96 -: Април 04, 2009, 05:08:40 pm »
И още нещо за късогледството какво ще кажете? Слънцето и Меркурия ми са около 29 градуса в Телец.

В книгата на Люмиер има писано за 28 гр и 52 мин ,че се намират Плеадите и дава неприятности с очите  ??? Някъде другаде  също бях попадала ,ако не се лъжа при Линда Гудман нещо свързано със сълзи ,а аз съм доста ревлила .

« Отговор #97 -: Април 04, 2009, 05:10:21 pm »
 :D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #98 -: Април 04, 2009, 05:21:18 pm »
http://i719.photobucket.com/albums/ww193/liamfieta/Picture1200.jpg
http://i719.photobucket.com/albums/ww193/liamfieta/FOCUS0405.jpg
Ми не съм от най приказливите може би от управителя на асц в Рак -мисля че рака не е от най словоохотливите.А между другото мисля че казими не е разлика от 17 градуса , а 17 минути,по малко от един градусл

*

Skarlet

« Отговор #99 -: Април 04, 2009, 05:23:02 pm »
Цитат
Какво е казими ?

Планета в съвпад със Слънце до 17 градуса.  :-[

Ето ви малко инфо,но на руски:

"Планета, находящаяся на расстоянии от 0 мин.до 17' от точного содинения с Солнцем считается находящейся «в сердце Солнца».
Это положение также называется «казими». При таком положении планеты Солнце вскрывает ее потенциал и дает ей дополнительную энергию, для его полного раскрытия. (Диаметр диска у Солнца равен 30 минутам, поэтому на расстоянии в 15 минут до и после точного оединения планета действительно находится «в сердце» светила. .В.)

Планета, находящаяся на расстоянии от 17'до 3° (в некоторых ревних трактатах до 6°) от точного соединения с Солнцем в ту ли другую сторону считается «сожженной планетой». При этом положении планета становится невидимой, лучи Солнце скрывают те, планета как бы слепнет и теряет ориентацию, отчего становится неспособной полностью проявить себя. Человек с таким положением планеты часто имеет много идей и планов, связанных с реализацией функций этой планеты, но не имеет возможности воплотить их в жизнь.

Планета, находящаяся на расстоянии 6гр.-15гр. от точного соединения с Солнцем, считается находящейся «в лучах Солнца».
При этом положении планеты ситуация кардинально меняется.
Лучи Солнца уже находятся «на безопасном расстоянии» от планеты, поэтому это положение уже можно трактовать как аспект конъюнкции, при котором планеты действуют в тандеме, сообща.
Естественно, что во всех трех положениях следует учитывать космический статус планет."

Автор: Вронски-"Класическа астрология" Том 4

Имаше печатни грешки,затова ги поправих.
« Последна редакция: Април 04, 2009, 05:30:11 pm от Skarlet »