Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 360852 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #900 -: Април 05, 2010, 09:46:55 pm »
Да бе! Ще си изям дипломата по астрология *дето нямам, ако е мъж.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ani03

« Отговор #901 -: Април 05, 2010, 09:48:10 pm »
в сайта има хора ,които все още не сасе показали....
виждам нови никове ,хана ,герчо.... , дали са жени или мъжленца...,що не се показват.? ;D
лили ,ти как мислиш? ;) ;D
аз слагам бас , че хана е мъж...

Да, мъж, с който разговаряше 2 пъти по телефона и искаше пари... Айде застрами се вече, голяма жена, а скоро и баба ще ставаш. Не всички хора са измамници като теб!

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #902 -: Април 05, 2010, 09:49:21 pm »
виждам нови никове ,хана ,герчо.... , дали са жени или мъжленца...,що не се показват.? ;D
Марая, когато незнаеш, питай бе, мила...възпитанието елементарното поне, го изисква, щото за такива злобни подмятания, някои отиват в съда...аз съм жена, и то истинска...не като други...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #903 -: Април 05, 2010, 09:51:22 pm »

Да, мъж, с който разговаряше 2 пъти по телефона и искаше пари... Айде застрами се вече, голяма жена, а скоро и баба ще ставаш. Не всички хора са измамници като теб!

ти сънуваш нещо ,бе сладур. пари не съм ти искала и престани. казах ,ти че става дума за мъж ,на който да платиш. ти цял живот ще събираш пари ,за да си платиш хороскоп при мен.

покажи се и ни разубеди , :57: :57:, а откъде знаеш ,че вече не съм баба? ;D ;D ;D
давай ,давай ,качвай снимката ,не боли и мъжленце да си! ;D ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #904 -: Април 05, 2010, 09:59:36 pm »
Мисля, че Хана е момиче. И не е длъжна да си показва снимката. Що искаш да я видиш? Да не искаш да я биеш? Или си любопитна кой ти се опълчва?

*

Helo

« Отговор #905 -: Април 05, 2010, 10:01:52 pm »
Хана казва, че си и искала 150 лева за хороскоп. А ти преди това беше казала, че вземаш 1500 лева, за правене на хороскопи. Тя и Алена не взема толкова, а е известна астроложка.  :rolleyes:

Хората как се съгласяват да ти дадат 1500 лева, след като не си известна?

*

Ani03

« Отговор #906 -: Април 05, 2010, 10:24:02 pm »

ти сънуваш нещо ,бе сладур. пари не съм ти искала и престани. казах ,ти че става дума за мъж ,на който да платиш. ти цял живот ще събираш пари ,за да си платиш хороскоп при мен.

покажи се и ни разубеди , :57: :57:, а откъде знаеш ,че вече не съм баба? ;D ;D ;D

За нищо на света не бих поръчала хороскоп при теб... Дано и другите да разберат що за човек си ти и какви ти са целите. Мен не ме е страх и го казвам открито пред всички...
Нямам намерение да ти полирам егото, като някои хора тук, унижавайки себе си или да храня гранясалото ти честолюбие... С каквото искаш се наплескай и с каквото искаш се напръскай - ти си си ти и няма да се промениш, каквато и маска да сложиш. А за мен си една голяма 0. Явно обичаш да си избиваш комплексите тук... И човек като теб, на дали трябва да споменава името на Господа, а то е в подписа ти... 

« Отговор #907 -: Април 05, 2010, 10:26:21 pm »
Моля ви, пишете в една тема, че ми е трудно да следя скандала в няколко теми  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #908 -: Април 05, 2010, 10:27:39 pm »

За нищо на света не бих поръчала хороскоп при теб... Дано и другите да разберат що за човек си ти и какви ти са целите. Мен не ме е страх и го казвам открито пред всички...
Нямам намерение да ти полирам егото, като някои хора тук, унижавайки себе си или да храня гранясалото ти честолюбие... С каквото искаш се наплескай и с каквото искаш се напръскай - ти си си ти и няма да се промениш, каквато и маска да сложиш. А за мен си една голяма 0. Явно обичаш да си избиваш комплексите тук... И човек като теб, на дали трябва да споменава името на Господа, а то е в подписа ти... 

