Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360906 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #180 -: Април 05, 2009, 05:01:04 pm »
високото чело е характерно и за юпитер!а плътните устни са си 100% рибешка работа....сексапил и магнетизъм откривам в погледа ,не мисля ,че това е присъщо за марс.

Защо мислиш,че Овните не притежават сексапил? А магнетизма му е от асц.Риби и Венера на асц.И плътната устичка му е от Риби.Ще Ви пусна,ако Ви е интересно на най-малкия ми син снимката,да видите от къде идва магнетизма-от нептун.И не познавам Овен без високо чело и извити сключени вежди.Е,жените естествено ги оскубват.И повечето Овни са с къдрави или поне чупливи коси.

А леля ви няма ли да коментирате?Вярно,че вече съм поостаряла и променена,но ще пусна и снимки на вашата възраст,за да определите излъчването.

Тази снимка е от днес на Витоша:

А тук съм още агнешко,с руса коса-кръстница:

казвам И юпитер , защото и той дава високото чело!мойто което е доста голямо не е от марс :)
не мисля,че овните  дават  такъв сексапил ,какъвто плутон ,нептун.....сматам ,че дързоста в погледа е присъща за овните , асаксепила не е дързък/това ми е мнението/.
радвам се ,че си съгласна с мнението ми за рибешката уста.както и за къдравата и чуплива коса. ;) :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #181 -: Април 05, 2009, 05:03:28 pm »

За пръв път ще кажа нещо ,което рядко излиза от устата ми ,защото харесвам жени с тъмни коси ,но на Скарлет определено  и върви светъл цвят на косата  ;D .
Не типично русо ,а пясъчно и коса вдигната на горе ,а не с бритон.

*

Skarlet

« Отговор #182 -: Април 05, 2009, 05:10:47 pm »

За пръв път ще кажа нещо ,което рядко излиза от устата ми ,защото харесвам жени с тъмни коси ,но на Скарлет определено  и върви светъл цвят на косата  ;D .

Док,била съм с всякакви цветове и си прав-най-ми отиваше светло кестенява коса,с лек привкус на червеникав отенък.Но Луната ми обича червено.А вече съм стара за русо или за вдигнат бретон.Поне така мисля.Но като отслабна,може и да я вдигна пак.Аз имам светла кажа,но с лек индиански/червеникав/отенък по наследство.
« Последна редакция: Април 05, 2009, 05:24:47 pm от Skarlet »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #183 -: Април 05, 2009, 05:12:15 pm »
Скарлет, и аз правя 49 тая година. Ама като си направи човек 50-ина снимки, се ще извади две-три, на които изглежда млад.  ;D
Преди 10 години като се снимах за пашапорта, ела ме виж, изглеждам на 85.
Въпрос на фото.  :P

*

Skarlet

« Отговор #184 -: Април 05, 2009, 05:16:36 pm »
Абе,да сме живи издрави,че много млади хора си отидоха. ;) Пък и по-важно е как се чувстваме,не как изглеждаме.Защото съм виждала мои връстници,които изглеждат не на 50 ,а на поне 65.Само здраве искам,мойто съм си взела от живота. ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Април 05, 2009, 05:17:03 pm »
Ето ме и мен, после ще махна снимката.  :-[
*за онези, които още не са ме виждали.

АС Скорпион, Луна в Рак в 8 дом, стелиум в Овен в 5 дом, Марс в Риби - доминанта, изгряващ Уран, Нептун в края на първи дом...
Според Ведическа астрология - Венера като атмакарака и планета с най-силен статус в хороскопа /Риби/, Раху в знака на Лагна /Везни/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #186 -: Април 05, 2009, 05:17:33 pm »

