Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361304 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #120 -: Април 04, 2009, 07:43:22 pm »
и бенките говорят ;D, в зависимост от разположението по лицето.... ;D
съгласна съм ,че най-подходящата професия на марс в близнаци би могла да се каже -промишлен дизайн свързан с машини. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

123

« Отговор #121 -: Април 04, 2009, 07:45:04 pm »
Цитат
мъжете, които харесват по-тъмни жени си имат наистина афинитет към тъмните неща във всичко.Усмивчица
ТОВА разсъждение ме накара да се замисля и май наистина ще се окажеш права.Но под тъмни неща разбирам фатално , опасно излъчване.Ех, какво да кажа аз като съм руса- май друга руса не видях на снимките тук! :'( Но , повярвай ми, не забелязвам особено добри момчета около себе си.А "лошите"  определено имат афинитет към земя.

Не знам доколко може да се вярва на поредното съждение в тази връзка...Аз съм светла /един от насадените ми прякори е "блонди" ;D/ и винаги съм се разбирала с лекота с т.н. лоши момчета, без да искам, но имам силно присъствие на Плутоновата енергия в картата, но пък никога не съм ги харесвала за партньори. За щастие живота ме е срещал само с тези от добрата страна :)

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #122 -: Април 04, 2009, 07:51:42 pm »
Liamfieta,любопитно ми е какъв тип мъже харесваш  :)

Аз например си мисля ,че под влиянието на този Плутон на ДСЦ харесвам по тъмен балкански типаж мъже,русоляви  не харесвам.

Нищо хубаво досега не ми се е паднало като съм си "гледала" на бенки :)

« Отговор #123 -: Април 04, 2009, 07:53:50 pm »
Здравейте не можах да кача снимка и  затова я слагам на аватара.Не знам доколко се вижда нещо,но по-късно ще  опитам да кача друга.
Асц-Везни,Плутон и Луна там
Упр.на асц.Венера е във втори дом в Стрелец
Упр.на МС -луната съвпада с Плутон на Асц.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #124 -: Април 04, 2009, 08:01:41 pm »
Lina това беше само идея от моя страна, ако на пръщъпулника си е избрал за лекар, лекар го правете :)
обаче при мен Марс - Уран е наследтсвен, вече 3-то поколение и наистина си дава "техничари" :) особено часовници колко съм разглобила като малка ... а за баща ми....и до сега не знам как го прави, но съм го виждала как по телефона му обясняват проблем за някакви машини и той веднага се досеща къде, какво е и ака да се оправи - в рамките на 5 мин - западни машини, без да ги е виждал никога... и чертежи не е виждал (той е Овен, с Луна във Водолей и  Уран на К4). Не може грам да се оправи с езиците (баща ми :) ) но не знам наистина как каквото пипне го сглобява, изобретява.... и най-странното е, че и с компютрите е така.... инсталира си програми, измисля си някви нововъведения... аз на анеговия компютър не мога да работя...всичко там е специално... ако трябва да принтирам нещо, го обръщам винаги в PDF, за да знам, че ще се отвори :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #125 -: Април 04, 2009, 08:02:31 pm »
Liamfieta,любопитно ми е какъв тип мъже харесваш  :)

Аз например си мисля ,че под влиянието на този Плутон на ДСЦ харесвам по тъмен балкански типаж мъже,русоляви  не харесвам.

;D,значи не са на хубаво място!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #126 -: Април 04, 2009, 08:22:56 pm »
Аз като малка много харесвах светли мъже, руса коса и сини очи, ама много :) - Марс в квадрат с Уран :) и Луна в Лъв, никога не съм имала рус приятел, но и досега обожавам синия цвят (от индиго до лазурно) и не мога от време на време да не се възхитя на някой русоляв младеж, със сини очи като небесния купол :) или на някоя девойка с хубав рус цвят на косата :)

тази мадама е Слънчев Водолей с Луна в Скорпио и не е с перука :) мулатка е :)

*

Helo

« Отговор #127 -: Април 04, 2009, 08:38:55 pm »
Аз като малка много харесвах светли мъже, руса коса и сини очи, ама много :) - Марс в квадрат с Уран :) и Луна в Лъв, никога не съм имала рус приятел, но и досега обожавам синия цвят (от индиго до лазурно) и не мога от време на време да не се възхитя на някой русоляв младеж, със сини очи като небесния купол :) или на някоя девойка с хубав рус цвят на косата :)

И аз! :)  ;D Еееееееееееххххх!!! Тези руси мъжееее, със сини очи!  :P  ::)  ;D  :)  ;D

А Луна в Стрелец какъв външен вид дава?  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Април 04, 2009, 08:46:30 pm »

И аз! :)  ;D Еееееееееееххххх!!! Тези руси мъжееее, със сини очи!  :P  ::)  ;D  :)  ;D

А Луна в Стрелец какъв външен вид дава?  :)

марс харесва ,луната усеща ;D ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #129 -: Април 04, 2009, 08:50:55 pm »
Jd_K , сега като каза наследствено и като обясняваш за баща си и погледнах за мен.Ами то и аз имам такъв квадрат Марс-Уран, 5-7 дом .И не само ,но и аз съм така ако е нещо ,от което разбирам ,по същия начин се досещам само от обяснения.И Луна във Водолей имам ,но пък езиците ми се отдават,а относно "сръчни ръце " - ако се хвана с нещо ще го направя,но обикновено не ме влече пипкава работа и не се хващам.

