Здравей Гост

Ретрограден Плутон в Козирог

• 35 Отговора
  • 7264 Прегледи
*

Nebesna

Ретрограден Плутон в Козирог
« -: Април 06, 2009, 02:13:55 am »
Плутон обърна своя ход на 05.04. и ще бъде ретро до 12.09.2009г.
В моя натал Плутон управлява 11-ти дом. Много работа ще падне в сферата на неформалните взаимоотношения, групи, организации, довършване и/или разчистване на стари поети (дългосрочни) ангажименти. Иначе е кацнал в 1-ви дом (но е далеч от асцендента). Единственият аспект, който прави е секстил с натален Меркурий (управител на 7-ми и 9-ти дом). Вай, вай - пак трансформации в партньорството. Е, дано е за добро. Мисля, че ще доведе до преосмисляне на старите връзки и отхвърляне на безполезните партньорства (по 7-ми дом), както и на житейската философия (по 9-ти дом).  А вие какво очаквате?

*

Nebesna

Re:Ретрограден Плутон в Козирог
« Отговор #1 -: Април 06, 2009, 02:16:33 am »
А, и да си платите данъците, че крайният срок наближава!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Април 06, 2009, 02:37:04 am »
плутон е власт и сила.знам ,че е висшата октава на марс. аз лично мога да напиша книга за него.
и дори пусках такава тема-козирозите да почерпят опит от стрелците :)
ретро плутона е тежка работа , щеш нещеш трябва да се обърнеш към селбе си ,защото той владее тъмните и тайни неща.т.е. трябва да стигнеш до дълбоките неща , а кои са те ,ще разбереш по дома в който транзитира , а как по аспектите с планетите в натала които прави!
аз лично го очаквах дълго тук ,сега е на к2 , а той е мощната енергия и многото.не прави никакви аспекти в момента освен съвпад с к2.това ми стига!
аз преодолях квадратите,опозицийте и всичките му мизерий... :( :(.пресата му не беше от най-леките,но той чисти и разчиства ,изхвърля и унищожава безпърдонно всичко ненужно и не пита , а просто работи!
очаквам силна енергия и пари!собственни по вредните емисий ,защото и тях той ги управлява! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3 -: Април 06, 2009, 02:38:02 am »
Очаквам комшиите да ми паднат на главата. Или небето да се срине. Се тая. И се едно.
Плутон ми е връз Слънце.
Ще си го намачка как си иска. Една приятелка преди няколко години Плутон и мина отгоре връз Слънце и в резюме рече, че ако не откачиш, ще ти донесе и много промени и пробиви.
Стига да не откачим, с тоя Плутон връз Слънце, Уран връз луна и Сатурн опозиция на луната, ...очаквам да....оцелея... :-X

Не ми се мисли, при тия транзити, де на секи нормален би му се изправила косата, аз очаквам мойта да се накъдри...и да ми се случат всички неща, за които мечтая цял живот.  ::)

Марая ме подсети, че и моят е във втори дом, с тия неуредици в тая скапана държава и с тия щуротии, много ми е на върха на езика да почна да се занимавам с манипулации, черни магии и подмолна работа.
Много дълго бягах от това, ма май е време да разбера и тая страна на играта.
Бял светец, ангел лекокрил, ма требе и да се живее некак....а тук другак не става.
Кой знае дали нема станем черен учител.
« Последна редакция: Април 06, 2009, 02:44:40 am от kaily »

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 06, 2009, 02:43:36 am »
Очаквам комшиите да ми паднат на главата. Или небето да се срине. Се тая. И се едно.
Плутон ми е връз Слънце.
Ще си го намачка как си иска. Една приятелка преди няколко години Плутон и мина отгоре връз Слънце и в резюме рече, че ако не откачиш, ще ти донесе и много промени и пробиви.
Стига да не откачим, с тоя Плутон връз Слънце, Уран връз луна и Сатурн опозиция на луната, ...очаквам да....оцелея... :-X

