Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 362169 Прегледи
*

Skarlet

Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #240 -: Април 05, 2009, 11:15:34 pm »
Не ,нямам тръпчинки  ;D . докладвах :P

Тенкюююю.  ;D Явно не е задължително.Все пак го има и наследствения елемент в повечето случаи.Не е болка за умиране.Но пък си имаш хубава муцунка,дето на човек не му прави впечатление имаш ли трапчинки или не.  ;D Което ще рече,че не само хора с трапчинки са хубави.Всеки има своята уникална красота.Аз пък безкрайно харесвам......ох,как се казваше тази актриса,с римския нос?Лелееее,склерозата ма фана.  ;D Тя е Телец с асцендент Овен.А,сетете се,де,че сега не мога да се сетя.

*

Nebesna

« Отговор #241 -: Април 05, 2009, 11:17:01 pm »
http://s645.photobucket.com/albums/uu179/_yuliya_/?action=view&current=IMG_1484.jpg
Ето ме и мен.
Слънце риби, асцендент дева, венера във водолей и стелиум от четири планети-луна, марс,сатурн и плутон в скорпион.

Пропуснала си нещо много важно: Къде ти е господаря на Асцендента - Меркурий.

*

Helo

« Отговор #242 -: Април 05, 2009, 11:21:28 pm »
Аз пък безкрайно харесвам......ох,как се казваше тази актриса,с римския нос?Лелееее,склерозата ма фана.  ;D Тя е Телец с асцендент Овен.А,сетете се,де,че сега не мога да се сетя.

Американка ли е и в кои филми е участвала?  ::)

« Отговор #243 -: Април 05, 2009, 11:25:39 pm »
http://s645.photobucket.com/albums/uu179/_yuliya_/?action=view&current=IMG_1484.jpg
http://i645.photobucket.com/albums/uu179/_yuliya_/IMG_1398.jpg?t=1238961406
Ето ме и мен.
Слънце риби, асцендент дева, венера във водолей и стелиум от четири планети-луна, марс,сатурн и плутон в скорпион.

Unicorn, мисля че стулиума в скоприон е повлиял много на визията ти. А очите са ...дълбоко, дълбоко, дълбоко....Рибка.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #244 -: Април 05, 2009, 11:26:39 pm »
[Аз пък безкрайно харесвам......ох,как се казваше тази актриса,с римския нос?Лелееее,склерозата ма фана.  ;D Тя е Телец с асцендент Овен.А,сетете се,де,че сега не мога да се сетя.

Да не е Барбара Стрейзанд?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

unicorn

« Отговор #245 -: Април 05, 2009, 11:31:09 pm »
"Пропуснала си нещо много важно: Къде ти е господаря на Асцендента - Меркурий."

Меркурий е в шести дом, това доста подсилва девата.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #246 -: Април 05, 2009, 11:33:23 pm »
Обаче това е най-скорпионския форум, 90% са с асц Везни (скорпион в 1 дом)/Скорпион или Плутон там, или силен, и доста Юпитер е замесен и Дева в 1 дом. И наистина всички имат харизма, една "слаба личност" не видях на снимка. И Риби-Нептун естествено :)

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #247 -: Април 05, 2009, 11:36:23 pm »
И да се отчете двамата ни кавалери имат Венера в 1 дом (Док) и Везни в 1 дом (Синухе) и двамата явно ценят/уважават жените, след като ни търпят темите от по 17 страници :) и личните драми и емоции. Щастливи жени ще имате, оттренирани сте :) с такъви забележителни съфорумнички :) :) :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #248 -: Април 05, 2009, 11:45:32 pm »
И да се отчете двамата ни кавалери имат Венера в 1 дом (Док) и Везни в 1 дом (Синухе) и двамата явно ценят/уважават жените, след като ни търпят темите от по 17 страници :) и личните драми и емоции. Щастливи жени ще имате, оттренирани сте :) с такъви забележителни съфорумнички :) :) :)

:) :) ,колко мило! и аналитично ,що ли ми е познат този аналитичен подход? :) :)
-извинете ,нещо общо имате ли със козирог? ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #249 -: Април 06, 2009, 12:42:42 am »
:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #250 -: Април 06, 2009, 12:47:00 am »
:)

прочете ли за звездата в съвпад с асц? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #251 -: Април 06, 2009, 07:42:32 am »
[Аз пък безкрайно харесвам......ох,как се казваше тази актриса,с римския нос?Лелееее,склерозата ма фана.  ;D Тя е Телец с асцендент Овен.А,сетете се,де,че сега не мога да се сетя.

