Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361003 Прегледи
*

Миоджералвомбо

Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #740 -: Ноември 01, 2009, 10:38:16 am »
Грешка е от страна на една жена да симулира оргазъм.Енергия се отделя точно толкова ,колкото и преди да започне да симулира,т.е. почти нищо.Ако жената имитира  оргазъм,сама себе си лъже.Вместо да иска да се хареса по един глупав и себеунижаващ начин на партньора ,много по добре е да го зареже,за да си намери такъв,с които наистина  да преживява това.Имитацията показва липса на себеуважение.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #741 -: Ноември 01, 2009, 10:39:53 am »
Мисля, ,че точно този оргазъм е трудно ,ако не е и невъзможно   да се симулира,  :-[

*

Helo

« Отговор #742 -: Ноември 01, 2009, 11:18:25 am »
Миоджералвомбо, ти младееш доста за своите 47 години. Би ли ми казал дали това го постигаш като черпиш от енергията на жените по време на тантрически секс?  ::)

А жените получават ли от теб в замяна някаква енергия?

*

missKapriz

« Отговор #743 -: Ноември 01, 2009, 11:35:04 am »
Цитат
Грешка е от страна на една жена да симулира оргазъм.Енергия се отделя точно толкова ,колкото и преди да започне да симулира,т.е. почти нищо.Ако жената имитира  оргазъм,сама себе си лъже.Вместо да иска да се хареса по един глупав и себеунижаващ начин на партньора ,много по добре е да го зареже,за да си намери такъв,с които наистина  да преживява това.Имитацията показва липса на себеуважение.

В другата тема Хело питаше защо всички си правим синастрия с теб.Там написах отговор,но сега мога да допълня и друго-до тук каквото си споделил като размисли,като изключим татранинския секс и зареждането в пещарата-неща,които са ми непознати,всичко друго напълно се покрива с моите разбирания.Странно ми е,защото обикновено с мъжете мислим различно относно позицията на жената в секса и живота изобщо.И ето един пример-оргазма на жената-ами,че ако го няма значи е фригидна,според 99 % от мъжете.Само ч процент ще търсят вината в себе си

*

Diyana

• 2705
« Отговор #744 -: Ноември 01, 2009, 12:10:37 pm »
Дами, сериозно съм разтревожена от това, което виждам из форума.  :-* Докато Синухе не ще да се показва, а Док се зъбоболи, вясва се тук голо мъжко телО и уважаемите потребителки се настървяват като мачок на месечина и хукват да се насинастрят с въпросното телО.  >:(

ТАНТиРИ-минтири!  Справедливостта изисква да река, че всяка жена може да получи от всеки мъж каквото иска, както го иска, колкото пъти иска и докогато си иска.
И хич и през ум да не й минава, че тантризъм некакъв практикува. Нито пък зависи това от нейната възраст, опит и прочее.

Хайде, съберете си акъла и си обършете лигите вече.
ТАя работа на става само с приказки. Желание трябва и практикуванье. Ама ха! :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Helo

« Отговор #745 -: Ноември 01, 2009, 12:24:10 pm »

Дами, сериозно съм разтревожена от това, което виждам из форума.  :-* Докато Синухе не ще да се показва, а Док се зъбоболи, вясва се тук голо мъжко телО и уважаемите потребителки се настървяват като мачок на месечина и хукват да се насинастрят с въпросното телО.  >:(

Оооххххх, това така ме разсмя!

Цитат
ТАНТиРИ-минтири!  Справедливостта изисква да река, че всяка жена може да получи от всеки мъж каквото иска, както го иска, колкото пъти иска и докогато си иска.
И хич и през ум да не й минава, че тантризъм некакъв практикува. Нито пък зависи това от нейната възраст, опит и прочее.

Ти явно си веща в занаята! Би ли ми казала как се постига това?

Цитат

Е там е въпроса, че потребителките тук са много капризни и не щат да практикуват с всеки.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #746 -: Ноември 01, 2009, 12:25:39 pm »
снимал сам се за да проверя как изглежда отсрани,тъи като доста хора са побегнали когато са ме видели.затова.

И като провери, взема, че реши, че специално ние имаме голяма нужда от разгонване ли? ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #747 -: Ноември 01, 2009, 12:28:25 pm »
Ти явно си веща в занаята! Би ли ми казала как се постига това?

