Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361614 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #100 -: Април 04, 2009, 05:28:11 pm »
:D

полудявам по това коте,не е истина!много прилича на моя гарфилд , а мараята ми е толкова съвършенно сива-няма такова сиво! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #101 -: Април 04, 2009, 05:40:54 pm »

Прехвърлям се и аз от оспамената тема..
Дължа си променливите сиво-зелено-сини очи на водолейското Слънце,замечтания и заблян поглед на рачешкия асц.,фигурата и меката тънка коса,на ивици в естествен вид-тъмноруси и светлокестеняви,на Марс в Близнаци и кокалестото лице на Венерата в Козирог..
Луната на трон в Рак и съвпад с асц. ме описва точно като характер,но съм далеч от кръглоликия лунен типаж..
Мои преки впечатления от близки и познати:
-Сатурн на асц. дава младежки вид независимо от годините..
-лъвския асцендент носи и страхотна гъста къдрава коса
-неустоим чар при подчертани Везни,имам приятелка със съвпад Слънце-Уран във Везни и същия асц.,просто е забележителна личност... ;D
« Последна редакция: Май 09, 2009, 07:35:21 pm от Mims »

« Отговор #102 -: Април 04, 2009, 05:47:31 pm »
Цитат
мъжете, които харесват по-тъмни жени си имат наистина афинитет към тъмните неща във всичко.Усмивчица
ТОВА разсъждение ме накара да се замисля и май наистина ще се окажеш права.Но под тъмни неща разбирам фатално , опасно излъчване.Ех, какво да кажа аз като съм руса- май друга руса не видях на снимките тук! :'( Но , повярвай ми, не забелязвам особено добри момчета около себе си.А "лошите"  определено имат афинитет към земя.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #103 -: Април 04, 2009, 05:54:35 pm »
Цитат
мъжете, които харесват по-тъмни жени си имат наистина афинитет към тъмните неща във всичко.Усмивчица
ТОВА разсъждение ме накара да се замисля и май наистина ще се окажеш права.Но под тъмни неща разбирам фатално , опасно излъчване.Ех, какво да кажа аз като съм руса- май друга руса не видях на снимките тук! :'( Но , повярвай ми, не забелязвам особено добри момчета около себе си.А "лошите"  определено имат афинитет към земя.
и бих допълнила , ако не възразяваш и водата! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #104 -: Април 04, 2009, 06:02:34 pm »

И аз имам Венера в Телец и при мен Венера е на трон и аз съм със Слънце в Телец, ама при мен не дава закръгленост. Не и на тялото. Ама лицето ми е закръглено.  ;D

Бенките и белезите на лицето идват от Марс в първи дом. Аз имам такъв Марс и имам малък белег на лицето.  ; ;)

Може и от Юпитера в първи дом да е,нали той също дава закръгленост,а и Венерата се води в първи макар ,че е на К2 според Зет,а Марс при мен  е управител на 1ви - имам една по-голяма и няколко по-малки по лицето ,по тялото също имам ,но са по-дребни бенки.

Веднага си преписвам инфото от Скарлет :)

« Отговор #105 -: Април 04, 2009, 06:05:07 pm »
Цитат
и бих допълнила , ако не възразяваш и водата! :)

Такава ли била работата  :D.Сега разбрах за "лошите момчета",защо все такива ми се падат и все такива харесвам.Но и земята (аз) има афинитет към тях.Пък и вода имам колкото земя :P :P :P.
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

« Отговор #106 -: Април 04, 2009, 06:05:14 pm »
Цитат
и бих допълнила , ако не възразяваш и водата! Усмивчица
Никак даже- мислех дори да го напиша, но нещо лично ме спря! ;D

*

veshti4ka

« Отговор #107 -: Април 04, 2009, 06:12:13 pm »
Бенките и белезите на лицето идват от Марс в първи дом. Аз имам такъв Марс и имам малък белег на лицето.  ; ;)

принципно е така, но аз като си нямам Марс в първи дом си имам доволно количество белези по кратуната - цяла колекция - 4 на лицето и около 10ина из косата, а Марса ми е в 3ти дом в близнаци  :P :P :P

