Здравей Гост

вашата снимка-нашият коментар!асц-мц

• 2339 Отговора
  • 361406 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:вашата снимка-нашият коментар!асц-мц
« Отговор #920 -: Април 06, 2010, 06:25:33 pm »
За тези, които имат чувство за хумор  ;D
http://age88.ru/?ref_id=26

ей страшно ми хареса това.... :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #921 -: Април 06, 2010, 06:58:03 pm »
Даа, тоя сайт ми бяха казали за него, търсех го, обаче есемеси иска...тъкмо заредих снимка и взех да чакам. Сега не ми се занимава с глупости. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #922 -: Април 08, 2010, 09:43:37 pm »
Аурора е зодия Везни асцендент Лъв, както виждате на снимката. Има характерните за Везни тъмни кръгове под очите, червена коса за Лъв. По-късно ще проверя къде са и Венера и Юпитер и какви аспекти сключват, на които вероятно се дължи напълняването.

*

Nebesna

« Отговор #923 -: Април 08, 2010, 09:51:36 pm »
Ти довчера тъмните кръгове под очите ги свързваше със Стрелеца, май!

*

Helo

« Отговор #924 -: Април 08, 2010, 09:56:10 pm »

Ти не си ли чела какво е характерно за външността на различните знаци?

« Отговор #925 -: Април 08, 2010, 10:03:01 pm »

За външността на различните знаци е харктерно да имат сенки под очите  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #926 -: Април 08, 2010, 10:11:16 pm »

За външността на различните знаци е харктерно да имат сенки под очите  ;D
от недоспиване или от препиване, или от Плутон/Асц.
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #927 -: Април 09, 2010, 07:33:27 am »
Aurora Borealis това ти ли си на снимката?

*

Nebesna

« Отговор #928 -: Април 09, 2010, 08:10:08 am »
тук бях набедена ,че съм казала нещо лично с/у лили , решиха го други ,Не тя! както виждаш и това не е така! бях обвинена ,че аз звъня по телефоните ,затова написах ,че тя ми звънна ,докато се хилехме двете по телефона.
нещата не са такива ,каквито изглеждат!
искренно се надявам да не се не налага да ти отговарям повече по тези въпроси , и още нещо ...да съм ти задоволила любопитството! ;) ;D[/b]

Наистина нещата не са такива каквито изглеждат. Така, че Хело не вярвай в това, което ти казват

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #929 -: Април 09, 2010, 08:34:50 am »
Аурора е зодия Везни асцендент Лъв, както виждате на снимката. Има характерните за Везни тъмни кръгове под очите, червена коса за Лъв. По-късно ще проверя къде са и Венера и Юпитер и какви аспекти сключват, на които вероятно се дължи напълняването.

Хелооо,Хело!!!! Вместо да висиш в този форум и да се чудиш каква простотия да направиш, иди върши полезна работа в полицията. Ако искаш, мога да ти съдействам. И още нещо - кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи, Хело. Аз бих била горда да бъда това, което е Аурора, ако изобщо е тя. За да качиш тук снимката, значи си разбрала коя е. Но не виждам какво искаш да постигнеш с това. Със сигурност не си нещо повече като човек, след тази постъпка.

P.S. Хело, тази снимка, дето си изтипосала е на жена родена през 1955 година. Повече няма да ти подсказвам.  :P
« Последна редакция: Април 09, 2010, 01:50:51 pm от Скарлет »

« Отговор #930 -: Април 09, 2010, 02:13:23 pm »
Не случайно попитах дали това е Аурора Бореалис, но някак си не ми се вярва да е.  Познавам жената от снимката като Мама Д ++++ спестявам тук името, но така я знаехме преди години. Сега може професионалното и име да е Аурора, не знам. Тя участваше в шоуто на екстрасенсите в България. Доколкото знам слънчевият и знак е Лъв.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #931 -: Април 09, 2010, 02:15:31 pm »
Не е Аурора това, как си го помислихте. Явно сте изтървали случката в съседна тема, от там тръгна провокацията на Хело.  ;D Тя много добре знае, че не е Аурора. Предлагам да не обръщаме внимание, и това ще отмине. Забелязала съм, че между тях двете отдавна има "закачка", незнам откъде е тръгнала.  ;)   

« Отговор #932 -: Април 09, 2010, 02:23:35 pm »
Благодаря, че уточни Сънрейн, защото може да има заблудени хора все пак. Аз лично не успявам да чета всичко.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #933 -: Април 09, 2010, 02:39:25 pm »
Е те така стават сакатлъците. Иди след това доказвай, че нямаш сестра.

Сега остава и Маг Сибила да придойде насам да дигне гюрюлтия, що Хелото й прикача снимките към неидентифицирани юзъри.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #934 -: Април 09, 2010, 02:42:55 pm »
Е тогава наистина ще стане голям майтап.  ;D Всеки си носи отговорност за действията и си знае мотивите.

*

Helo

« Отговор #935 -: Април 09, 2010, 03:01:49 pm »
Е те така стават сакатлъците. Иди след това доказвай, че нямаш сестра.

Сега остава и Маг Сибила да придойде насам да дигне гюрюлтия, що Хелото й прикача снимките към неидентифицирани юзъри.

То така и някои пишат книги, в които твърдят, че имало древни доказателства, че извънземни са посещавали планетата ни и хората са общували с тях. Пък то се оказва, че това не били извънземни, а просто митология, свързана с почитането на земята и нейните природни цикли.

Е тогава наистина ще стане голям майтап.  ;D Всеки си носи отговорност за действията и си знае мотивите.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D

Винаги мога да кажа, че съм се припознала. :rolleyes:

Аз съм сигурна, че това е снимка на Аурора от тийнейджърските и години, когато беше малко по-пълна. Още от тогава ходи все с тази прическа.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #936 -: Април 09, 2010, 04:51:12 pm »
Тинейджър и сенки под очите ...Тука малко не ги "доизпипа" нещата ,Хело  :P

« Отговор #937 -: Април 09, 2010, 05:50:38 pm »
 ;D ;D ;D

Тук съм поствала една единствена снимка, на която съм червенокоса - не тази на маг Сибила, която тя е качила  ;D. Никой никога от колегите тук или другаде не ме е виждал нито на живо, нито на мъртво /не дай си Боже :-\/.

;D

Откакто си качихме снимките образа ми я преследва, но знаете как са хората с маниакалните състояния.....

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #938 -: Април 09, 2010, 05:56:34 pm »
Тинейджър и сенки под очите ...Тука малко не ги "доизпипа" нещата ,Хело  :P

Ох, аз по рождение съм със сенки, имам "дълбоки" очи. Баба ми казваше, че са от преумора и недоспиване и все ме "натискаше" да спя на обяд, а аз се преструвах на заспала и после изскачах през прозореца и дим да ме няма.

*

Helo

« Отговор #939 -: Април 09, 2010, 06:01:57 pm »
Скарлет е асцендент Везни и също има големи тъмни кръгове около очите. Веднъж беше сложила тук една нейна снимка от сватба, на която е на около 20 години и там ясно си личаха характерните за асц Везни тъмни кръгове около очите. Със сигурност все още има тези кръгове.  ;)

От пишещите тук от зодия Стрелец, на които съм им виждала снимката Марая и мисля ,че беше Ропотамо имат тъмни кръгове около очите, които издават зодията им, съчетани с факта, че са с по-мургава и мека на вид кожа и кафяви устни, които им издават зодията.
« Последна редакция: Април 09, 2010, 06:08:45 pm от Hi »