Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361089 Прегледи
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #520 -: Октомври 04, 2009, 03:41:02 pm »
Линаре, така ли ми се струва или на жената на аватара ти и се вижда какво има под полата?  ;D Би ли ми казала откъде си взела тази картинка, която си сложила на аватара си?  ;D
Ужас,срам :-[ :-[
 ;D ;D ;D

« Отговор #521 -: Октомври 04, 2009, 03:42:54 pm »
Аурорче,толкова си хубава!!! Пу,пу,да не ти е уроки.  ;D Ако избацаш една палава прическа, ще си неустоима. С тази Луна в съвпад със Сатурн чувстваш ли се малко консервативна?

Благодаря, Скарлет!  :) Някак си не ми се получава палавата прическа  ;D, защото косата ми е абсолютно права. Ама на никъде не се огъва. Ако я накъдря на студено съм като оФсЪ  ;D, като я навия с маша или четка стои 5 минути. Иначе, много ми отива. Много е мека и сутрин като се събудя всеки косъм се бори за собствено мнение. Да, мисля, че тази визия идва от съвпада на Сатурн и Луната  :-[ /Revati явно затова питаше как ми влияе Луната/ Наблюдавала съм актриси с моя тип коса - все около карето се върти. Този тип коса не става за друга дължина или подстрижка.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #522 -: Октомври 04, 2009, 03:43:03 pm »
Не бях забелязала тази подробност :-X
Някъде от нета я свалих.

« Отговор #523 -: Октомври 04, 2009, 03:44:13 pm »
Съжалявам,че не успях да видя всички снимки.Пак скитосвах по горите. И да се похваля-от вчера спрях цигарите. Как го направих не знам,но се ядосах и ги спрях. Край на скапания никотин!  И без това имам недостиг на кислород в организма.   ;D
Скарлет,поздравления за това,че си спряла цигарите ;)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #524 -: Октомври 04, 2009, 03:46:20 pm »
Сега схващам! Ти си зодия Стрелец и много приличаш на едната ми баба, която също е зодия Стрелец. Тя беше много амбициозна жена ... и много проклета, но иначе добра.
:-X
Явно приличам на много баби!  ;D Не се определям като амбициозна. За другото мълча, мълча.  ;D
Абе стрелците са духовни, оптимистични, отвеяни и др. убости. Отде проклетия пък сега.
Знаех си, че ше ме "закОпаш"!!!
Искам и теб да те видя, че си голем образ! Моля!  ::) ::) ::)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Skarlet

« Отговор #525 -: Октомври 04, 2009, 03:56:56 pm »
Аурорче,толкова си хубава!!! Пу,пу,да не ти е уроки.  ;D Ако избацаш една палава прическа, ще си неустоима. С тази Луна в съвпад със Сатурн чувстваш ли се малко консервативна?

Благодаря, Скарлет!  :) Някак си не ми се получава палавата прическа  ;D, защото косата ми е абсолютно права. Ама на никъде не се огъва. Ако я накъдря на студено съм като оФсЪ  ;D, като я навия с маша или четка стои 5 минути. Иначе, много ми отива. Много е мека и сутрин като се събудя всеки косъм се бори за собствено мнение. Да, мисля, че тази визия идва от съвпада на Сатурн и Луната  :-[ /Revati явно затова питаше как ми влияе Луната/ Наблюдавала съм актриси с моя тип коса - все около карето се върти. Този тип коса не става за друга дължина или подстрижка.

Ма,много те моля,как да не става за друга дължина и прическа??? Ти да не мислиш,че моята коса е по-различна? Нали си ме виждала-и аз съм с права и мека коса и преди около месец пак я подстригах много късо и си слагам силен гел,защото е филирана.Стои доста палаво-щръкнала. А на теб ще ти отива такава прическа,вервай ми.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #526 -: Октомври 04, 2009, 04:04:15 pm »
Аурора,прическата ти е почти като на Николета Лозанова,по която са луднали да се подстригват напоследък.Само малко ремонт и ще си неотразима с това лице.Идано не се обидиш,но мисля червения цвят не е твоя цвят :P

*

Skarlet

« Отговор #527 -: Октомври 04, 2009, 04:04:23 pm »
Хело,толкова си сладка! Що пускаш снимки в профил,а не в гръб?  :P

*

Skarlet

« Отговор #528 -: Октомври 04, 2009, 04:06:34 pm »
Съжалявам,че не успях да видя всички снимки.Пак скитосвах по горите. И да се похваля-от вчера спрях цигарите. Как го направих не знам,но се ядосах и ги спрях. Край на скапания никотин!  И без това имам недостиг на кислород в организма.   ;D
Скарлет,поздравления за това,че си спряла цигарите ;)

Аааа,благодаря. Бяха ми голям проблем за здравето,но не можех и не можех да ги спра.Явно трябваше на Луната ми предизвикателство и я получи.  ;D

