Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361872 Прегледи
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #360 -: Април 11, 2009, 03:15:04 am »
Тази песен дори аз не съм я чувала  :o  ;D
Питай майка си ,дали не е имала негови снимки  ;) ;D ;D :P

хахаха  ;D! Със сигурност е нямала. Тя харесваше Франк Синатра, Енгелберт Хъмпърдинг и Том Джоунс.
В Пловдив поколението към 1946 набор са имали един велик лаф ."Пусни вефа майна да чуем как пее Кидика"  Ако има неясноти за веф изясняването на лични бележки ;D ;D ;D

Дай едно зъбче на басфа :))

*

Skarlet

« Отговор #361 -: Април 11, 2009, 04:12:36 pm »
Ако говорим за прилика ,то на мен първото ми впечатление беше свързано с Христо Кидиков  ;D .

За младото поколение един линк за да разберат за какво или за кого става въпрос http://vbox7.com/play:7b7d74ce

Аз лично не намирам много прилика,но може би нещо в овала на лицето.  ;D А колкото до Ицо,внивайте  ;D -имаме роднинска връзка.Може на някой от младото поколение да не го харесва,но е голям сладур като човек.Пък и вече се навъртяха годинките.Сега сина му пише музика и има и внуци.Времената се менят,хората остаряват.Това е живота,майна.  ;D  ;D  ;D

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #362 -: Април 11, 2009, 11:48:14 pm »
Здрасти Док - за моя милост ли става дума относно приликата с въпросната музикална персона? Аз ли нещо не разбрах пак или....? Благодаря все пак за съпоставката с този музикален гений. Това поне е повод да чуя някои негови забравени песни. ХАйде, със здраве!  ;)

« Отговор #363 -: Април 12, 2009, 12:30:12 am »
Здрасти Док - за моя милост ли става дума относно приликата с въпросната музикална персона? Аз ли нещо не разбрах пак или....? Благодаря все пак за съпоставката с този музикален гений. Това поне е повод да чуя някои негови забравени песни. ХАйде, със здраве!  ;)
За теб ставаше въпрос ,че ми заприлича на Кидиков .
Не бях се сещал с години за въпросния певец ,макар в детските ми години доста често го слушахме.
Като ти видях снимката имах нещо като проблясък и образа на Христо Кидиков изплува в съзнанието ми .

За забравените песни ,покрай намирането на клипа на Кидиков си пуснах Катя Филипова ,Мария Нейкова  ............ и днес се бях отдал на мемоари от ранни детски години
http://vbox7.com/play:d1db19b1

http://vbox7.com/play:c3517e92

*

Ivanco

• *
  • 148
« Отговор #364 -: Април 12, 2009, 12:33:35 am »
И аз ги обичам. Сладките спомени де. ;D

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #365 -: Април 15, 2009, 10:25:44 am »
http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images01/51/l_292a60d391abb720d3e042acb62c723b.jpg
Картата ми, малко не съм на ясно преди 14часа ли съм роден или след 14часа.
http://www.astro.com/tmpd/cnjdfileDsrjGy-u1209556891/astro_w2gw_09_svetoslav_ivanov_ivanov_hp.25423.17855.gif

http://www.astro.com/tmpd/cnjdfileDsrjGy-u1209556891/astro_w2gw_01_svetoslav_ivanov_hp.25478.19349.gif

между другото ако има такова колебание за асцедентите какъв е начинът да се разбере :) някакви въпроси? :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #366 -: Април 15, 2009, 11:39:31 am »
Светльо, на мен ми изглеждаш като Асц. Овен, т.е. роден след 14:00 часа. В астрологията часът на раждане се определя чрез ректификация-разглеждат се по-важните събития в живота, сравняват се карти на членове от семейството. Това можеш да го направиш и сам, ако наблюдаваш случващито около и в теб достатъчно дълго време.  :)
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #367 -: Април 15, 2009, 05:27:11 pm »
BTW: видях, че се говори за цвят на косите - обичам да си боядисвам косата руса много :)

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #368 -: Април 17, 2009, 11:46:57 am »
със супер любопитство се вкл в тази тема и тя взе, че замря  :o

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #369 -: Април 17, 2009, 11:56:40 am »
 ;D Ами още не си си наработил астро усет- пика беше на ретро Венера в ОВЕН, къде ти екстровертност и поставяне на личната персона на показ,сега докато е в Риби...

За картата ти и аз имам съмнение,че АСЦ е Овен (макар че нямаш типични Овнешки физически данни),но няма да избързваме-просто по ми се връзваш с Южен възел в 5 дом, отколкото в 6 дом. ;)

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #370 -: Април 17, 2009, 03:12:57 pm »
;D Ами още не си си наработил астро усет- пика беше на ретро Венера в ОВЕН, къде ти екстровертност и поставяне на личната персона на показ,сега докато е в Риби...

