Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361250 Прегледи
*

Helo

Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #820 -: Ноември 06, 2009, 07:29:41 pm »
Хело,каква е орбисата на съвпада ти Луна/Нептун.Намираш ли написаното за вярно спрямо теб?

Миииии, не знам!

Луната ми е на 27,59 в Стрелец в края на 2-ри дом. Нептун е на 0,55 градуса в Козирог в началото на 3-ти дом.

Май и ти имаше такъв съвпад. Поне няколко човека от форума го имат. Ти как го усещаш?

« Отговор #821 -: Ноември 06, 2009, 07:33:47 pm »
Мис Каприз и Хело, а къде ги заключвате малките зелени човечета като ви дойдат гости?

*

missKapriz

« Отговор #822 -: Ноември 06, 2009, 07:34:33 pm »
Цитат
Май и ти имаше такъв съвпад. Поне няколко човека от форума го имат. Ти как го усещаш?
Не е лесно.Подвластна съм на емоциите си.Нищо не правя,ако не го усетя със сърцето си-абе с две думи замъглява ми разсъдъка този съвпад ;)

*

missKapriz

« Отговор #823 -: Ноември 06, 2009, 07:38:41 pm »
Цитат
Мис Каприз и Хело, а къде ги заключвате малките зелени човечета като ви дойдат гости?

Ееее,че те са атракцията на вечерта.Както съм тиха и кротка,ако някой ми накриви шапката ставам непредсказуема.
Лятото както си седяхме в едно заведение,разбрах,че единия от присъстващите не е с жена си,а с любовницата.Като ми прещрака нещо,станах,излязох на вън и говорих по тел с приятелка докато завърши бизнес-обяда.
Ей туй са зелени човечета /съвпад Луна/Нептун/в действия.Емоции без здрав разум май :)

« Отговор #824 -: Ноември 06, 2009, 07:47:16 pm »
Цитат

Ееее,че те са атракцията на вечерта.Както съм тиха и кротка,ако някой ми накриви шапката ставам непредсказуема.
Лятото както си седяхме в едно заведение,разбрах,че единия от присъстващите не е с жена си,а с любовницата.Като ми прещрака нещо,станах,излязох на вън и говорих по тел с приятелка докато завърши бизнес-обяда.
Ей туй са зелени човечета /съвпад Луна/Нептун/в действия.Емоции без здрав разум май :)

Е , ми то човека си казва "психическата природа суперчувствителна" и "леко с импулсите Вие там!" .  Прав е значи ::)

*

Helo

« Отговор #825 -: Ноември 06, 2009, 07:52:16 pm »
Цитат
Не е лесно.Подвластна съм на емоциите си.Нищо не правя,ако не го усетя със сърцето си-абе с две думи замъглява ми разсъдъка този съвпад ;)

Аз не съм толкова емоционална. Тук не си приличаме.

Мисля, че този съвпад ми дава богато въображение, но вече писах, че съм му сложила юзди.

За този съвпад пише, че в любовта можел да даде прекалена романтичност, търсене на идеалния любим, който естествено никога не бива открит. Такива хора превръщали любимите си в богове и богини, котио после падат от пиедестала си, защото няма идеални хора. Дава илюзии във връзките.

Съвпадът дава също силна връзка с майката или майка, която е оказала важно влияние върху родения.

Аз не мисля, че влиянието му върху мен е чак толкова силно. Най-вече ми е дал въображение.

*

missKapriz

« Отговор #826 -: Ноември 06, 2009, 08:07:01 pm »
Цитат
За този съвпад пише, че в любовта можел да даде прекалена романтичност, търсене на идеалния любим, който естествено никога не бива открит. Такива хора превръщали любимите си в богове и богини, котио после падат от пиедестала си, защото няма идеални хора. Дава илюзии във връзките.
Да
Цитат
Съвпадът дава също силна връзка с майката или майка, която е оказала важно влияние върху родения.
Да
Хело ,от къде четеш това

*

Veselin

« Отговор #828 -: Ноември 23, 2009, 01:02:31 pm »
Ето няколко мои снимки:

Да видим какво ще кажете дали асцендента наистина ми е Водолей (въпреки че вече в няколко астрологични форума  съм ги пускал и те са го потвърдили, че е така, пък и не вярвам да греша).
Ето и една снимка на моя брат-близнак Стефан, роден 4-5 минути преди мен:

Извинявам се лошото качество на някои от снимките, ама с правени с уеб-камерката на лаптопа.

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #829 -: Ноември 23, 2009, 03:48:48 pm »
снимките ми са в подписа, фото албум в myspace  :) ще се радвам за коментар :)

*

Veselin

« Отговор #830 -: Ноември 23, 2009, 04:11:03 pm »
Започна да става интересно... Дано някой да се обади скоро в тази тема, че изгарям от нетърпение!  ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #831 -: Ноември 23, 2009, 06:23:16 pm »
Ето, аз се обаждам, хайде спирайте да "горите" от нетърпение.  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Veselin

« Отговор #832 -: Ноември 23, 2009, 06:24:55 pm »
Е да, ама няма ли да дадеш и отговор на загадката все пак?  ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #833 -: Ноември 23, 2009, 06:36:39 pm »
Е да, ама няма ли да дадеш и отговор на загадката все пак?  ;D

Нали вече в няколко астрологични форума са ти казали, че асцендента ти наистина е Водолей   :), няма да спорим с колегите. Бих допълнила, че за да стигнеш до верения отговор, трябва да зададеш правилния въпрос и повече нищо не казвам  ;D
А теб какво те притеснява с асцендента?

*

Veselin

« Отговор #834 -: Ноември 23, 2009, 06:58:21 pm »
Всъщност нищо, но тъй като обичам загадките, обичам да задавам такива на другите и да изпробвам да  видя и те какво ще кажат.  :P

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #835 -: Ноември 23, 2009, 08:22:08 pm »
Всъщност нищо, но тъй като обичам загадките, обичам да задавам такива на другите и да изпробвам да  видя и те какво ще кажат.  :P

Добре дошъл в отбора тогава  :)

*

Vision

• 3523
« Отговор #836 -: Ноември 23, 2009, 11:24:26 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 12:14:47 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Veselin

« Отговор #837 -: Ноември 24, 2009, 05:46:56 am »
Тъй като няма коментари за мен и брат ми, означава ли това, че признавате, че сме с асцендент Водолей?  :P

*

flexaa

• *
  • 130
« Отговор #838 -: Ноември 24, 2009, 11:20:40 am »
Blagodarq za komplimenta - nikoi ne me sravnqval s P.Sleizi  :-[ a ne6to pove4e za horata s ascedent ribi moje li da mi kaje6 :)
p.s. pi6a na latinica za6toto na kompa nqma kirilica

*

Asol

• 4140
« Отговор #839 -: Ноември 24, 2009, 12:48:47 pm »
Тъй като няма коментари за мен и брат ми, означава ли това, че признавате, че сме с асцендент Водолей?  :P

Защо, ако не ви признаем че сте с такъв асцендент, ще помислиш че е друг ли?  ::)