леле ,бива злоба ,бива злоба ,......много си малка и много ще патиш! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #909 -: Април 05, 2010, 10:29:05 pm »
Хана, спокойно бе момичето ми - ти си го написала в подписа си: Има само уроци!, е то е ясно, че някои цял живот нема ги научат, а други се поучават от раз. не се ядосвай за дреболиите в този форум, не е нужно да им отдаваш лична енергия  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Mia21

• 2502
« Отговор #910 -: Април 05, 2010, 10:31:11 pm »
Моля ви, пишете в една тема, че ми е трудно да следя скандала в няколко теми  ;D

Аурора, ти ще ме погубиш мен! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #911 -: Април 05, 2010, 10:33:43 pm »
Мисля, че Хана е момиче. И не е длъжна да си показва снимката. Що искаш да я видиш? Да не искаш да я биеш? Или си любопитна кой ти се опълчва?

хелооо,хело,няма да ти се обяснявам! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #912 -: Април 05, 2010, 10:51:21 pm »
само да питам Хана , Адриана Войте за по-малко от 50лв ли ти направи хороскопа.
интернет е голямо село....голямо , а никове се роят ,роят .....

*

Nebesna

« Отговор #913 -: Април 05, 2010, 11:03:27 pm »
Моля ви, пишете в една тема, че ми е трудно да следя скандала в няколко теми   ;D

Аурорче, Аурорчеееее! какво доживяхме, мила! Вай, вай, вай! Никога не е късно да станеш за резил. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #914 -: Април 05, 2010, 11:18:36 pm »
Хана казва, че си и искала 150 лева за хороскоп. А ти преди това беше казала, че вземаш 1500 лева, за правене на хороскопи. Тя и Алена не взема толкова, а е известна астроложка.  :rolleyes:

:unsure:

:rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #915 -: Април 05, 2010, 11:20:12 pm »

:unsure:

:rolleyes:

хело ,като си приключа разговора с лили ,ще ти отговоря.... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #916 -: Април 05, 2010, 11:37:54 pm »
правя го рядко Хело и на хора ,които са ме предизвикали да го направя ,възбудили са ми любопитството. винаги обаче взимам по левче ,за да не трупам карма.
а високата цена ,за която съм споделяла е точно такава ,но на хора ,които имат пари ,живеят в чужбина и са видяли преди това написаното...
не се издържам обаче от това , това го правя рядко и за кеф. работата обаче е много. тя не е майтап. свързана е с много изследване....и най-вече с писане. защото написаното остава.
алена не пише хороскопи ,тя има напреднали ученици доколкото ми е известно и възлага работата. след което ги изпитва по този начин.
така ,че не е важно да си известен ,важно е да казваш истината ,която искат да чуят хората ,когато отиват при астролог.
а работата по един хороскоп е много ,вярвай ми!
в случая с хана ,нещата са други и ако държиш ,ще изтипосам в сайта цялата си коренспонденция с нея ,за да разбереш истината...
аз съм интерсептиран стрелец в първи дом и не работя на дребно. но не обичам да бъда манипулирана....
по въпроса за другото ,което стана няма да ти се обяснявам ,защото не дължа никуму обяснения ,както и никой на мен.
само искам да знаеш ,че за хората на които държа съм способна на всичко ,за да им помогна.
тук бях набедена ,че съм казала нещо лично с/у лили , решиха го други ,Не тя! както виждаш и това не е така! бях обвинена ,че аз звъня по телефоните ,затова написах ,че тя ми звънна ,докато се хилехме двете по телефона.
нещата не са такива ,каквито изглеждат!
искренно се надявам да не се не налага да ти отговарям повече по тези въпроси , и още нещо ...да съм ти задоволила любопитството! ;) ;D

*

Helo

« Отговор #917 -: Април 05, 2010, 11:44:41 pm »

в случая с хана ,нещата са други и ако държиш ,ще изтипосам в сайта цялата си коренспонденция с нея ,за да разбереш истината...

Добре! Покажи я, за да видим!

*

Марая

• 28287
« Отговор #918 -: Април 05, 2010, 11:50:11 pm »

Добре! Покажи я, за да видим!

моля те ,не сега ... трудно ми е!
обещавам да ти я пратя на лични ,стига ,че ми писна ...плутон се изморява понякога..., а и винаги от дребни неща!
всички ,които са ме виждали знаят ,че съм от хората ,които се раздават. кому е нужно и защо да продължавам и какво да доказвам. за всеки има място под слънцето! ;D ;) :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #919 -: Април 06, 2010, 05:55:01 pm »
За тези, които имат чувство за хумор  ;D
http://age88.ru/?ref_id=26
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си