Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360474 Прегледи
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #320 -: Април 08, 2009, 01:22:21 pm »
   Много рибешко, но това е на прима виста, всъщност същите очи ги има племенницата ми, която е скорпион със стелиум в Скорпион и Слънце в VІІІ дом.....Значи в устните между Риба и Телец, носа - Марс, вероятно в Лъв или Овен, а в очите има влияние предполагам Венера и Плутон. Но като цяло - земно излъчване.

*

holanda

« Отговор #321 -: Април 08, 2009, 01:29:12 pm »

:blink:
« Последна редакция: Октомври 15, 2010, 08:37:18 am от жълтолилава »

*

nerealna

« Отговор #322 -: Април 08, 2009, 01:35:51 pm »
http://img403.imageshack.us/img403/1651/b0d97500a.jpg

Привет! Темата е много интересна! Според астролози, външния ми вид никак  не отговаря на зодиакалния ми знак и асцендент :) Имате ли предположения? :P

Според мен ти имаш слънце в близнаци, луна в рак и асцендент в риби... или може да не е точно така , но имаш влияние на тези знаци....

« Отговор #323 -: Април 08, 2009, 01:56:21 pm »
http://img403.imageshack.us/img403/1651/b0d97500a.jpg

Привет! Темата е много интересна! Според астролози, външния ми вид никак  не отговаря на зодиакалния ми знак и асцендент :) Имате ли предположения? :P

Rafaela, моля те кажи ми че това са лещи, защото настръхнах от ириса на очите ти, или се е получил някакъв фотографски ефект?

Очите са ми естествен цвят- нещо м/у сиво, зелено и синьо. На дневна светлина са много светли, а на изкуствено осветление изглеждат така:
http://img512.imageshack.us/my.php?image=img0312h.jpg

Док, далеч си..... :P

Първото ми решение клонеше към телец ,но толкова приличаш на зет ми (все едно ти е брат) ,че реших да се възползвам от готов модел на карта ;D

« Отговор #324 -: Април 08, 2009, 02:18:46 pm »
Да Ви кажа, и зодиакален знак и АСЦ са ми от животинските зодии. Луна в овен, марс в овен... :)

*

nerealna

« Отговор #325 -: Април 08, 2009, 02:27:51 pm »
Да Ви кажа, и зодиакален знак и АСЦ са ми от животинските зодии. Луна в овен, марс в овен... :)
ами ..дотук май само козирог никой не е споменал ... ;D

« Отговор #326 -: Април 08, 2009, 02:33:25 pm »
Сега да ме извинят останалите момичета .........

Ще си позволя да споделя ,че си от този вид жени пред които се прехласвам. С една нетипична и загадъчна красота и особно умен поглед.А на всичко отгоре си като Клаудиа Блак.

« Отговор #327 -: Април 08, 2009, 04:19:06 pm »
Цитат
ами ..дотук май само козирог никой не е споменал ... Ухилен
Тъкмо си мислех, че тези очи ми приличат на козирожките очи на няколко мои познати, и ти взе, че ме изпревари. :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #328 -: Април 08, 2009, 04:22:25 pm »
ами ..дотук май само козирог никой не е споменал ... ;D

На мен това ми беше първата асоциация, но премълчах. Заприлича ми на козирожки профил, от по-аристократичните.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #329 -: Април 08, 2009, 04:29:14 pm »
Ами ...и аз се чудех дали да кажа слънце в козирог, но заложих на близнаци заради погледа..излъчването ..не знам защо , но ... не съм познала...
Хайде кажи си най после всичко  ;D и все пак нещо рибешко и рачешко трябва да имаш  ;D

