Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360592 Прегледи
*

Skarlet

Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #260 -: Април 06, 2009, 04:36:35 pm »
И аз много спортувах като ученичка.Много тичах,бях много добра на дългите разстояния.Марса в Телец дава голяма издръжливост,а Луната в Овен хъс за победа. ;D Но както винаги всичко свършва.Особено с раждането на деца.Не,че не съм имала възможност да продължа активното спортуване и след това,но работата ми беше много натоварваща психически и се прибирах смазана емоционално.Да се работи с болни хора не е лесно.Но пък обичам изключително водата и плуването-Нептун на асц.,стелиум в Рак.И винаги,когато имам възможност,ходя на плуване.Но напоследък и това не мога да правя,защото в София вече няма въздух.Улиците са задръстени от коли и за да отида,ми трябват 3-4 часа.А такова свободно време няма.И в склада няма. ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #261 -: Април 06, 2009, 04:37:27 pm »
Най-накрая  във форума дойдоха и малко Козирози  :)

Е то си личат от километри,просто има нещо сходно в начина на мислене и изразяване,независимо от аспекти и т.н.  ;)

О и аз мога като играя да тичам -няма проблем. :) Само че да бягам ей така,това не мога -първо че е скука,второ чисто физически не ми е по вкуса точно такова натоварване.Иначе колело мога да карам с часове,жалко че от много години не съм го правил това  :'(

« Отговор #262 -: Април 06, 2009, 04:44:25 pm »
   Винаги съм се учудвала, как тия хора могат да бягат - скука, скука - космическа скука. Но виж да плувам мога с часове, без да ми омръзва.  Но напоследък усещам по себе си и навсякъде, че животът ни по скоро стана виртуален, отколкото физически....Изживяваме го тук по нета.....

*

Синухе

• 4978
« Отговор #263 -: Април 06, 2009, 04:52:38 pm »
Аз също обичам да плувам-даже ако може само това ще правя за да си поддържам физиката и тонуса (от спортовете,иначе ми дай танци и йога).След време като имам личен басейн и това ще стане  ;D Иначе естествено предпочитам морето и добре че ми е под ръка-Нептуна в 4ти дом се е погрижил за всичко  8)

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #264 -: Април 06, 2009, 05:04:44 pm »
Sinyhe, остава да кажеш, че харесваш танго и салса, и ще ти се зарадвам най-искрено и безкористно.  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #265 -: Април 06, 2009, 05:10:15 pm »
Много отдавна като тийнейджър тренирах 2 години латино-американски танци  ;) Но честно казано не обичам заучени танци,имам си творчество и в танцуването  :) В крайна сметка е важно да усещаш музиката.

« Отговор #266 -: Април 06, 2009, 05:11:37 pm »
Емма ти да не би да си танцьорка?
Докато дишаш...надявай се!

*

lolitta

« Отговор #267 -: Април 06, 2009, 05:23:13 pm »
качих и моя снимка на профила....чакам мнения...  :) 8) :P

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #268 -: Април 06, 2009, 05:24:09 pm »
Не, не съм танцьорка. По-скоро отношението ми към танците е като на Sinyhe, не обичам прекалената догматичност, а по-скоро порива на емоциите и моментното настроение, които да се изразят чрез танците.
Но страшно много харесвам салсата и тангото и съм запланувала да се запиша на курсове, за да усвоя основните техники, а после да си импровизирам на спокойствие и според моите си разбирания. Но това ще стане след като се запознаем, опознаем и влюбим взаимно с ездата, защото много дини под една мишница сигурно е трудно да се носят.  :-[
Не е трудно, но за мое огромно съжаление ми е невъзможно да се разкъсам и да бъда на 2-3 различни местоположения, за да се занимавам с всичко наведнъж.  :-[
Ретро Плутон ми минава през 11 дом и навярно промените в това отношение ще са свързани с нови запознанства покрай новите страсти. Не знам, съвсем интуитивно предполагам, че е така.  :-[

*

elfidka

• 3129
« Отговор #269 -: Април 06, 2009, 11:33:00 pm »
Привет, ето ме и мен, не съм се включвала няколко дена и ето... интересна тема. Това на Аватара е моя милост от близо. Вижте ме какъв крокодил съм, само не се плашете... ;D ;D ;D ;D
Аз успях да направя само една снимка набързо, защото камерата отказа да рабти след като ме фокусира  ;D ;D ;D, не ѝ е лесно....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #270 -: Април 06, 2009, 11:35:24 pm »
Привет, ето ме и мен, не съм се включвала няколко дена и ето... интересна тема. Това на Аватара е моя милост от близо. Вижте ме какъв крокодил съм, само не се плашете... ;D ;D ;D ;D
Аз успях да направя само една снимка набързо, защото камерата отказа да рабти след като ме фокусира  ;D ;D ;D, не ѝ е лесно....
Да не е от тези ,които имат претенции да си ухилен докато ти правят фотото ;D ;D ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #271 -: Април 06, 2009, 11:36:10 pm »
Изобщо не си крокодил. И ти си имаш лъвската грива и издължено-овалното лице по въздух :) Обаче всички Везни има много хубави чела, заобленички, добре изрязани като дъга :) Ох завиждам Ви за тези хубави коси, по огнен знак :)
моята ако знаете колко е мека... за нищо не става, езък, че е тъмна.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #272 -: Април 06, 2009, 11:39:02 pm »
Ми нищо не казахте за мене.. :-[

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #273 -: Април 06, 2009, 11:39:43 pm »
качих и моя снимка на профила....чакам мнения...  :) 8) :P

тук лъв-риби да има, имаобаче и силен Плутон нали?

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #274 -: Април 06, 2009, 11:40:47 pm »

на тази снимка не те виждам. :(

*

elfidka

• 3129
« Отговор #275 -: Април 06, 2009, 11:41:26 pm »
Аз сега ще си лягам утре ще продължим  :-*
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #276 -: Април 06, 2009, 11:44:11 pm »

и аз лонда! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #277 -: Април 06, 2009, 11:52:03 pm »

http://img164.imageshack.us/my.php?image=picture256k.jpg
На 1 или втора страница също ме има.Мс в Козирог.Не се вижда от снимката но съм с пъстри очи, понякога повече зелени. :-[

« Отговор #278 -: Април 06, 2009, 11:56:47 pm »
О, Londa! Според мен изключително излъчване на Телец.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #279 -: Април 07, 2009, 12:06:15 am »

http://img164.imageshack.us/my.php?image=picture256k.jpg
На 1 или втора страница също ме има.Мс в Козирог.Не се вижда от снимката но съм с пъстри очи, понякога повече зелени. :-[

лонда,за теб не знам ,но съм силно изумена от възрастната жена до теб!идея нямам каква ти е,впечатли ме с мъдрия си поглед.от него усетих опитност и много отдадено за другите време.дали не е била учителка?
има нещо много силно юпитерианско и сатурново с лек примес и на мерка в тази жена!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците