Здравей Гост

нивата на космическо просветление-еволюцията на индивида

• 263 Отговора
  • 44491 Прегледи
*

Lillie

• 30532
стелиума в овен не е току-така даден!извоюван е от предишни инкарнаций.... ;)

Мислиш, че дава някакви предимства? Ако изключим нетърпението...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
стелиума в овен не е току-така даден!извоюван е от предишни инкарнаций.... ;)

Мислиш, че дава някакви предимства? Ако изключим нетърпението...  :)
не мисля , а съм сигурна в това! все пак овен управлява главата! :) :) , а не краката! нетърпението е присъщо на огъня ,той няма време да чака , дори и когато тлее,преди да угасне огъня отново пламва.огъня си е огън-стихия без която нямаше да говорим на тази тема! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
А истината, Марая, знаеш ли каква е?
От доста години живея под един покрив с ранЕн водолейски Меркурий с първи дом...
И съм развила алергия към многословието... Визирам онова многословие, когато с много думи не се казва нищо. На принципа "говоря, за да говоря/да ме слушат", което говорене се превръща в самоцел и много натоварва отсрещния.
Това рабира се няма отношение към пишещите във форума, но някак си автоматично слагам предпазна бариера в момента, в който видя насреща неспиращ порой от думи...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

От доста години живея под един покрив с ранЕн водолейски Меркурий с първи дом...
И съм развила алергия към многословието... Визирам онова многословие, когато с много думи не се казва нищо. На принципа "говоря, за да говоря/да ме слушат", което говорене се превръща в самоцел и много натоварва отсрещния.
Това рабира се няма отношение към пишещите във форума, но някак си автоматично слагам предпазна бариера в момента, в който видя насреща неспиращ порой от думи...  :)

Лили, искрено ти съчувствам. Пет години ми трови чувствата един Водолейски Меркурий, в първи дом, в лъчите на Слънцето, в опозиция с Плутон и квадрат с Луна и Юпитер.

*

Lillie

• 30532
Този е в опозе с Юпитер и Плутон... Нали се сещаш, на принципа "Винаги съм прав!".
При нехармоничен Меркурий на Асцендента или в първи дом забелязвам, че не умеят да слушат отсрещния, защото чуват само себе си. 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

не Лили ,не си права ,не е виновен той , а ти ,че го слушаш!и вероятно дори клатиш глава в знак на одобрение..,просто спри да го слушаш ;),лесно е!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
не Лили ,не си права ,не е виновен той , а ти ,че го слушаш!и вероятно дори клатиш глава в знак на одобрение..,просто спри да го слушаш ;),лесно е!

Имам си "лек".  ;D
Когато ми писне от този, се срещам на по кафе с една меркуриева доминанта с АС Водолей, след която този вкъщи ми се струва направо песен чудесна!  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Този е в опозе с Юпитер и Плутон... Нали се сещаш, на принципа "Винаги съм прав!".
При нехармоничен Меркурий на Асцендента или в първи дом забелязвам, че не умеят да слушат отсрещния, защото чуват само себе си. 

Все едно говорим за един и същи човек. Не можеш да им вземеш думата, прекъсват събеседника, довършват изреченията вместо него, сякаш по-добре от самия него знаят какво е искал да каже. Аз лично съм ставала и съм излизала най-демонстративно, за да покажа, че не съм уважавана като равностоен събеседник.

*

Марая

• 28287

не!той не чува дори и себе си , а потребноста да говори защото е ранен , по този начин той се лекува-меркурий :)

*

Lillie

• 30532
Небесна, както казах, те не си дават сметка за това, защото просто не могат да те чуят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Имам си "лек".  ;D
Когато ми писне от този, се срещам на по кафе с една меркуриева доминанта с АС Водолей, след която този вкъщи ми се струва направо песен чудесна!  :)

;D ;D ;D,значи има място за корелация и не на последно място изследвания в тази област!
щом ранения мерк е по-добре от доминантата във вИнолей -немам думиии ;D ;D
извода е един ела зло,че без теб още по-зло! ;D

*

Nebesna

Небесна, както казах, те не си дават сметка за това, защото просто не могат да те чуят.

Не чува, но вижда как красивото ми тяло се надига от стола и с резки движения се отправя към вратата по средата на монолога, при което следва мълчание и изумен поглед, а след това въпроса: "Къде отиваш, не съм свършил?",  на което аз отговарям простичко: "Няма смисъл! Ти знаеш най-добре какво мисля и какво чувствам?" Помага до извество време...но като цяло няма спасение. Човекът не може да се промени.

*

Марая

• 28287
Цитат на: Lillie в Днес в 01:10:26 am

не!той не чува дори и себе си , а потребноста да говори защото е ранен , по този начин той се лекува-меркурий 

вижда ,защото НЯМА АУДИТОРИЯ! защото го е страх да остане сам със собствените си думи ,за мислите да не говорим!

*

Nebesna

вижда ,защото НЯМА АУДИТОРИЯ! защото го е страх да остане сам със собствените си думи ,за мислите да не говорим!

