Здравей Гост

Четвърти дом в хороскопа и при прогнози (Фенг Шуй)

• 385 Отговора
  • 85041 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Четвърти дом в хороскопа и при прогнози (Фенг Шуй)
« Отговор #140 -: Април 14, 2009, 02:23:12 am »
Да са живи и здрави квадратурите ! :P ;D  Ей голяма романтика и мистика ни гони  :)

Ето ти малко арабско:

Ruby-Mesheet Wara Ehsasy
http://www.youtube.com/watch?v=NdUbXPTGW_o   (dance version)
http://www.youtube.com/watch?v=X9mRArYxFCU    ( eastern version)

Ruby- Yal Romoush
http://www.youtube.com/watch?v=v5D3GvFNNow&feature=related

С цвета на нощта...

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #141 -: Април 14, 2009, 02:49:07 am »
Eastern version.  :-[ В такива мигове си записвам към списъка с желания да умея и такива танци. Не за друго, едва ли ще ги практикувам някъде пред много хора, но в някоя "потайна" нощ и пред човек, който би го оценил - с какво удовлствие.  :-[
То е ясно, че си го представих.

Многоцветна и детайлна като Изтока - тук ще ме откриеш, в изгрева, който се къпе в уханни нотки на магнолия.
В светлата половина съм Ориент и Екзотика.
Тайните ми мисли излизат от харема, в който съм ги прикрила старателно, обгрижвам ги, обсипвам ги с лъскави фантазии от скъпоценни мрежести бижута. Мистичното було на сластния дим, който излиза на талази от тънката цигара, небрежно забодена на изисканото цигаре, оставя лек привкус на Ориент.
...
А аз съм Великият Падишах, който се грижи за този таен Харем. Покривам с тежки кадифени завеси арките на всеки вход, който води към тайните ми мисли. Обгръщам лицата на фантазиите си с прозрачен златист тюл, оставяйки само звънкия шепот на множеството златни монетки, които висят по накитите на тънкия ханш, високите чела, изящните глезени, да долита извън пределите на моята Империя, и да гали сетивата на случайните минувачи, които трепетно очакват в полумрака, за да зърнат поне за миг вълшебния ми свят.

*

Kali

• **
  • 1411
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Инти

• 2068
« Отговор #143 -: Април 14, 2009, 04:47:45 pm »
Да Ви върна малко в България, че се качихте на килимчето на Али Баба и нямате спиране в шетането около света ;)

“ЯНА РЕЗИДЕНС” е жилищна сграда, разположена в кв.Витоша, на тиха и спокойна улица - ул.Яна Язова, в удобна близост до основни пътни артерии на столицата - бул.Симеоновско шосе и Околовръстен път.

“ЯНА РЕЗИДЕНС” е четириетажна жилищна сграда на тиха улица, с панорамни мезонети, приземни апартаменти със собствени градини и подземни и надземни гаражи. Продават се 37 апартамента с една, две или три спални от 62 кв.м. до 198 кв.м. и 6 ателиета по 35 и 40 кв.м. При реализацията на проекта се използват съвременни технологии и качествено подбрани
Яна Резиденс - първият Фен шуй проект у нас
 материали, отговарящи на всички стандарти, енергоспестяващи и с минимален неблагоприятен ефект върху природата. Сградата е проектирана така, че да е максимално хладна през лятото и топла през зимата. Елегантният архитектурен силует още отдалеч ще привлича вниманието.

Ориентацията на сградата и фоайето са изцяло подчинени на принципите на фен шуй. Пространството е ориентирано така, че да хармонира с околната среда, а естествените висококачествени материали допълват проекта и му придават неповторим изглед. Консултанти от Лондон потвърдиха, че мястото излъчва благоприятна енергия “Чи”. Положителната енергия ще се събира и концентрира в осемте вулканични камъка, донесени от свещения храм Хуан Чо в Китай. Ще я усещате всеки път, когато влизате във входа.
Идеята на древното изкуство фен шуй, превъплатена в нашето съвремие, е да разположи построеното от човека на места, излъчващи благоприятната енергия “чи”. “Идеалното място” е разположено и във времето. Има места, не много благоприятни за изграждане на жилища, които е по-добре да се избягват, и други, които биха могли да се “излекуват” с атрибутите на фен шуй.

От апартаментите ще можете да се наслаждавате на градината с благоприятните маслодайни растения. Уникалните за България “ароматични легла” в спортния комплекс ще Ви позволят да се насладите на заслужен масаж след края на работния ден, или след изнемогата от един скиорски уикенд.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #144 -: Април 14, 2009, 05:15:27 pm »
Ми то хубаво ,че е по Фън Шуй,но къде са снимките или ще го караме на въображение?  ???