Тръгваш с телето напред, dear! Докато го наричаш занаят, нямам какво да си говоря с теб по темата
;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #748 -: Ноември 01, 2009, 12:30:31 pm »
На мен пък ми е чудно, предвид наличието на толкова други теми, точно тази да се превърне в "Говорим си за секс".  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #749 -: Ноември 01, 2009, 12:32:56 pm »
На мен пък ми е чудно, предвид наличието на толкова други теми, точно тази да се превърне в "Говорим си за секс".  :-[

Там е въпросът, не е само тази. Но поводът е един и същ. Явно му дойде времето. От мунданни някакви конфигурации ще да е!

*

missKapriz

« Отговор #750 -: Ноември 01, 2009, 12:33:53 pm »
Дияна,не разбирам какво се впрегна толкова. :-XЩе кажеш,че твоя мъж разкостваме тука ???
Пък и едва ли сериозно го мислиш това
Цитат
и това
Цитат
вясва се тук голо мъжко телО и уважаемите потребителки се настървяват като мачок на месечина и хукват да се насинастрят с въпросното телО.  Ядосан
и то във време,когато голите мъжки тела са навсякъде >:(
ТцТцТц много нервни сте напоследък бееее
Айде по-полека с квалификациите,pls

*

veshti4ka

« Отговор #751 -: Ноември 01, 2009, 12:36:56 pm »
седя си... чета ви... или ще се дърлите, или ще говорите за секс  ;D ;D ;D 

туй на нещо Плутоново-Марсово в мунданен план ми намирисва  :P  това е просто енергия бре - вложете я в нещо творческо  ;D 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #752 -: Ноември 01, 2009, 12:37:30 pm »
Между другото, нямам нищо против да има и такава тема. Забавно е.  :)
Хайде да си направим нова такава и всеки да споделя там на воля какъв, колко секс иска и как го иска.  :P Не се шегувам, може да разгледаме и неколцина карти и да обсъдим какъв е подходът на родения в секса и какви са му предпочитанията според заложеното в хороскопа.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #753 -: Ноември 01, 2009, 12:38:58 pm »
Лили,пускай темата-голям купон ще настане
Обаче ако може всичко да е добронамерено и без излишни сантименти-чисто фактологично ;D

*

Helo

« Отговор #754 -: Ноември 01, 2009, 12:39:28 pm »
Между другото, нямам нищо против да има и такава тема. Забавно е.  :)
Хайде да си направим нова такава и всеки да споделя там на воля какъв, колко секс иска и как го иска.  :P Не се шегувам, може да разгледаме и неколцина карти и да обсъдим какъв е подходът на родения в секса и какви са му предпочитанията според заложеното в хороскопа.  :-[

Хайде!

С картата на Миоджералвомбо ли ще започнем или с моята?  ::)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #755 -: Ноември 01, 2009, 12:43:38 pm »
Дияна,не разбирам какво се впрегна толкова. :-XЩе кажеш,че твоя мъж разкостваме тука ???
Пък и едва ли сериозно го мислиш това.

:) ;D Това ми е от Плутона връз Слънцето. Понекога като не ми гледат физиономията, а само ми четат думите, не хващат, че се шегувам. Това е риска на общуването през нетя.

Сега да ви кажа, що съм раздразнена. От картата на потребителя, станал тема на разговор тук напоследък, ми се видят две П-та, които из корените си не понасям. Основно поради същия съвпад, горецитиран. Претенция и позьорство са двете п-та.

Освен това философия, основаваща се във въздигането само на една страна от човешкото съществуване не съответства на волята ми за баланс и хармония на живота във всичките му провления, според слънчевия ми принцип.   

Ама повече няма да го обсъждам това. Извинявам се на потребителките, които са се почувствали лично засегнати от дебелашката ми шега.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #756 -: Ноември 01, 2009, 12:45:59 pm »
Лили,пускай темата-голям купон ще настане

Не се и съмнявам! Какъвто беше купонът в темата за десетата планета.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #757 -: Ноември 01, 2009, 01:00:33 pm »

хххахаххахаххахха мда. Напълно подкрепям антистаромоминското поведение
 аз написах почти същия пост, но се самоцензурирах

КАк е на петлите накокошихте ли ги ;D ;D ;D ;D

от тантра не разирам, но що е страст не е във водолейско тяло :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #758 -: Ноември 01, 2009, 01:10:21 pm »

А, най-сетне някой каза истината, след като за секс става дума поне да е ясно.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #759 -: Ноември 01, 2009, 01:33:24 pm »

И аз съм чувала подобни неща...

Остава само Миоджералвомбо да поправи веднъж завианги лошата слава на мъжете Водолеи.  ;D