Здравей Гост

нивата на космическо просветление-еволюцията на индивида

• 263 Отговора
  • 44492 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Може ли картата, която познаваме, да отрази нивата на проработка на планетите.
Вземи нечия карта и посочи коя планета на кое ниво е, защо е там, и какво изобщо значи ниво на проработка.

С първата част на поста съм съгласна, но не съм съгласна, че по картата не може да се разбере нивото на проработка.

Това може да се направи само ако астролога има личен контакт с човека и познава неговия живот,т.е. има пряко наблюдение върху него и ......

Ти каза същото, което казах и аз, и при това не се съгласи с него. Евала.  ;D

*

Инти

• 2068

Истината е различна на всички нива на разбиране и понякога е противоречива от ниво в ниво.

С това съм единствено съгласна. Това беше първото изречение от поста ти.

*

kaily

• 5145
Девойки, това е едно към едно Авесалом Подводни, който лично аз съм превеждала и пускала в дир-а.
Не е Гита Мерджанова.
По същия начин по който и едно друго не е Апостол Апостолов, ми Дион Форчън.

*

veshti4ka

Марая, добрата карма се нарича дхарма!

*

Инти

• 2068
Авесалом Подводни

Винаги пиша източника на информацията, както и в случая съм го направила.

Благодаря ти за положения труд най-искрено.

*

veshti4ka

Девойки, това е едно към едно Авесалом Подводни, който лично аз съм превеждала и пускала в дир-а.
Не е Гита Мерджанова.

ми Кайли, то нали отдолу пише Подводни бе  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Не е Гита Мерджанова.

ооо,кайли може ли тоя последния а. а. да не го коментираме в тази тема?
а това е гита ,която познавам!чета и авесалом ,харесвам го но до книгата му за синастрия....синастричната е гола вода.дано не си я превеждала ти ,щото пак ще търсиме виновни , причина и следствие на причината ;D
направи ли си рецептата за зъби,която ти пратих в сатурновата тема?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
а това е гита ,която познавам!чета и авесалом ,харесвам го но до книгата му за синастрия....синастричната е гола вода.дано не си я превеждала ти ,щото пак ще търсиме виновни , причина и следствие на причината ;D

Марая , Авесалом Подводни и неговата статия или част от негова книга не знам , си е точно по темата, в случая няма нищо общо с Гита Мерджанова, тя е възпитаник на руската школа и вероятно това което пише в книгите си по Окултна астрология се основава и на неговите трудове.

Моля, те не отивай в трета глуха, да не се разводняваме и да не изпадаме на ниво личностни нападки и закачки, не е възпитано и културно най-малкото. Говори конкретно ако имаш забелжка към някого , а не вятърничево като по Ретро Меркурий!

*

Марая

• 28287

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
С това съм единствено съгласна.

Е не си, сама каза, че ако познаваш един човек и го наблюдаваш, можеш да изведеш нивата.
Т.е. само по картата му не можеш. Не се ли усещаш, че сама го каза в същия постинг.
Картата няма да ти даде нивата на проработка, трябва отделно и да използваш психология, наблюдения, личен контакт и изобщо да дириш инфо по други начини извън картата, защото в картата не са достатъчни.

*

Lillie

• 30532
Имам три книги от поредицата й, но в анализите си не се основавам върху написаното в тях.
Това, което ми направи впечатление от кратката й автобиография, са многото изброени дипломи...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
ми Кайли, то нали отдолу пише Подводни бе  ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote]

Мой ли е превода, че таман тръгнах да го търся?

А иначе се заблудих, защото веднага под текста на Подводни Марая попита, оооо, ама и ти ли четеш Гита Мерджанова?...и реших, че тя е решила, че тоя текст е от нея.

*

kaily

• 5145
МАРАЯ,
дай да питам да съм наясно-

Текстът с нивата на проработка на планетите чий е?

*

Марая

• 28287

Марая , Авесалом Подводни и неговата статия или част от негова книга не знам , си е точно по темата, в случая няма нищо общо с Гита Мерджанова, тя е възпитаник на руската школа и вероятно това което пише в книгите си по Окултна астрология се основава и на неговите трудове.

Моля, те не отивай в трета глуха, да не се разводняваме и да не изпадаме на ниво личностни нападки и закачки, не е възпитано и културно най-малкото. Говори конкретно ако имаш забелжка към някого , а не вятърничево като по Ретро Меркурий!

