Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360818 Прегледи
*

Revati

• *
  • 310
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #720 -: Ноември 01, 2009, 12:10:55 am »
десет и повече оргазми
Това означава ли десет и повече жени или може с една, или две-три? То туй голяма беля и намязва на други източни практики.  :D
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #721 -: Ноември 01, 2009, 12:12:04 am »

Иначе това за Тантра Йога и отделно за китайците е вярно за тези които още им е трудно да си го представят

От личен опит ли говориш?  ::)

Цитат
,но в човешката история има и такава Императрица (в Древен Китай),която се е занимавала с подобни практики и е изсмукала силите на бая народ (подразбира се как  :P ).

А какво е станало с мъжете, на които е изсмукала силите - живи ли са останали, разболели ли са се или нищо не им се е случило?

десет и повече оргазми
Това означава ли десет и повече жени или може с една, или две-три? То туй голяма беля и намязва на други източни практики.  :D

::) ::) ::)

Ще ти се! Първо трябва и ти да овладееш някои техники.  :P :P :P ;D ;D ;D

??? За кои други източни практики говориш?  ::)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #722 -: Ноември 01, 2009, 12:15:13 am »
Харемите.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #723 -: Ноември 01, 2009, 12:16:13 am »
Темата тръгна в такава посока,че просто се усещам как ще изплещя някоя простотия.Аз си лягам.Лека нощ на всички! :-*

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #724 -: Ноември 01, 2009, 12:18:55 am »
Много е просто-намират се жени за които мъжа не е обект на любов,а просто на секс.Даже може да са и такива на които да се плаща-ако се плати на всички по-равно ,едва ли ще развият някакви негативни чувства към обекта  ;D
;D
Днес тук е като "поле чудес". Вълшебства, митични мъже и жени.  :P
Все пак, сериозно, мисля, че ако има любов и качеството на енергията ще е различно. "МатРиала" за усвояване също.  ???

*

Миоджералвомбо

« Отговор #725 -: Ноември 01, 2009, 12:19:43 am »
Правил съм го , правя го и сега. За пари не могат да се отворят действително сърцата на жените. Ако някоя го направи за пари, това е работа, но не е любов. Парите , като прочина се изключват тотално ако искаме резултатите от такава една опасна практика да са градивни и цветущи. Ако има нещо гнило като пари и материален интерес в отношенията мъж - жена или мъж - по-вече от една жена , резултатите за мъжа са убийственни и деградивни духовно и физически. За жената съответно също безкрайно лоши. Императрицата за която говори Синухе, е била Тантра майстор. Тя е жертвала енергията на любовниците си за да укрепи империята. Нейният мотив е бил далеч над нейните интереси. Имала е право да постъпи така. Един мъж, дори да е император няма това право. Това е така понеже основата на материалният свят е изградена от женска енергия, енергията на оргазъма на жената. Не на мъжа. Мъжа може само временно да използва тази енергия, връщайки я на източника, тоест на жената или на жените.
  Това е безкрайно опасна игра и който иска да я играе, трябва да владее до съвършенство тялото, емоциите и ума си. Останалото е ала-бала.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #726 -: Ноември 01, 2009, 12:26:30 am »
Любовта е важна при енергийното взаимодействие , а в случая това са предимно физически техники в които в последствие тантрика работи с усвоената енергия в себе си,която произтича от секретите.Така че специално в тази техника се набляга на секретите,а не на нещо друго.Есенцията се превръща в енергия,а енергията в дух (Дао).

Знаете ли кой е най-скъпият и мощен китайски афродизиак-това е плод от жожоба престоял няколко дни във вагината на девственица,напоен от секретите и .При това се ползва и сега,но предимно от много големи бизнесмени.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #727 -: Ноември 01, 2009, 12:33:26 am »
От личен опит ли говориш?  ::)

Ще те оставя на фантазията ти -ако имаш такава  :P

А какво е станало с мъжете, на които е изсмукала силите - живи ли са останали, разболели ли са се или нищо не им се е случило?

Специално първият и любовник е състарила за 2-3 години (но си говорим за минимум 5 контакта на ден),след което не е ставал за нищо,ако не и умрял (сега не ми се проверява).След това си е набарала около 200 наложника ,след като явно си е осъзнала грешката  :P

Помня че преди време пуснах линк в говорилнята със статия за млад мъж около пръв Сатурнов възврат който почина от секс - при това го правил само едно денонощие ...

*

Helo

« Отговор #728 -: Ноември 01, 2009, 12:42:19 am »

Знаете ли кой е най-скъпият и мощен китайски афродизиак-това е плод от жожоба престоял няколко дни във вагината на девственица,напоен от секретите и .При това се ползва и сега,но предимно от много големи бизнесмени.

По колко пари вървят? Дали да не взема да огранизирам бизнес с изнасяне на жожоба за Китай, ама на европейско, бяло жожоба, ако разбираш! ;D Може и руско.  ;D Вече ми хрумват и разновидности на тази услуга.