мисля,че от този форум , аз май последно съм я виждала скарлет на живо , а не на снимка.първият път,когато я видях цвета,на косата беше по-различен от втория. и аз споделям мнението на Док за по-светлата коса ,защото тя има много мек поглед ,влажни и дълбоки очи ,който русото би отворил още повече.при нея освен това има и добре оформен череп,т.е тя би могла да си позволи и къса коса.
устните са изключително чувствени , а усмивката е леко широка.и тук има нещо рибешко..... :)
скарлетка не се сърдиш предполагам? :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #187 -: Април 05, 2009, 05:18:33 pm »

Док,била съм с всякакви цветове и си прав-най-ми отиваше светло кестенява коса,с лек привкус на червеникав отенък.Но Луната ми обича червено.А вече съм стара вече за русо или за вдигнат бретон.Поне така мисля.Но като отслабна,може и да я вдигна пак.Аз имам светла кажа,но с лек индиански/червеникав/отенък по наследство.
Скарлет ,не си стара  и определено съм на мнение ,че и сега ще ти върви малко по-къса коса ,светла и ако си маняк да имаш бритон ,то поне да е по-късичък .
Червеното ти лепва близо пет години върху възрастта и това не се дължи на килограмите.

И като спомена ,че имаш червеникав тен на лицето ,то червената коса е напълно противопоказна ,защото ти прави чертите на лицето сляти с прическата . :P

*

Skarlet

« Отговор #188 -: Април 05, 2009, 05:23:58 pm »

не мисля,че овните  дават  такъв сексапил ,какъвто плутон ,нептун.....сматам ,че дързоста в погледа е присъща за овните , асаксепила не е дързък/това ми е мнението/.
радвам се ,че си съгласна с мнението ми за рибешката уста.както и за къдравата и чуплива коса. ;) :P

Марайче, не казвам,че всички Овни са сексапилни.То си е от Марса,но и от асцендента и планетите в 1 дом.Док е с асц. Риби и има Венерка и Юпи там.А те му придават мекота и сексапил.Или поне в моите очи ги притежава.Де да знам,нали сме си Овчи-съвпад на мъжко Слънце и женска Луна. Ако бях на неговите години и свободна,направо си го взимам.Нема мърданье.  ;D  ;D  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #189 -: Април 05, 2009, 05:25:10 pm »

АС Скорпион, Луна в Рак в 8 дом, стелиум в Овен в 5 дом, Марс в Риби - доминанта, изгряващ Уран, Нептун в края на първи дом...
Според Ведическа астрология - Венера като атмакарака и планета с най-силен статус в хороскопа /Риби/, Раху в знака на Лагна /Везни/.

ееее,не е истина!тук както говори астрологията.ясно ,КАТЕГОРИЧНО ;D и отчетливо.асц скорпион просто си казва думата отвсякъде.уверена и открита усмивка-присъща само и единственно на огъня/с риск някой да се обиди и да се разсърди/ ;D ,женственост от венера , скулите от къде са? и тази къдрава коса -ех този стелиум!

*

Skarlet

« Отговор #190 -: Април 05, 2009, 05:29:55 pm »
мисля,че от този форум , аз май последно съм я виждала скарлет на живо , а не на снимка.първият път,когато я видях цвета,на косата беше по-различен от втория. и аз споделям мнението на Док за по-светлата коса ,защото тя има много мек поглед ,влажни и дълбоки очи ,който русото би отворил още повече.при нея освен това има и добре оформен череп,т.е тя би могла да си позволи и къса коса.
устните са изключително чувствени , а усмивката е леко широка.и тук има нещо рибешко..... :)

Виж,аз ако съм си мислила,че някой коментар може да ме обиди,нямаше да си качвам снимката.Дори сте прави.Веднага си сменявам цвета и пускам бретончето да порасне.И прическата-тъкмо си мислех,че тази черта не е за мен,въпреки че е на мода отново.Ся ше видиш баба ти как ще се дегизира.  ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Април 05, 2009, 05:30:40 pm »
Скулите по-скоро издават етническата група.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Април 05, 2009, 05:32:36 pm »