Това за аудиторията съм го разбрала и затова ставам и напускам...отнемам му "звездния миг". А пък знаеш ли, че когато Меркурий е ранен от Плутон, много често и не си спомнят какво са казали (думите излизат директно от подсъзнанието, без да има време да ги осмисли), много често раняват с думи и като преспят една нощ, си променят мнението на 180 градуса. Такъв ако ти е началник, аман ти е работата. Всяка заповед е предпоследна. Луд можеш да станеш.

*

Марая

• 28287

Това за аудиторията съм го разбрала и затова ставам и напускам...отнемам му "звездния миг". А пък знаеш ли, че когато Меркурий е ранен от Плутон, много често и не си спомнят какво са казали (думите излизат директно от подсъзнанието, без да има време да ги осмисли), много често раняват с думи и като преспят една нощ, си променят мнението на 180 градуса. Такъв ако ти е началник, аман ти е работата. Всяка заповед е предпоследна. Луд можеш да станеш.

винаги съм твърдяла ,че меркурий е толкова непредсказуем ,колкото и висшата му октава уран!защо да не си промени мнението човека,така му е удобно!мисли по-бавно защото е ранен , а по отношение на юпитер и плутон що се чудите и двете планети са свързани с властта и управлението на същата! без значение къде!

Споделих в друга тема, че ми е интересно, кой на кое ниво се намира, от този форум. Това с космическите нива ми стана интересно /чела съм само информативно Авесалом Подводни/ и заложих в зетката дробите, но само някои, които съответствуват на ІV ниво и една която съответства на V ниво - 1/21 - чисто статистически, за експеримента. Честно казано много рядко има от тези аспекти и то между планети, предимно са между домове и някоя от планетите. Но не знам тълкуването им. Та, просто реших да сверя има ли връзка с тези аспекти от по-високо ниво с духовността на даден човек. Защото много от наталните карти имат интересни конфигурации, но няма как да се разбере дали при даден човек ще се активират или ще си останат само като заложби. Както и при съвпад на планети със звезди - дали действително оказва влияние в реалния живот. Явно съм силна в статистиката  ;). От всичко написано по-горе по темата си направих извода, че съм между второ и трето ниво, колкото и да ми се иска да съм по-горе :). Е, животът е за това - да си вземем уроците  :)....

Все едно говорим за един и същи човек. Не можеш да им вземеш думата, прекъсват събеседника, довършват изреченията вместо него, сякаш по-добре от самия него знаят какво е искал да каже. Аз лично съм ставала и съм излизала най-демонстративно, за да покажа, че не съм уважавана като равностоен събеседник.
Азсъщо пэновам такава жена даже и бях пуснала картата и в темата за Големите касметлии тя има Меркурий на 3 градуса във Водолей един доста буен Марс в Овен и квадрат между Юпитер и Плутон и съм напълно солидарна с вас направо на моменти едвам я изпърпявам!!!
Докато дишаш...надявай се!

*

Uran

• 6041

Азсъщо пэновам такава жена даже и бях пуснала картата и в темата за Големите касметлии тя има Меркурий на 3 градуса във Водолей един доста буен Марс в Овен и квадрат между Юпитер и Плутон и съм напълно солидарна с вас направо на моменти едвам я изпърпявам!!!
Моят Меркурий е на 4 гр. във водолей, но е ретрограден и съм тип "слушател".
Често ме ползват като "кошче за душевни отпадъци". :)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Един Меркурий във Водолей да се включи и да е извън този модел и естествено е ретро  ;)

Тя и Вещичка е с ретро и тя може да слуша ,но то има ли Рибки които не могат  ::)

Аз също мога да изслушвам....само ако в това което ми се казва има смисъл  :) Иначе не трая-съвпад на Меркурий с Марс и бързо отсичам  :P ;D

*

Jd_K

• *
  • 435
За 4 нива на съзнание във форума 98% от хората са на 2 ниво, няколко (под 5 са на 3) и само 2 имат забежки към 4.
Познават се много лесно хората като видиш какви картинки си избират :).
Защото само висшите бозайници виждат цветно - различават различните трептения на Енергийните вълни. А живопис и хармония могат да правят/разпознават само малцина, (на подсъзнателно ниво си носят усещанията).
И правете разлика едно е да занеш, друго да можеш. Някой хора четат стотици книги за астрология и пак не са астролози. По същия начин както има гениални актьори и гениални критици, които обаче на са актьори... едно е да гледаш.....друго да виждаш.

Ако в картата при раждането го няма отразен духовния статус (на родения индивид, началната точка), то тогава значи отричате цялата астрология. Отричате съвършенството на вселената.

Аз пък не познавам Риби, които да не са мъдри, да имат логика, отвъд нормалната, нещо като хаосът, който е по-висш порядък. И не познавам Слънчев Рак, който да не е съвършен егоист.... точно инстинктивен и за мен лично примитивен, когато трябва да си защитава интересите, действа се първосигнално. И не познавам Водолей, който да не е готов да се жертва в името на цел, в която вярва. Правете си изводи.