Благодаря :) това първото изречение немога да го разбера  ::)

*

Nebesna

« Отговор #371 -: Април 17, 2009, 05:50:57 pm »
Благодаря :) това първото изречение немога да го разбера  ::)

Синухе иска да каже, че тази тема се откри, докато Венера беше в Овен. С Венера в Овен хората са по-демоснстративни, със склонност към показност. А когато Венера е премина в Риби, темата замря. С Венера в Риби, хората са по-срамежливи, по-ориентирани към вътрешните духовни пластове. Почакай Венера да се върне в Овен и ще видиш как темата отново ще се оживи.
« Последна редакция: Април 17, 2009, 06:01:13 pm от Nebesna »

*

Helo

« Отговор #372 -: Май 15, 2009, 01:16:12 pm »
Във връзка с вншността и астрологията, намерих интересна статия с рисунки на популярни хора и тяхната зодия. Забелязвам, че Везната е най-хубава, а в конкретния случай не са избрали много привлекателен представител на зодия Телец.  ;)  ;D  :P  8)

http://www.astrologyweekly.com/sun-signs/zodiac-faces.php

Между другото, какво ще кажете за тази снимка и по-специално за позицията на отделните знаци върху лицето?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #373 -: Юли 11, 2009, 12:24:26 pm »
Кайли, много ти е нептуново-лунно излъчването :)

Аурора, бе ти много ме замисли с това. Оня ден си щраках снимки да си ги лепя в нета, загледах се, и в главата ми изплува - нептуново-лунно излъчване.
Ми верно си е така.
А ногу интересно, аз съм Сатурн, Плутон и Марс опозиция на сичкото останало планет, само на военни действия ме избива. Пък излъчването верно такова. Преди ти да го кажеш, никога не се бях замисляла.

« Отговор #374 -: Юли 11, 2009, 12:57:55 pm »
.... само на военни действия ме избива.

хахаха  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #375 -: Юли 11, 2009, 01:05:56 pm »
А ногу интересно, аз съм Сатурн, Плутон и Марс опозиция на сичкото останало планет, само на военни действия ме избива. Пък излъчването верно такова.

И на мен са ми опозиция на миролюбивата Венера (с изключение на Плутон) и при това и трите са в Скорпион, обаче не ме избива на военни действия.  ???  ::)
« Последна редакция: Юли 11, 2009, 01:32:36 pm от Helo »

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #376 -: Юли 11, 2009, 02:49:30 pm »
gledam tazi tema e otnovo na dneven red ta reshih i az da sloja edna kartinka( venera ne e v oven, no ve pak v bliznaci i mi e lyobopitno   :P, makar che mrazq da se snimam.. astrologicheski poglednato kak se obqsnqva nefotogenichnostta? interesno shte mie  da chuq mneniq za vliqnieto na planetite po purvo vpechatlenie, makar che veche sum si slagala kartata
« Последна редакция: Юли 12, 2009, 06:34:30 pm от Flora »
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Asol

• 4140
« Отговор #377 -: Юли 11, 2009, 03:00:29 pm »
Имаш хубави черти.  :) Пък  дали е заради Венерата или нещо трето или пето има ли значение. Определено нямаш овен на асцендент   :P Венера в Близнаци е повече по приказките ...ако е на  АС предполага венерип тип черти, комуникативна - знаците повластни на Меркурий предполагат визуално човек да изглежда по-млад от годините си.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #378 -: Юли 11, 2009, 03:08:28 pm »
 ::)  mersi asol, hehe, az imah predvid che venera sega e v bliznaci, a natalnata mi venera e v telec.. ovensko mi e slunceto, ascendent -rak, v 1vi dom nqmam planeti, luna sushto v rak, mars suvpad s neptun v kozirog.. snimkata e leko stara, mnogo chesto si promenqm pricheskite i cveta na kosata  :)  a otkude sudim za stila na oblichane na daden chovek?
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

missKapriz

« Отговор #379 -: Юли 11, 2009, 07:23:49 pm »
 А аз съм с асцендент везни,Слънце в Лъв,Венера ми е в рак-обичам спортно- елегантния стил,от цветовете черно,бяло,беж,изобщо приглушени цветове,освежени с нещо лъскаво за блясък:)-камъчета,обеци-харесвам големи обеци,но с матиран блясък,Като гледам жени в цветни дрехи ми харесва-аз не се чувствам уютно-на какво ли се дължи :-\