ооо,кайли може ли тоя последния а. а. да не го коментираме в тази тема?
а това е гита ,която познавам!чета и авесалом ,харесвам го но до книгата му за синастрия....синастричната е гола вода.дано не си я превеждала ти ,щото пак ще търсиме виновни , причина и следствие на причината 
направи ли си рецептата за зъби,която ти пратих в сатурновата тема?
Марая , Авесалом Подводни и неговата статия или част от негова книга не знам , си е точно по темата, в случая няма нищо общо с Гита Мерджанова, тя е възпитаник на руската школа и вероятно това което пише в книгите си по Окултна астрология се основава и на неговите трудове.
Моля, те не отивай в трета глуха, да не се разводняваме и да не изпадаме на ниво личностни нападки и закачки, не е възпитано и културно най-малкото. Говори конкретно ако имаш забелжка към някого , а не вятърничево като по Ретро Меркурий!
това беше лека закачка мила ,по сериозната тема ,аз ти благодаря за съдействието.
не коментирам кой от кого се е учил , и не ме интересува.от скоро чета авесалом подводний , но не мога да отрека знанията на гита.
можем много да спорим по въпроса ние ли сме учили руснаците на астрология или те нас , но това е излишно.
не намирам себе си за конфликтна , а провокативна личност , която кара другите да действат и мисля.
виж ,как работи моя ретро мерк

, а действието по него идва от един силен марс.
важно е друго , че все някой преди нас е трябвало да го каже ,за да е истина.
това важи и за мен!
а астрологията според мен е изследване и мисъл-именно надграждане!