Какво значение има бе хора! Всеки както си чувства призванието, така. Нямаме право да съдим никого. Който иска да се посвети на семейството, нека се посвети. Който може да съчетава семейство и кариера - заслужава медал.
Аз съм имала късмета, че "свекървещицата" ми беше свястна жена и ми помагаше за детето, та да мога аз да си гледам кариерата. Мило и драго даваше да помага и да се грижи за внучката си. Ама аз не позволявах да се меси навсякъде и от време на време прехвърчаха искри. И знаете ли защо? Защото не ми даваше почти нищо да правя, аз исках да се чувствам полезна. Прибирам се от лекции, тя изпрала, изгладила, детето ми подсушено. Кърмя и бягам пак на лекции. Тази жена си е жертвала спокойствието и личния живот за мен и детето ми повече, отколкото собствената ми майка. Тя казваше: "Докато мога и до като съм жива, ще помагам!"
А с моя 4-ти дом в Овен какво да кажа? Овен - знакът на новото начало в дома на края? Как ще го разтълкувате това?
Предлагам да преминем към втората част на темата - 4-ти дом при прогнози.
Нека да започнем с това - какъв ще е краят на живота, според знака на върха на 4-ти дом, планетите в него, мястото на неговия управител и аспектите му? Вие сте на ход.