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #529 -: Октомври 04, 2009, 04:09:49 pm »
Helo, много ми напомняш на Колет. С най-добри чувства. Колорит и гордост! А и речника след известни оглаждания, може да прилегне. С най-добри чувства.  :) От теб лъха аристократизъм. Очичките исках да ти видя, ма нейсе...
http://fr.wikipedia.org/wiki/Colette

*

Helo

« Отговор #530 -: Октомври 04, 2009, 04:14:04 pm »
Helo, много ми напомняш на Колет. С най-добри чувства. Колорит и гордост! А и речника след известни оглаждания, може да прилегне. С най-добри чувства.  :) От теб лъха аристократизъм. Очичките исках да ти видя, ма нейсе...
http://fr.wikipedia.org/wiki/Colette

Ми не знам, аз не намирам прилика между мен и Колет. Моето лице е по-широко и по-пълно, независимо от това, че съм слаба. А на Колет е триъгълно.

Хело,толкова си сладка! Що пускаш снимки в профил,а не в гръб?  :P

Това е добра идея.  ;D Следващият път ще приложа тази тактика, когато някой ми поиска снимката.  :P После ще накарам някого да ме снима в гръб.  ;)

« Отговор #531 -: Октомври 04, 2009, 04:14:29 pm »
Идано не се обидиш,но мисля червения цвят не е твоя цвят :P
о,не. Не се обиждам. Цвета ми е вече по-скоро кафяво, но искам да я направя в по-свели нюнанси, че бях се направила патладжанена  ;D и сега черното докато израсте ще мине поне още половин година.  ::)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #532 -: Октомври 04, 2009, 04:16:06 pm »
Бяха ми голям проблем за здравето,но не можех и не можех да ги спра.Явно трябваше на Луната ми предизвикателство и я получи.  ;D
Поздравления и от мен. Пуша по 3 кут. на ден.  :-X
Какво предизвикателство може да ме вразуми, освен ултимативното?!  :-\
Искам да ги откажа, но наистина не мога.  :'(
Зная, че отговорите са в мен. Просто исках да изразя симпатия към успеха ти. Дано е траен! Сега ще се разхубавиш! :)

*

missKapriz

« Отговор #533 -: Октомври 04, 2009, 04:18:09 pm »
Цитат
и сега черното докато израсте ще мине поне още половин година.
Нежелания цвят можеш да махнеш в салон без да чакаш да израсте :)Но аз си мислех за нещо тъмничко,с идеално прав бретон,нещо тип Клеопатра-много секси  ;)А може и с някой дебел светтл кичур около лицето за свежест ;D

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #534 -: Октомври 04, 2009, 04:20:59 pm »
Ми не знам, аз не намирам прилика между мен и Колет. Моето лице е по-широко и по-пълно, независимо от това, че съм слаба. А на Колет е триъгълно.
Нямах предвид толкова физическа прилика. Усещането от човека. Игривостта. Ако не си я чела, няма как да ме разбереш. Това е вън от астрологията. Извинявам се за коментара. Дано не съм те обидила.  :-[

« Отговор #535 -: Октомври 04, 2009, 04:26:11 pm »
Цитат
Нежелания цвят можеш да махнеш в салон без да чакаш да израсте :)

Съпругата на едни мой познат така се обезцвети в едни салон и ходи дв седмици като фламинго.  ;D Аз също си мислех за кичури - медни върху светло кафява коса, но все не мога да стигна до там.  :-[

*

Diyana

• 2705
« Отговор #536 -: Октомври 04, 2009, 04:39:37 pm »
Цитат
Нежелания цвят можеш да махнеш в салон без да чакаш да израсте :)Но аз си мислех за нещо тъмничко,с идеално прав бретон,нещо тип Клеопатра-много секси  ;)А може и с някой дебел светтл кичур около лицето за свежест ;D

гласувам за! с тия очи и този овал, е нужна тъмна, строга рамка. обичам контраста. и черните коси. и Аурора ще е невероятна и с двете. Тоест, давай назад към черното :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #537 -: Октомври 04, 2009, 04:46:08 pm »
Обаче Вещичка се скатава нещо със снимките ;) ;DА ми е толкова любопитно да видя тоя образ неземен как изглежда ;DДа кажа как си я представям:не много висока,не много слаба,по-скоро  тъмна коса,къса,чуплива...Не знам защо ,но напълно различна от аватара.Айде де,Вещичка,дай да видим кой стои зад тоя цветист речник :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #538 -: Октомври 04, 2009, 04:52:27 pm »
А в Helo виждам само Телец и мъничко Плутон на Асц. в неопределимия цвят на очите - зелено-кафяво-сиви, но непроницаеми, доколкото успях да зърна за малкото време, в което ни ги показа  :-[.  

*

Diyana

• 2705
« Отговор #539 -: Октомври 04, 2009, 04:53:54 pm »
Ето ме и мен за известно време . Да не кажете ,че се скатавам... ;D

http://i638.photobucket.com/albums/uu101/Silvya_photo/P03-04-06_1515.jpg

Абе този форум пълен с хубави очи бе! Откъде ги вземате такива!