Виж,аз ако съм си мислила,че някой коментар може да ме обиди,нямаше да си качвам снимката.Дори сте прави.Веднага си сменявам цвета и пускам бретончето да порасне.И прическата-тъкмо си мислех,че тази черта не е за мен,въпреки че е на мода отново.Ся ше видиш баба ти как ще се дегизира.  ;D ;D
бих ти предложила консултация ;D

*

Skarlet

« Отговор #193 -: Април 05, 2009, 05:35:34 pm »
Скарлет ,не си стара  и определено съм на мнение ,че и сега ще ти върви малко по-къса коса ,светла и ако си маняк да имаш бритон ,то поне да е по-късичък .
Червеното ти лепва близо пет години върху възрастта и това не се дължи на килограмите.

И като спомена ,че имаш червеникав тен на лицето ,то червената коса е напълно противопоказна ,защото ти прави чертите на лицето сляти с прическата . :P

Слушам и изпълнявам-никаква червена коса и я подкъсявам.Пък и нали в годината на бика не трябва да носим червено?Тичам да се боядисам. ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #194 -: Април 05, 2009, 05:38:20 pm »
бих ти предложила консултация ;D

Благодаря ти,много си мила.Но имам много добра фризьорка-Овен. ;D ;D ;D Консултантите не си сменям,освен ако не умрат.  ;D Такава съм и с любимите хора-любов до гроб.  ;D ;D ;D

« Отговор #195 -: Април 05, 2009, 05:41:08 pm »

Слушам и изпълнявам-никаква червена коса и я подкъсявам.Пък и нали в годината на бика не трябва да носим червено?Тичам да се боядисам. ;D ;D ;D
Първо ще трябва да почакаш ,да ти поизрастне естесвената коса ,че от червено към русо няма да минеш .

П.п Сестра ми искаше да си прави косата червена ,защото само червен цвят на косата не е пробвала ,но я спира факта ,че след това няма да може да се направи веднага руса отново ,а в основата косата и е снежно бяла.  Сега ходи по неволя руса , а и тя като мен е маняк на черна коса .

*

Skarlet

« Отговор #196 -: Април 05, 2009, 05:43:13 pm »

Кой спомена преди няколко дни,че не помня-пуста склероза-че нямало усмихнати хора с асцендент Скорпион? Да му го .....  ;D ;D ;D
Лили,много си хубава,кво да коментирам.Водните планети ти омекотяват малко овчите,а асцендента ти дава магнетизма.Всеки човек е уникат,неповторим.  ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #197 -: Април 05, 2009, 05:45:13 pm »
...е са ще ме бият...ама Лили прилича на Аморе... :P

*

Skarlet

« Отговор #198 -: Април 05, 2009, 05:48:16 pm »
Първо ще трябва да почакаш ,да ти поизрастне естесвената коса ,че от червено към русо няма да минеш .

П.п Сестра ми искаше да си прави косата червена ,защото само червен цвят на косата не е пробвала ,но я спира факта ,че след това няма да може да се направи веднага руса отново ,а в основата косата и е снежно бяла.  Сега ходи по неволя руса , а и тя като мен е маняк на черна коса .
 Док,цял живот се боядисвам.Станала съм Пикасо. ;D Знам,че няма да стане руса,но поне ще убия малко червения цвят.А след месец ще я изруся и след това ще сложа новия цвят.Днес е неделя и няма да мога да я изруся,та после да кична боята.Но имам светла боя в къщи.Купих я преди 1 сидмица,защото след като се боядисах червена,прецених,че предишния цвят вървеше повече.Ма,нали съм експериментаторка?  :P

*

Skarlet

« Отговор #199 -: Април 05, 2009, 05:51:40 pm »
...е са ще ме бият...ама Лили прилича на Аморе... :P

Моля те,не ще те набия,ами ще те убия.  ;D :D :o Аз няма да я коментирам,защото си имам принципи.
« Последна редакция: Април 05, 2009, 08:59:07 pm от Skarlet »