Като малка и аз си мечтаех за рус мъж със сини очи ,дори съм имала и по-светли гаджета ,но сериозните ми тръпки все са  от по-тъмните.

« Отговор #130 -: Април 04, 2009, 09:02:57 pm »

[/quote]

;D,значи не са на хубаво място!
[/quote]
аз имам бенка над горната устна-това означавало страстност  8) и на челото,което означавало благородство  ;D чела съм го някаде
И аз съм обсипана с бенки и лунички по тялото.От къде всъщност идват те?Кой е отговорен за тях?Някъде бях чела,че са от Луната,защото са вид туморно образувание,но пък нали Сатурн отговаря за кожата ???.

По-скоро това е слънчев белег. Луна в Лъв например съм забелязала, че в много случаи дава лунички.
при мен единствено Сатурн е в Лъв а имам много лунички!
а как мислите каква е причината за постоянните ми инциденти с огън и парещи предмети
Докато дишаш...надявай се!

*

mamma_mia

« Отговор #131 -: Април 04, 2009, 09:07:23 pm »
Според мои наблюдения,бързата походка е запазена марка на близнашкия Марс..Доста такива хора има около мен и оставят впечатлението за вечна ангажираност и търчене по задачи..Друг е въпросът дали просто не симулират... ;D

Абсолютно вярно :)
Мъжът ми е с марс в близнаци,постоянно бърза(говор,походка и ...други работи ;D...всичко му е бързо ;D
Иначе е слънце стрелец.

*

veshti4ka

« Отговор #132 -: Април 04, 2009, 09:18:19 pm »
Според мои наблюдения,бързата походка е запазена марка на близнашкия Марс..Доста такива хора има около мен и оставят впечатлението за вечна ангажираност и търчене по задачи..Друг е въпросът дали просто не симулират... ;D

Мъжът ми е с марс в близнаци,постоянно бърза(говор,походка и ...други работи ;D...всичко му е бързо ;D
Иначе е слънце стрелец.

ооооооо да напълно вярно... като тръгна с приятелки по магазините, обикновено препускам като кон и искам да свърши бързо, за да седнем да пием кафе някъде и обикновено нямам нерви  ;D  да ги чакам да се разтакават /не че имам работа де  ;D  /... но за "другите работи" не съм съгласна  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #133 -: Април 04, 2009, 09:19:39 pm »
Иначе е слънце стрелец.

И в секса ли е бързак...може и да не ми отговаряш. ;D

Пак оспамихме темата...ами на 10-та страница сме.

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Април 04, 2009, 09:21:48 pm »

Иначе е слънце стрелец.
е на този хич не му е лесно...... ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #135 -: Април 04, 2009, 09:31:53 pm »
а как мислите каква е причината за постоянните ми инциденти с огън и парещи предмети

как са ти Марс и Уран :) по Марс огън, Уран - нещо неочаквано, "изведнъж" :) ако правеше планирани палежи бих проследила Сатурн :)

*

Skarlet

« Отговор #136 -: Април 04, 2009, 11:05:11 pm »
ооооооо да напълно вярно... като тръгна с приятелки по магазините, обикновено препускам като кон и искам да свърши бързо, за да седнем да пием кафе някъде и обикновено нямам нерви  ;D  да ги чакам да се разтакават /не че имам работа де  ;D  /... но за "другите работи" не съм съгласна  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  Много си сладка даже.  ;D Обичам енергичните хора.Карат те да се чувстваш жив.Хубавото е,че не си хаотично разпиляна.Бързи,смели,сръчни. ;D Между впрочем,кога ще пием кафе в дворчето зад къщата?Трябва да го сефтосаме.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #137 -: Април 04, 2009, 11:08:08 pm »
  Много си сладка даже.  ;D Обичам енергичните хора.Карат те да се чувстваш жив.Хубавото е,че не си хаотично разпиляна.Бързи,смели,сръчни. ;D Между впрочем,кога ще пием кафе в дворчето зад къщата?Трябва да го сефтосаме.  ;D

хахахааааааааааа наща ми нали някой требе да оскубе копривата отзад бре  ;D ;D ;D ;D ;D не ми се сяда върху коприва щото след това трябва да си кисна задните части в студена вода  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  аве съвсем я оспамихме тука  ;D ;D ;D ;D 
по добре на терасата на сянка под чадъра  :P

*

Skarlet

« Отговор #138 -: Април 04, 2009, 11:19:37 pm »
хахахааааааааааа наща ми нали някой требе да оскубе копривата отзад бре  ;D ;D ;D ;D ;D не ми се сяда върху коприва щото след това трябва да си кисна задните части в студена вода  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  аве съвсем я оспамихме тука  ;D ;D ;D ;D 
по добре на терасата на сянка под чадъра  :P

Ще я оскубеме...да е...а тая коприва. ;D Пък и на тераската не е зле.Говори ми,все така ми говори.Хубаво ми е ма,мамооо!! Той целия форум се оспами,та ти за една тема ли си?  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Април 04, 2009, 11:29:17 pm »
да се опита всеки от нас ,да направи синтез на външните белези,кое и какво впечатление е създадено ....от упр.на асц и общото му с аспектите и планетарните констелаций.поне да я обобщим , преди да я приключим ,че ;D ;D ;D ,доколкото разбирам някой може да ни прати по едно торбе чиста еко коприва! ;D