Да не е Барбара Стрейзанд?

Точно!!!  ;D ;D ;D Изключително излъчване,сексапил,въпреки носа й.Няма да бъде тя без него. ;D

*

Skarlet

« Отговор #252 -: Април 06, 2009, 07:44:05 am »
Обаче това е най-скорпионския форум, 90% са с асц Везни (скорпион в 1 дом)/Скорпион или Плутон там, или силен, и доста Юпитер е замесен и Дева в 1 дом. И наистина всички имат харизма, една "слаба личност" не видях на снимка. И Риби-Нептун естествено :)

Везни/Скорпион-1-ви дом с Нептун в Скорпион там.  ;D

« Отговор #253 -: Април 06, 2009, 09:03:22 am »
Аз също много харесвам Барбара Стрейзанд-наричат я чаровната грозница на Холивуд и наистина тя излъчва невероятен сексапил,а и не само ролите са и добри,но и пее добре!
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #254 -: Април 06, 2009, 11:15:18 am »
   Привет на целия форум!  Винаги когато имам време следа с интерес написаното тук.
   Ето това съм аз....Асцедент Близнаци или Рак ? - още не съм разбрала. Но си мисля, че съм Близнаци.
« Последна редакция: Април 06, 2009, 12:22:11 pm от daisy696 »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #255 -: Април 06, 2009, 03:26:00 pm »
И аз ще заложа на Близнаци покрай цвета на косата  и това жизнено и открито излъчване!  ;)

*

lolitta

Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #256 -: Април 06, 2009, 03:31:59 pm »

МС-то е в телец. Аз много бодро крача и ми се е случвало в магазин да ме пиатат - "Вие ли сте управителя?"  ;D

Лъвът крачи изправено и уверено, с гордо вдигната глава. Телецът стъпва твърдо по земята, на пети.

това е абсолютно вярно- телецът набива пети в земята като съпва, а лъвът освен че има горда походка, също така пристъпва по-тежко, но плавно, при него няма пъргавина и бързина, има дори някои лъвове, които много рядко можеш да видиш да тичат или да са зажбързани за някъде...
аз имам луна в телец и майка ми и до ден днешен ми се кара, че като стъпвам "забивам" петите в паркета и ме чуват съседите от 5тте етажа... ::)   :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #257 -: Април 06, 2009, 03:37:36 pm »
За походки и движения- никой да не се засяга,но акцентиран Лъв за мен бият вода по бавни движения , а за Марса в Близнаци-дори моята Луна не може да ги стигне в бързоходене, но те не могат да ми стигнат на бързоговорене  ;D

Да си призная,като Козирог-тренирал съм примерно по-тежки спортове свързани с много издържливост и воля,обаче накарай ме да бягам-това просто не ми е в кръвта  8) ;D ;D

« Отговор #258 -: Април 06, 2009, 04:13:56 pm »
Да си призная,като Козирог-тренирал съм примерно по-тежки спортове свързани с много издържливост и воля,обаче накарай ме да бягам-това просто не ми е в кръвта  8) ;D ;D
[/quote]

;D - мразя бягането, но нямам нищо против цял ден да тичам, увлечена в някаква игра - било с топка или без топка -  :)

« Отговор #259 -: Април 06, 2009, 04:21:40 pm »
   А иначе съм Козирог, МС, СЛВ и Луна във Водолей и стелиум в Скорпион - а цветът на косата ми доста често търпи промени  ::).