това беше лека закачка мила ,по сериозната тема ,аз ти благодаря за съдействието.
не коментирам кой от кого се е учил , и не ме интересува.от скоро чета авесалом подводний , но не мога да отрека знанията на гита.
можем много да спорим по въпроса ние ли сме учили руснаците на астрология или те нас , но това е излишно.
не намирам себе си за конфликтна , а провокативна личност , която кара другите да действат и мисля.
виж ,как работи моя ретро мерк :) :) :) , а действието по него идва от един силен марс.
важно е друго , че все някой преди нас е трябвало да го каже ,за да е истина.
това важи и за мен!
а астрологията според мен е изследване и мисъл-именно надграждане!

*

Инти

• 2068

Е не си, сама каза, че ако познаваш един човек и го наблюдаваш, можеш да изведеш нивата.
Т.е. само по картата му не можеш. Не се ли усещаш, че сама го каза в същия постинг.
Картата няма да ти даде нивата на проработка, трябва отделно и да използваш психология, наблюдения, личен контакт и изобщо да дириш инфо по други начини извън картата, защото в картата не са достатъчни.

Принципно не е невъзможно да се изчисли само по натал статуса на планетите, а оттам и начина и ниво на проявление, това са точно онези балове, които ги пишат в астро книгите, но това не е достатъчно или пък астролога трябва да има и други бих нарекла свръхспособности да чете от Акашовите записи за да направи точен срез на картата, и да синхронизира картата с личността без да има допир с нея, но при всички случай единствено контакта е онази плоскост с която е редно да се работи.

Някои астролози го умеят и без да познават живота на личността, успяват да се докоснат до нейната същност и обратната реакция не зъкъснява, в смисъл че прочитайки хороскопа си те започват съзнателно да работят върху него.

*

Марая

• 28287
МАРАЯ,
дай да питам да съм наясно-

Текстът с нивата на проработка на планетите чий е?

кайли, коментирах А.А. ;D не знам дали разбра закачката ми!щото нали той е най-великия.
ще ти кажа мнението си , авесалом в книгата за синастрий говори за четирите нива.лично аз тази книга не я харесвам.
книгите на гита ги имам от няколко години ,много преди да започне превода на авесалом ,които ако не ме лъже паметта е от няколко години макс.5 назад във времето , а гита е от по-рано.така ,че не мога да кажа , аз не съм прочела поста на асая за всяка планета.говоря за това,което аз съм чела в книгите на гита. :)
по въпроса за руска и българска школа предпочитам да мълча!

*

Nebesna

Нивата на проработка не могат да се преценят по картата. Случайно попаднах в един сайт на мой астрологичен близнак. Нивата му бяха много по-ниски от моите. Говоря за "нивА", а не за "нивО", тъй като имам предвид проработката на принципите, заложени във всяка планета поотделно.

*

Lillie

• 30532
Т.е. само по картата му не можеш.

Знам, че надали някой тук иска да го чуе, но бих ви посъветвала да избягвате да давате прибързани и не чак дотам аргументирани оценки за нивото, на което се намира даден човек, само по хороскоп. Най-малкото трябва да се познават перфектно възможностите на астрологията, както и онова, което тя НЕ може! А не съм много сигурна, че тук всички са наясно с това... Във Вселената нищо не е статично, така и ние се променяме през целия си житейски път.
И не забравяйте какво е казал Стивън Аройо - "Никой астролог не може да тълкува която и да е карта на ниво, по-високо от нивото, на което се намира той самият"! Ако го перифразираме, никой от нас не би могъл да даде адекватна оценка за еволюционното ниво на отсрещния човек, изхождайки само от собственото си разбиране за нива и проработки на нива. Както каза Кайли, това ще е само моята или твоята "истина", но ще е далеч от Истината. Декади ли ще гледате, дуоди ли...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Принципно не е невъзможно да се изчисли само по натал статуса на планетите, а оттам и начина и ниво на проявление, това са точно онези балове, които ги пишат в астро книгите, но това не е достатъчно или пък астролога трябва да има и други бих нарекла свръхспособности да чете от Акашовите записи за да направи точен срез на картата, и да синхронизира картата с личността без да има допир с нея, но при всички случай единствено контакта е онази плоскост с която е редно да се работи.

Някои астролози го умеят и без да познават живота на личността, успяват да се докоснат до нейната същност и обратната реакция не зъкъснява, в смисъл че прочитайки хороскопа си те започват съзнателно да работят върху него.

Асая , колко астролози имат 4-тото ниво , че да четат от АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ? ;D ;D ;D,
много малко са такива!
смешно е!
гита пише ,че са нужни минимум 135 прераждания.и ,че от въпросните записи- успоредни и близки до нас чете само 4-то еволюционно ниво!