« Отговор #330 -: Април 08, 2009, 09:52:34 pm »
 за rafaela
Има гладко чело ,дъгообразни вежди,големи очи и и добре извити нагоре мигли-Венера . Косата е мека (което ме отведе към меркурий + бадемовата форма на очите),затова предполагам ,че има съвпад на Меркурий към Слънце или АСЦ . Брадичката е деликатна и има една характерна тръпчинка ,което е преобладаващо за венерините типове ,устата е добре оформена и има вертикален улей над нея ,също присъщо за венера.
Широчината на носа в основата пък ме бухва към влияние на Марс ,скулите също са развити ,което отново е по Марс (освен етническата принадлежност),долната челюст е добре развита ,което отново е Марс,голяма уста -Марс.
Жълтеникавия тен се свързва със Сатурн ,голямата уста също дават и сатурновте типове ,но при тях е с тънки устни .
Има два малки белега на челото -Марс .
Комбинацията Овен /телец при голямата снимка и Овен /козирог при аватара ,защото фигурата изглежда малко кокалеста и с хлътнал гръден кош . 

« Отговор #331 -: Април 08, 2009, 11:36:38 pm »
Благодаря за коментарите на всички! Разсъжденията Ви бяха много интересни и почти отгатнахте :)

Рак с АСЦ Козирог
Луна Овен
Меркурий и Венера съвпад в Рак
Венера в 7 дом на ДСЦ
Марс Овен
Юпитер 1 дом
Управителя на асцендента 5 дом в близнаци
  Много рибешко, но това е на прима виста, всъщност същите очи ги има племенницата ми, която е скорпион със стелиум в Скорпион и Слънце в VІІІ дом.....Значи в устните между Риба и Телец, носа - Марс, вероятно в Лъв или Овен, а в очите има влияние предполагам Венера и Плутон. Но като цяло - земно излъчване.

В картата ми единственото което е в риби - точката на щастието, а белезите по челото  са от варицела ;D

« Последна редакция: Април 09, 2009, 02:59:17 pm от rafaela »

« Отговор #332 -: Април 09, 2009, 03:06:46 am »
Ето ме и мен... ;)
Имате ли предположения... :)
Не съм много убедена,че се виждам ясно,ако е така,мога да покажа и други снимки... :)

Покажи! :)))

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #333 -: Април 09, 2009, 01:01:06 pm »
Здравейте,
страшни интересна тема! :) Изчетох я на един дъх, като прескачах от време на време съветите за боядисване на косата  ;D
Ще се включа и аз със няколко снимки:
http://img141.imageshack.us/img141/5383/33232204.jpg - в най-дясно съм  :P
http://img141.imageshack.us/img141/1671/85850137.jpg - с една малка сладурана :)
http://img141.imageshack.us/img141/8241/60766551.jpg - и една в цял ръст :)

Ще изчакам да чуя няколко коментара и после ще дам инфо за разположението на планетките  8)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #334 -: Април 09, 2009, 01:14:58 pm »
  Вероятни застъпени знаци според мен-Везни,Водолей ,силна Венера и донякъде леко Нептуново/Риби влияние върху излъчването .Заради челото бих сложил и Меркурий-Близнаци/Дева,но не мисля ,че това е основното.  ;)
Не забравяй по-късно като кажеш знаци и т.н. да си кажеш къде ти е упр на АСЦ и какви аспекти сключва.Мисля,че при теб няколко фактора ще играят влияние,няма да само 1-2 силно обособени.

А малката сладурана има форма на черепа като на Буда  :o Че и на поглед го докарва  :)

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #335 -: Април 09, 2009, 01:20:12 pm »
Аз ще заложа и на нещо от Дева.  :-[ Ръст-очи, нещо ми е познато и прави паралел с близките ми мъже Дева.

А по повод г-н Ра, все пак сме доловили лъвското.  :-[ А многото Стрелец се вижда и в аватара му - "пътуващ" към различни места.  :-[Асоциации.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #336 -: Април 09, 2009, 01:35:00 pm »
в най-дясно съм  :P

Първосигнално си помислих, че си по средата (на първата снимка),
тъй като във форума сме в преобладаващо женски състав. :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.