Не ми се мисли, при тия транзити, де на секи нормален би му се изправила косата, аз очаквам мойта да се накъдри...и да ми се случат всички неща, за които мечтая цял живот.  ::)

не се коси ,ще мине!на мен отвсякъде ми мина ;D ;D ;D,като почнеш от юлв,мерка,слънцето-все съвпади.не му стигна това на тоя пич ,че врътна и квадратура към мц и иц ,квадрат наталната си позиция в съвпад с уран . и когато реших ,че всичко е приключило направи и последния си удар-опозиция с юпитер!
ей ме на! изживях ги,като новороден си след тези аспекти.....много дават!
а комшиите ,мани мани ,ако е транзита в 3-ти не те мисля ;D ;D ;D

п.п. пропуснах квадратурата със сатъра ;D ;D ;D и с хирон ;D ;D ;D,малеее,как съм оживяла?
миии,що се чудя упр. на асц!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #5 -: Април 06, 2009, 02:46:07 am »
Във втори е, както допълних по-горе.
Е сега събрах лична сила и черна магия и им разкатах фамилията.  >:(

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Април 06, 2009, 02:53:05 am »

;D ;D ;D,е на тех-комшийте сигурно уран им е в четвърти , а плутон в 3-ти ;D ;D ;D,е тоя път ще се изнесат!

п.п. а иначе във втори зависи какво управлява и как работи самия втори дом,принципно тук разходките му ,ще носят финансови придобивки.стремеж към финансова стабилност.внезапни придобивки и загуби на имущества.може да има и пълна трансформация на ценностната система! ;)

но за комшиите да кажеш ,че умирам от смях с тях!
« Последна редакция: Април 06, 2009, 02:58:47 am от maraj »

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Април 06, 2009, 03:03:45 am »
Плутон обърна своя ход на 05.04. и ще бъде ретро до 12.09.2009г.
В моя натал Плутон управлява 11-ти дом. Много работа ще падне в сферата на неформалните взаимоотношения, групи, организации, довършване и/или разчистване на стари поети (дългосрочни) ангажименти. Иначе е кацнал в 1-ви дом (но е далеч от асцендента). Единственият аспект, който прави е секстил с натален Меркурий (управител на 7-ми и 9-ти дом). Вай, вай - пак трансформации в партньорството. Е, дано е за добро. Мисля, че ще доведе до преосмисляне на старите връзки и отхвърляне на безполезните партньорства (по 7-ми дом), както и на житейската философия (по 9-ти дом).  А вие какво очаквате?

не мога да коментирам положителните аспекти на плуто,щото не съм ги преживяла все още!
но чаках с нетърпение мижавите ;D , 36гр.72гр. , малко светлинка в тунела.... ;D ти ще споделиш как бачкат сексилите с мерка!

*

Skarlet

« Отговор #8 -: Април 06, 2009, 08:01:21 am »
При мен Плутон управлява 2 дом и транзитира през 3.Имам натален Плутон на 4 гр. в Дева.Все си мисля,че ще избие в някаква нова собственост,сащото и Юпитер ми транзитира през 4 дом.Но ми влияе и в работата,защото прогресивния МЦ ми е на 17 гр.в Дева,където ми се разхожда транзитния Сатурн и там станаха много промени.Сега и Сатурн е ретро и се връща отново към пр. МЦ,но и той,и Плутон правят хубави аспекти към нат. Сатурн в Козирог/упр. на 4 дом/.На 16-17 април тр.Сатурн е в точен съвпад за втори път с пр. МЦ,а при първия такъв съвпад промених много неща в работата.