И дали има начин да се разбере дали жожобато е било обработено от девственица или от почти такава?

Имаш ли представа за цената?  ::)

:P ;D

*

Миоджералвомбо

« Отговор #729 -: Ноември 01, 2009, 12:46:45 am »
Helo, не е задължително да има две , три или десет жени, за да се станат десет оргазма. Една добре развита физически и психически жена може да преживее дори по-вече от 30 - 40 оргазма. Това зависи изключително и само от физическото и духовно ниво на нейният партньор. Много жени не вярват на това и смятат, че е измислица по простата прочина, че партньорът или партньорите, които са имали са били на примитивно ниво. Женският оргазъм е огледало на духовното и физическо ниво на мъжа.

*

Vision

• 3523
« Отговор #730 -: Ноември 01, 2009, 12:47:46 am »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:04:51 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #731 -: Ноември 01, 2009, 12:49:26 am »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:04:40 pm от Vision »

*

Helo

« Отговор #732 -: Ноември 01, 2009, 12:53:43 am »

Много жени не вярват на това

Аз не вярвам!  ::)

Трябва да се докаже!  ;D

Цитат
Женският оргазъм е огледало на духовното и физическо ниво на мъжа.

Ами, дано тогава един ден да срещна духовно и мммммм  ;D физически развит мъж, който да ме научи и да ми покаже туй онуй.  ::) ::) :P ;D ;D

:(

Случайно да притежаваш други качества като да получаваш информация от бъдещето - в смисъл дали имаш малко ясновидски способности? Нали уж Водолей получавал информация от бъдещето, макар и за новите тенденции в обществото.

*

Helo

« Отговор #733 -: Ноември 01, 2009, 12:58:11 am »
Helo, не е задължително да има две , три или десет жени, за да се станат десет оргазма. Една добре развита физически и психически жена може да преживее дори по-вече от 30 - 40 оргазма. Това зависи изключително и само от физическото и духовно ниво на нейният партньор. Много жени не вярват на това и смятат, че е измислица по простата прочина, че партньорът или партньорите, които са имали са били на примитивно ниво. Женският оргазъм е огледало на духовното и физическо ниво на мъжа.
пък оргазма на свинята траел 30 минути- само те информирам  ;)

А при пчеличките знаеш ли колко трае, че да ни информираш и за тях?

;D  ;D  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #734 -: Ноември 01, 2009, 01:04:02 am »
.
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 04:04:24 pm от Vision »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #735 -: Ноември 01, 2009, 01:06:03 am »
Правил съм го , правя го и сега.
А ти как оползотворяваш тази енергия? Като редово българче, макар и името ти да е като на бананов Крал.  ;)
Сериозно питам, защото от себе си зная колко е вредно излишна енергия като се натрупа и не винаги в ежедневието разполагаш с нормални механизми да я оползотвориш.  ???

*

Миоджералвомбо

« Отговор #736 -: Ноември 01, 2009, 01:09:30 am »
информацията за бадещето може да се получи лесно.Но трябва да знаеш че всяка имформация в момента ,важи само за момента в които се получава.
При положение че има промяна в нечие съзнание ситуациата веднага се променя.
Следователно ,абсолютна информация за бадещето няма-бъдещето зависи от съзнанията ,които го обитават .Затова да се говори за бадеще време е празна работа.по точно е да говорим за равнище на съзнания ,обитаващи дадена сектор

*

Kaya

• 2893
« Отговор #737 -: Ноември 01, 2009, 01:26:57 am »
   не е темата  за този разговор

и отчаясти е вярно, отчасти не- някои неща се променят, през други трябва да се мине :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #738 -: Ноември 01, 2009, 01:37:47 am »
Правил съм го , правя го и сега.
А ти как оползотворяваш тази енергия? Като редово българче, макар и името ти да е като на бананов Крал.  ;)
Сериозно питам, защото от себе си зная колко е вредно излишна енергия като се натрупа и не винаги в ежедневието разполагаш с нормални механизми да я оползотвориш.  ???

И аз знам за един йога - когото родителите ми познавали преди, практикувал доста и може би си е задействал Кундалини, може би друго, не знам но от прекалено многото енергия е полудял. Започнал да се катери по дървета и огради, защото имал прекалено много енергия, която трявало да се изразходва. Наистина тези практит са опасни, защото, ако се натрупа много енергия дори тялото може физически да се увреди.

*

missKapriz

« Отговор #739 -: Ноември 01, 2009, 09:26:29 am »
Цитат

Най-накрая един умен мъж ;DЩото нали уж нямало дето не стават,а само жени дето не могат ;D ;DШегичка :P
Мио...,а какво става,ако жената симулира оргазъм??Тогава не се ли отделя енергия?Или според твоята теория/а и практика може би/ това е невъзможно?