е верно е, че си имам 16 градуса от овена в 1 дом, но едва ли е от това ;D
« Последна редакция: Април 04, 2009, 06:18:59 pm от veshti4ka »

« Отговор #108 -: Април 04, 2009, 06:15:58 pm »
И аз съм обсипана с бенки и лунички по тялото.От къде всъщност идват те?Кой е отговорен за тях?Някъде бях чела,че са от Луната,защото са вид туморно образувание,но пък нали Сатурн отговаря за кожата ???.
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Nebesna

« Отговор #109 -: Април 04, 2009, 06:18:10 pm »
Бенките и белезите на лицето идват от Марс в първи дом. Аз имам такъв Марс и имам малък белег на лицето.  ; ;)

принципно е така, но аз като си нямам Марс в първи дом си имам доволно количество белези по кратуната - цяла колекция - 4 на лицето и около 10ина из косата, а Марса ми е в 3ти дом в близнаци  :P :P :P

И аз нямам Марс в първи дом, но ми е в аспект с господаря на Асцендента. Като малка вечно падах и се удрях, а цялата бях в "тротоарни екземи" (така ги наричаше майка ми). Марс в аспект с Асцендента или господаря на асцендента дава рани и белези от травми (за неблагоприятните аспекти - гарантирам).

*

Nebesna

« Отговор #110 -: Април 04, 2009, 06:22:13 pm »
Слънцето и асцендента са ми във Везни,но имам един Плутон на куспидата 1/2 дом в съвпад с Венера(господарят на слънцето). Та...вие как мислите,има ли го въздушния отпечатък или Плутона ме е пипнал повече :P :P :P

Естествено, че ще те е пипнал, няма как да не те е пипнал, след като е в съвпад с Венера (господарка на Асцендента и Слънцето). Та ти си двойна Везна с плутонов отпечатък.

*

veshti4ka

« Отговор #111 -: Април 04, 2009, 06:23:01 pm »

И аз нямам Марс в първи дом, но ми е в аспект с господаря на Асцендента. Като малка вечно падах и се удрях, а цялата бях в "тротоарни екземи" (така ги наричаше майка ми). Марс в аспект с Асцендента или господаря на асцендента дава рани и белези от травми (за неблагоприятните аспекти - гарантирам).

ааааааааааа тъй може  ;D  Марс ми е в квадрат с Ас-то  :(  и имам не само белези по лицето, ами и по цялото тяло - падане от дървета, спъване в краката си, падане от високо, нацелване на лошите камъни по пътя, сблъсък с врати които имат да ми отмъщават и все такива неща ....  лошото е, че това продължава и до ден днешен  ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #112 -: Април 04, 2009, 06:25:08 pm »
И аз съм обсипана с бенки и лунички по тялото.От къде всъщност идват те?Кой е отговорен за тях?Някъде бях чела,че са от Луната,защото са вид туморно образувание,но пък нали Сатурн отговаря за кожата ???.

По-скоро това е слънчев белег. Луна в Лъв например съм забелязала, че в много случаи дава лунички.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #113 -: Април 04, 2009, 06:27:54 pm »

ааааааааааа тъй може  ;D  Марс ми е в квадрат с Ас-то  :(  и имам не само белези по лицето, ами и по цялото тяло - падане от дървета, спъване в краката си, падане от високо, нацелване на лошите камъни по пътя, сблъсък с врати които имат да ми отмъщават и все такива неща ....  лошото е, че това продължава и до ден днешен  ;D ;D ;D

Марс в квадрат с Господаря на Асцендента, който е Юпитер (нетърпеливост). И аз бях като тебе....Малеееееееееее, що падане и удряне беше. Сега съм по-предпазлива. Научих се да използвам куинсконса на Марс със Сатурн, а последния е в тригон с Юпитер. Фнимавам!