« Отговор #9 -: Април 06, 2009, 12:52:13 pm »
При мен откак е влязал в козирог е на върха на натален тауквадрат (опозиция Меркурий-Плутон в квадрат с Юпитер), а прогресивната луна е настъпила наталния меркурий... но освен че остарявам.. друго не съм отчела да ми е направил.. но има още време  ;)

« Отговор #10 -: Април 06, 2009, 01:04:25 pm »
   При мен Плутон тразитира през VІІ дом, където ми е Слънцето и Меркурий, в момента е в точен съвпад с Меркурий. А с наталния ми Плутон - V дом е в квадратура. Другите му аспекти са септили  - с МС, със СЛВ и с Вертекс и един полуквинтил с Юпитер. Очаквам това да е година на финализиране на една дългогодишна връзка, но не знам - дали окончателно ще се съберем или окончателно ще се разделим....

« Отговор #11 -: Април 06, 2009, 02:14:51 pm »
Провери си Слънцето и Меркурий кои домове ти управляват и те вероятно са ти в опозиция на наталния Плутон!Прочети във форума има доста неща написани за Плутон!
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #12 -: Април 06, 2009, 02:16:31 pm »
Грешка в квадрат с плутона ти! :)
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #13 -: Април 06, 2009, 03:45:53 pm »
Слънце и Меркурий/ретр./ по натал са в VІІ дом - Козирог,  Асцедент ми е Близнаци, а наталния Плутон ми е стационарен и е точно в последните минути на Девата- V дом. Значи през следващите месеци ще имам имам доста съвпади на транзитни планети с натални, като специално Плутон в момента е с Меркурий, след това със Слънцето. Транзитен Сатурн в съвпад с моята Лилит. Но като взема впредвид, че транзитните Юпитер, Нептун и Хирон ще сключват съвпади последователно с моята Луна, МС и СЛВ, предполагам, че тогава транзита на Плутон трябва да го тълкувам като добър аспект, защото ще отнесе всички ненужни връзки до момента, стари познанства, спъващи ме в развитието. И вероятно ще отворя нова страница в живота си.

*

kaily

• 5145
« Отговор #14 -: Април 06, 2009, 05:45:36 pm »
[а иначе във втори зависи какво управлява и как работи самия втори дом
Плутон е господар на асцендента ми и се намира на МЦ в съвпад със северен възел.

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Април 06, 2009, 05:49:50 pm »

Кайли, аз преди време си патих от една зла комшийка, дето мине не мине време все се заяждаше. Нали знаеш има такива хора, които до обед се сърдят на себе си, а след обед на всички останали..."Ту и млякото горещо-ту пък друго нещо"...Целият блок беше пропищял от нея. И знаеш ли какво направих, та се кротна. Може и да не ми вярваш, ама отидох в църквата и взех светена вода, та и напръсках вратата и прага и целия коридор на етажа. От тогава, ги гък, ни стон. И си заживяхме щастливо.

*

kaily

• 5145
« Отговор #16 -: Април 06, 2009, 07:59:57 pm »
... отидох в църквата и взех светена вода, та и напръсках вратата и прага и целия коридор на етажа. От тогава, ги гък, ни стон. И си заживяхме щастливо.

Е това е идея и още утре ще я пробвам!  ;D

« Отговор #17 -: Април 06, 2009, 10:51:20 pm »
Плутон ми управлява 8 дом и транзитира през 9, не знам как да го тълкувам тия два дома не мога да си ги свържа Но пък ми е в тригонче с Венерка и Слънцето -хайде дано поне малко парички да ми донесе ;)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #18 -: Април 06, 2009, 11:36:54 pm »
Леле....като си гледам соларчето..... :(Плутончо е кацнал в 8 ми дом, прави квадратури с Венера ,Марс , Уран и сески квадрат с Меркурий :-X.Наталния ми Плутон е също ретро, но честно казано не мога да преценя как действа :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Април 06, 2009, 11:58:58 pm »
[а иначе във втори зависи какво управлява и как работи самия втори дом
Плутон е господар на асцендента ми и се намира на МЦ в съвпад със северен възел.

кайли ,някога занимавала ли си се с политика? :) била ли си им коректив? :) при мен положението е същото ,само дето слв е в 7-ми. :-\