А не,навън си е по-екзотично  :P

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Април 14, 2009, 06:57:22 pm »
Научих, че чужденците били луднали по нашите селски черги. Аз имам на село десетина броя, а тъкачния стан на баба ми го изядоха дървениците. Можеше сега да тъчем и да продаваме...А между другото и българските дървени столове били голям хит, ама онези най-простите дървени столове. За чужденците екзотиката е тук при нас.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #146 -: Април 14, 2009, 08:06:55 pm »
Освен по чергите,са луди и по плетивата на една кука..
Майка ми беше занесла няколко на брат ми,да си украсява къщата.. ;DТой съответно ги понесъл към контейнера,обаче като го засекли 4-5 бабета,ги измъкнали от ръцете му... :P
На другия ден го затрупали с парфюми,бижута и дрехи.. :P

*

Инти

• 2068
Фенг шуй и минералите

*

Инти

• 2068

*

Инти

• 2068

*

Инти

• 2068

*

Skarlet

Ах,тииии,уби ме с тази снимка.Искам да отида там и после мога спокойно да умра.  ;)  ;D  :-*

*

Синухе

• 4978
Хаха,каква приятна смърти си избрала само  ;D

Аз съм ти дал линк,може спокойно да отидеш ,разгледай я отвътре ако не си го направила : http://www.baliexoticbreeze.com/bali_villas.php?villa_id=29

Вилата се казва Гайя Буда и се намира в Бали  :) Ех дано някой ден да можем да отидем на почивка там.Има 3 спални,което ще рече че 6 човека може през покойно да се натаралянкаме  ;D И м/у другото за цената си от 550$ на вечер за цялата вила на разположение,за няколко човека направо ми се вижда евтино за стандарта който се предлага.Извън активния сезон дори е 450$.

Абе какво стана с Emma ?  ??? Да не спечели някое милионче и да се покрива,къде ни отиде почивката на форума !  :P
Майтапя се ,дано да е добре,чя тя с 50 планети във Везни- Венера и Марса в Овен знайш ли к'во я правят  :-\

*

Skarlet

Вилата е невероятна.Благодаря ти Синухе!  ;D При първа възможност тръгвам.Ако пък се намелят още желаещи,ще си направим страхотен купон. Ето нещо и от мен  ;D -вили в Бали,продажба на апартаменти в луксозен комплекс в любимия ми Созопол-  ;)  ;D  :P http://www.millionaire.bg/article.jsf;jsessionid=E06E3A72B97A6219C04BC5E4D6B85B0E?flashCategoryId=6&articleId=2159

Да ти кажа,много хора ми липсват-Емма,Док,Марая. И тримата сигурно ги тресат сериозни случки.Дано само са добре.   ???

*

Nebesna

Ема е в някаква ферма за коне, но не можах да разбера какво точно прави там. Тя писа един-два пъти, но предварително предупреди, че няма да има постоянен достъп до Интернет и едва ли ще може да посещава форума толкова често, колкото и се иска. С Марая преди се чувахме на скайпа доста често. Сега нещо замлъкна и във форума не влиза, но и имам телефона и мога да я прослушам. А, Док! За него съм в най-голямо неведение. Изчезна безмълвно, без да каже нищо, сякаш вдън земя потъна. Пу-пу-пу! Дано всичко да е наред при него.

Доооооок! Къде си?

*

Skarlet

Споко! Току що го проверих. Добре е, но има много работа от сутрин до вечер.  ;D

Споко! Току що го проверих. Добре е, но има много работа от сутрин до вечер.  ;D

Това ми напомня едни колега какво отговаряше: "И аз имам работа, ама не я показвам"  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Инти

• 2068
Ах,тииии,уби ме с тази снимка.Искам да отида там и после мога спокойно да умра.  ;)  ;D  :-*

Скарлет, тук във форума се пише и гледат хороскопи  на личности хранещи се със слънчева светлина, и имащи способни за постигането на физическо безсмъртие, ти си хукнала да умираш спокойно ;)

Я по-ведро, такива хубости има и тук в България, като не можем да отидем в Бали, можем  тук да си открием такива невероятно красиви кътчета, и пък недай си боже отидем до Бали, що ще тръгваме да умираме след това  :P  ;D

На мен ми стига да има една вила и около нашенските язовири или в Странджа планина.

*

Skarlet

Скарлет, тук във форума се пише и гледат хороскопи  на личности хранещи се със слънчева светлина, и имащи способни за постигането на физическо безсмъртие, ти си хукнала да умираш спокойно ;)

Я по-ведро, такива хубости има и тук в България, като не можем да отидем в Бали, можем  тук да си открием такива невероятно красиви кътчета, и пък недай си боже отидем до Бали, що ще тръгваме да умираме след това  :P  ;D

Хихихи,Инти,да не мислиш,че съм тръгнала да умирам наистина? Ма,много те моляяяя!!!  ;D Аз не съм пропуснала неделя,да не обиколя някое наше прекрасно място.Няма по-хубава от нашата родина.А до Бали надали ще ида.С тези земетресения,които очакваме,ще вземе някое цунами да ни връхлети,та тогава ще видя аз едно Бали.  :P Само ми е тъжно,че с този Юпитер в Стрелец и тези акцентирани 3 и 9 домове,не мога на 49 години още свят да видя.Все се напират разни пречки.Ще умра тъжна,ако не успея никога да го направя.Но Сатурн държи здраво юздите-яко опозира Слънцето ми.