Здравей Гост

Четвърти дом в хороскопа и при прогнози (Фенг Шуй)

• 385 Отговора
  • 85018 Прегледи
*

*Lina*

• *
  • 456
Re:Четвърти дом в хороскопа и при прогнози (Фенг Шуй)
« Отговор #360 -: Април 25, 2010, 09:10:26 am »
И на мен ми идва малко като хотел  :blink: Едно такова неуютно с толкова много стъкло.

От по предните ти предложения Синухе имаше  едни  интериори по земни и уютни ,но ти явно в момента си на друга вълна   :blink:

« Отговор #361 -: Април 25, 2010, 09:51:12 am »
Аз също обичам просторна къща, но за мен е важно стаите да са обитаеми  :blink:. И да не е толкова светло. Силната дневна светлина, дори да не е слънчева, ми пречи. Обикновено съм със спуснати щори наполовина  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #362 -: Април 25, 2010, 09:56:54 am »
а кой ще ти чисти стъклата  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #363 -: Април 25, 2010, 10:49:29 am »
Аз също изстивам от толкова много стъкло. Обичам по-топлите изпълнения, създават ми уют. Това наистина си мяза на аквариум. Обаче си умирам за големи прозорци - от тавана до земята.

« Отговор #364 -: Април 25, 2010, 10:54:27 am »
   Синухе, искрено ти пожелавам да си имаш такава къщурка-хотел. И ще гледам да се набутам в листата ти с приятели, че да мога да те посещавам  :blink:. А за себе си искам малка спретната къщурка с 2 лехи отпред  ;D. Като си помисля, човешкият живот понякога минава в пространството между, кухнята, спалнята и кенефа....

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #365 -: Април 25, 2010, 02:05:31 pm »
Банята с прозорец и на мен ми е мечта ,пуснала съм заявката  отдавна . Малко се бави ,но аз съм търпеливо  :tauruss: и чакам смирено  :rolleyes:

Само не мога да реша коя искам първата или последната . :mellow:

Да вземем да си направим по  една карта на желанията по Ф.Ш. с картинките на Синухе  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #366 -: Април 25, 2010, 02:20:28 pm »
той просто няма да спре да ми дразни емоцийте и оЧото ;D ;D.
и все такива ги качва ,дето нямам забележцица с тая претенциозна венера в козирог.
последната баня на мен ми е любимата.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Невроятни, Уран. Ама дали са истински или са от фотошоп родени, се питам.

Моите Венера и Луна в Козирог и Рак в четвърти дом направо се ужасяват от тия стъклени ръбати къщи дето си ги пуснал, Синухе. Чак костите ми изстиват като ги гледам. На мен ми дай нещо от миналия век.

*

Lillie

• 30532
Хубави бани, Нухе, на мен първата най-много ми хареса.
Стига да няма воайори отсреща.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
На мен пък Ropotamo ми настръхна косата от тая вода.Понеже живея на брега на морето ми е омръзнало до втръсване да го гледам.Синухе това което видях от твоите предложения се покрива напълно и с моите представи и мечти за жилище.Ех мечти дано да доживеем.Имам мнооого голям стелиум в 4 дом. И Венерата там .Абе голяма навалица .Между др.домовете на бъдещето ще бъдат от стъкло така че да се ориентираме навреме.

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

Активирани са линкове за публичен достъп:
Isola bella Italia.pps:
http://dox.bg/files/dw?a=8ea0123d28

Красива е Италия. Италианците са най-добрите дизайнери и архитекти.
Градоустройството е моята страст, а с Италия имам силна астрологична връзка.

*

sunrain

• 6710
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #374 -: Август 10, 2010, 07:52:23 pm »
Предпоследната снимка /къщичката/ е невероятна, за миг мисловно се пренесох там. Отговаря на представата ми за дом. Е, може и без палми, но задължително трябва да има китна зелена градина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #375 -: Август 10, 2010, 07:56:29 pm »
Питам се ,защо толкова много ми харесват къщите от камък ,дърво ,ковано желязо и френски прозорци? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #376 -: Август 10, 2010, 07:59:23 pm »
Питам се ,защо толкова много ми харесват къщите от камък ,дърво ,ковано желязо и френски прозорци? :-\

защото са хубави??  ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #377 -: Август 10, 2010, 08:31:43 pm »
В моя 4ти дом имам четири планети  ;D Венера,Сатурн,Уран и Нептун  :rolleyes: но най-близо до куспидата на 4ти дом ми се намира Уран на 16тия градус,а след него на 17тия Нептун.Не знам точно как се предполага,че ми влияят тези планети към обзавеждането на дома,но определено искам простор,хубава гледка и голяма баня  ;D не знам защо,но винаги съм си мечтала за голяма баня...дава ми свобода :rolleyes: Иначе още от малка често съм си представяла как бих обзавела дома си и това е нещо,което ми доставя голямо удоволствие не знам защо ...  :blink: А като цяло домът ми трябва да излъчва уют и топлина.

Ето няколко предложения от мен :
(Аз много в ''розово'' си ги мечтая,ама к'во пък,те мечтите са безплатни  :lol: )

« Отговор #378 -: Август 10, 2010, 09:07:18 pm »
При теб в стилово отношение Уран и Сатурн са водещи-модернизъм + практицизъм,по Сатурн са изчистените неща и бледите тонове.

Нептун се обажда при теб с елементите носещи романтика и любовта ти към големите бани ( и аз съм с Нептун в 4ти и обичам също такива).

Подобна баня като тази се доближава до моите нужди,но това ще е само примерно 1/3 от цялата,а и държа и на естествена светлина (тряба да е романтична и мистична) ;D

Супер е,само че аз бих сложила вместо стени стъкла,хем виждаш природата,хем няма да  те хапят комарите,иначе ми харесва  :P
Нещо такова

Иначе и това ми допада

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #379 -: Август 10, 2010, 09:16:23 pm »
аз си мечтая за Хасиенда, но нещо не мога да намеря подходящи снимки.