*

veshti4ka

« Отговор #114 -: Април 04, 2009, 06:33:35 pm »
абе Небесна ти знаеш ли какво е това ЕНТУСИАЗЪМ  ;D ;D ;D ;D ;D

когато съм заета да правя нещо /каквото и да е/ за мен околният свят не съществува - какво е туй врата, праг, стена или камък .... "какво тук значи някакво препятствие" - ако мога да перифразирам поета   ::)  просто си действам и дори на момента, евентуалният сблъсък не го и отчитам и после се чудя откъде имам белег или синина  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #115 -: Април 04, 2009, 06:39:24 pm »
Все едно описваш мене. даже и не ме заболява на момента, а после виждам - тук кръвчица, там синина...
Така е и в секса като дойде сюблимния момент - хвърчат дрехи и задръжки, пата-кюта, после ме питат : "Откъде ти е тази синина". Обаче си държа на нежностите преди и след това. За мен любовната игра е задължителна. Като видя галантен мъж, който умее да глези и ухажва, направо ми омекват краката. Мачовците не ме привличат.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #116 -: Април 04, 2009, 06:47:59 pm »
Детето ми има Марс в 1 дом и квадрат с Уран  и е голяма панта ,за миг не спира на едно място,да не говорим ,че любимите му игри са битки ,скачания и бягане и все такива войнствени неща  и има бенки по главата също ,но в косата са скрити. Синини най-редовно естествено.Нещото ,с което не мога да се справя е,че редовно има и някое бутнато или ударено другарче  ???

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #117 -: Април 04, 2009, 06:58:54 pm »
Детето ми има Марс в 1 дом и квадрат с Уран  и е голяма панта ,за миг не спира на едно място,да не говорим ,че любимите му игри са битки ,скачания и бягане и все такива войнствени неща  и има бенки по главата също ,но в косата са скрити. Синини най-редовно естествено.Нещото ,с което не мога да се справя е,че редовно има и някое бутнато или ударено другарче  ???

Oh милата аз имам Уран в 1 дом, в квадрат с Марс на К4... ако е момче го насочи към инженерството :) 100% ще е добър, или му накупи конструктури, всякви такива неща, аз и досега, за да се успокоя си правя нещо с ръцете и се чувствам мн. добре, а ако му е силен и Телеца, направо го пращай в Италия, за индустриален дизайнер (всякакви технологични гжаджи, коли, уреди ще прави и с удоволствие), хем ще рабира от функцията на предмета по Марс-Уран, хем формата по Венера :),но Телец, не Везни, те са по-абстрактни, хич не са за боравене с материята :)

Пък може и конструктор на оръжия да стане с този Марс :) в 1 дом :)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #118 -: Април 04, 2009, 07:12:05 pm »
Liamfieta - обаче 100% Овен, само вижте какви черти, и забележете, как си личи, асцендента "мъжка" - позитивна зодия ли е или негативна - "женска". Винаги хора с асц или доминиращи планети, стелиуми в "Мъжка зодия" имат по изсечени черти, не са "меки" закръглени, овални (най-овални са на водните), и наистина, си "излъчват", докато негативните, женски знаци - всмукват, аз затова си мисля, че и по-фотогеничните хора са с предимно мъжки знаци. На живо обаче нещата се променят.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #119 -: Април 04, 2009, 07:23:38 pm »

Oh милата аз имам Уран в 1 дом, в квадрат с Марс на К4... ако е момче го насочи към инженерството :) 100% ще е добър, или му накупи конструктури, всякви такива неща, аз и досега, за да се успокоя си правя нещо с ръцете и се чувствам мн. добре, а ако му е силен и Телеца, направо го пращай в Италия, за индустриален дизайнер (всякакви технологични гжаджи, коли, уреди ще прави и с удоволствие), хем ще рабира от функцията на предмета по Марс-Уран, хем формата по Венера :),но Телец, не Везни, те са по-абстрактни, хич не са за боравене с материята :)

Пък може и конструктор на оръжия да стане с този Марс :) в 1 дом :)

Не знам ,него го влече повече да разрушава на този етап,уж за лекар го гласим ,това си избра на прощъпулника . С Асц Скорпион  може би  психоаналитик или хирург ,знам ли  :) В Телеца няма никой .
« Последна редакция: Април 04, 2009, 07:43:47 pm от *Lina* »