Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361402 Прегледи
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #300 -: Април 08, 2009, 03:39:46 am »

Привет! Темата е много интересна! Според астролози, външния ми вид никак  не отговаря на зодиакалния ми знак и асцендент :) Имате ли предположения? :P
« Последна редакция: Април 09, 2009, 12:49:27 am от rafaela »

« Отговор #301 -: Април 08, 2009, 09:00:24 am »
Луната е в Лъв,

асц - Телец,

а Венера във Водолей.

И много Стрелец, но той си почива лятото :)))

*

Dora

• 32
« Отговор #302 -: Април 08, 2009, 09:27:01 am »

:( Мога ли да разчитам на вашите предположения за Асцендентния ми знак ?    Слънце  точен съвпад с Юпитер  в Риби  -  опозиция  Нептун Луна, квадратура Марс, секстил Уран, тригон Сев. възел. Венера във Водолей опозиция Плутон,секстил Меркури.
        Косата ми е естествено черна, а очите пъстри.  :o  Вместо Аватар съм аз.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #303 -: Април 08, 2009, 09:30:37 am »
Идеята на темата е да видим как се проявяват планетите във външния вид на човека, затова си качихме снимки с анализите си от долу, не да разпознаваме кой какво е...

*

Dora

• 32
« Отговор #304 -: Април 08, 2009, 09:40:51 am »
   :) Кое е планетното влияние на тъмна коса и светли очи  или обратното ест. руса коса и черни очи?

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #305 -: Април 08, 2009, 09:55:26 am »
О целият хороскоп влияе, Уран и Нептун изгряващи на сц или силни често дават светли очи, и тъмна коса, аз съмзабелязата че асц Лъв си дава лъвската грива и сини очи също :)

*

Инти

• 2068
« Отговор #306 -: Април 08, 2009, 09:58:55 am »
http://img403.imageshack.us/img403/1651/b0d97500a.jpg

Привет! Темата е много интересна! Според астролози, външния ми вид никак  не отговаря на зодиакалния ми знак и асцендент :) Имате ли предположения? :P

Rafaela, моля те кажи ми че това са лещи, защото настръхнах от ириса на очите ти, или се е получил някакъв фотографски ефект?

*

Skarlet

« Отговор #307 -: Април 08, 2009, 10:02:10 am »
О целият хороскоп влияе, Уран и Нептун изгряващи на сц или силни често дават светли очи, и тъмна коса, аз съмзабелязата че асц Лъв си дава лъвската грива и сини очи също :)

Не винаги Нептун на асцендента дава светли очи.Зависи от знака.Дали,ако Нептун е в Скорпион на асцендента,ще покаже светли очи?Съмнявам се.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #308 -: Април 08, 2009, 10:05:17 am »
За съжаление няма да сме живи,за да видим как се проявява Нептун в Скорпион, но аз имам приятели със асц Скорпион със светли чои, при силен Уран.... епак го има силния Скорпионски поглед...но очите са сини. Пак си повтарям от целия натал зависи... и като се замислих са светли коси тъмни очи - често везните и девите са така, или поне имат мн светла кожа :)

*

Инти

• 2068
« Отговор #309 -: Април 08, 2009, 10:11:36 am »
Относно Нептун и зодия Риби съм забелязала да дава или меко синьо океанско, не въздушно синьо като при близнаци, водолей и везни, както и кафявозелени очи като моите.

Аз имам съвпад Слънце и Нептун, и имам  точно този зеленикъв оттенък в тях, но трудно се забелязва покрай дебелия контур около ириса, който подчертава кафевия цвят.

Познавам личност също със съвпад Слънце -Нептун и по-красиви океанско наситени сини очи не съм виждала, блика много мекота и любов от тях, точно по Нептун.

*

Jd_K

• *
  • 435
« Отговор #310 -: Април 08, 2009, 10:13:53 am »
Да такае за Нептун,меко син цвят е и дълбок,на Водолеите е по-светъл. Инти моля те се включи в съседната тема,защотосе опитах да си говоря с теб, но пак ме нападнаха и вече наистина започвам да се изморявам....

*

Skarlet

« Отговор #311 -: Април 08, 2009, 10:31:57 am »
За съжаление няма да сме живи,за да видим как се проявява Нептун в Скорпион, но аз имам приятели със асц Скорпион със светли чои, при силен Уран.... епак го има силния Скорпионски поглед...но очите са сини. Пак си повтарям от целия натал зависи... и като се замислих са светли коси тъмни очи - често везните и девите са така, или поне имат мн светла кожа :)

Аз все пак съм доживяла да имам Нептун в Скорпион.  ;D Тук говорим за натален хороскоп и за фисически характеристики по натал.С асцендент Везни съм-с естествено кестенява коса,светла кожа и тъмни очи-Нептун в Скорпион е на асцендента.В 1 дом ми се мотат и Везни и Скорпион.  ;D

« Отговор #312 -: Април 08, 2009, 10:52:24 am »

Щото съм голямо магаре ,ще заложа на Слънце -Близнак и АСЦ -Дева ,но и нещо Плутоново като цвят :P

« Отговор #313 -: Април 08, 2009, 11:07:19 am »
Колкото и откачено да изглежда на мен очите ми са светли ,целият ирис ми е пръскан от точици в зелено, жълто,сиво,синьо и черно .
Повечето хора остават с впечатлението ,че съм с тъмни и съм печелил един куп басове с това ;D

*

Skarlet

« Отговор #314 -: Април 08, 2009, 11:18:22 am »
Колкото и откачено да изглежда на мен очите ми са светли ,целият ирис ми е пръскан от точици в зелено, жълто,сиво,синьо и черно .
Повечето хора остават с впечатлението ,че съм с тъмни и съм печелил един куп басове с това ;D

Не съм специалист,но доколкото съм чела,Стрелец дава светли очи,а Нептун като управител на асцендента ти,е в Стрелец.А имаш и аспект на Слънцето с Уран,което също до колкото знам влияе.  ;D

*

lolitta

« Отговор #315 -: Април 08, 2009, 12:33:13 pm »
Ето и мои снимки.. :)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362146&pid=11471276

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362146&pid=11471279

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362146&pid=11471278

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362146&pid=11471277

Скорпион с асцедент лъв,
Луна в телец в МЦ,
Венера и Марс във везни в 3ти дом,
Слънце съвпад Плутон в 4ти дом

Значи почти съм познала :) А как ти е нептуна иманещо рибешко в теб, в очите :)

Нептун ми е в козирог в пети дом... не знам дали там има някакво влияние за очите ми...
аз мисля, че те са ми скорпионски, защото всички си мислят, че са кафяви, а всъщност са пъстри и са с много цветове, преливащи един в друг, дори не мога да уточня какви, защото е много странно ;) майка ми и баба ми като малка ме слагаха да седна срещу слънцето и ми разглеждаха очите и се чудеха колко са странни :)
Защо са скорпионски - ами защото са замаскирани, всички ги мисялт за кафяви, ама истината се вижда с по-дълбоко взиране, точно като характера на потайния скорпион ;)

*

lolitta

« Отговор #316 -: Април 08, 2009, 12:36:01 pm »
lolitta, избора ти на ник е направо  в 10-ката  - с дълга коса верно приличаш на Лолита..  ???

С по-къса коса изглеждаш  по-улегнала ..    Но на мен ми харесваш и в двата случая.  ::)

В интерес на истината не познавам жени-скорпионки и ти ми създаваш много добро първо впечатление ..  :)

хехе, мерси за комплимента  ::)   :-[

аз на пръв поглед имам повечко лъвско май, малко хора могат да познаят, че съм скорпион от пръв поглед...
и аз късата коса я намирам за по-делова като избор на прическа, дългата коса остана в ученическите ми години....

« Отговор #317 -: Април 08, 2009, 01:05:01 pm »

Rafaela, моля те кажи ми че това са лещи, защото настръхнах от ириса на очите ти, или се е получил някакъв фотографски ефект?

Очите са ми естествен цвят- нещо м/у сиво, зелено и синьо.

Док, далеч си..... :P

« Последна редакция: Април 09, 2009, 12:51:25 am от rafaela »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #318 -: Април 08, 2009, 01:08:57 pm »
Рафаела,мирише ми на Водолей,Лъв или Везни..Може би и Стрелец... ;D

*

veshti4ka

« Отговор #319 -: Април 08, 2009, 01:18:02 pm »
Рафаела, да ти кажа - етърва ми има още по-светли очи от твоите  ;D ;D ;D  ириса и на светло е почти бял със леко синкав или сивкав оттенък - на моменти в началото настръхвах като я виждах, но вече след 15 години съм и свикнала... като те погледне е един такъв змийски смразяващ поглед ... и до ден днешен не мога да определя очите и сиви ли са или сини  ;D ;D ;D  за нея само знам че е със Слънце в стрелец  :(

ето снимка на очите и, но снимката е правена в много тъмна стая със светкавица - посред бял ден очите и са просто прозрачни  :o