Здравей Гост

Как ви се отрази Сатурновото възвръщане на 29,5 години?

• 60 Отговора
  • 12181 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Как ви се отрази Сатурновото възвръщане на 29,5 години?
« Отговор #40 -: Септември 16, 2010, 11:23:26 am »
аз ще имам Сатурнов възврат преди 29 години.... :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Септември 16, 2010, 11:25:20 am »
Нормално е.  :blink: Да не те чака някоя друга ретро фаза? При мен мина три пъти, за по-сигурно.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #42 -: Септември 16, 2010, 11:41:46 am »
аз ще имам Сатурнов възврат преди 29 години.... :unsure:

Ванила, не се тревожи, и при мен ще е по-рано(28.5), даже няколко пъти ще се завърне в градуса на рожденната планета, както е казала Сънрейн, за "по-сигурно"  ;)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #43 -: Септември 16, 2010, 11:51:15 am »
ще имам 3 сатурнови възврата.... :o  :o:lol:

« Отговор #44 -: Септември 16, 2010, 11:52:38 am »
ще имам 3 сатурнови възврата.... :o  :o:lol:

хаха, и моите са точно три, ще има да споделяме...все хубави неща, надявам се
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #45 -: Септември 16, 2010, 11:54:53 am »
Дедо ти ще ни мори..... :lol:
то сигурно първото ще възврата..или как точно е..?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #46 -: Септември 16, 2010, 11:58:25 am »
Ванила, я се стегни. Няма какво да те е страх от Сатурн. Мисля, че той е важен при теб и си свикнала на уроците и изискванията му. Първият път като съвпадне е възврата, но и другите не са по-маловажни, особено последния. Наблюдавай и разказвай и желая да бъде пълноценен за теб период. И няма нужда от взиране върху точните аспекти само.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #47 -: Септември 16, 2010, 12:10:15 pm »
2-рия или 3-тия ..или двата ще са доста важни, защото прогресивния Сатурн през 2014 ми се обръща директен ...сега е стационарно директен...освен това осите в солара за 2014 са в точен съвпад с наталните...на по 1 градус най-много разместени от наталните....това всичкото при условие, че света не свърши през 2012..  :-\ :-[
Управител на АЦ ми е и е на МЦ-то в натала.....напоследък ми е трудно да се съобразявам с когото и каквото и да било, но някак си си трая....туй може от транзитния квадрат на Сатурн към рожденото Слънце да е(утре ще е точен)...ама ще си трая още де....така няма да си навлека много проблеми....аз поне съм свикнала да търпя разни неща....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #48 -: Септември 16, 2010, 12:21:26 pm »
На мен възврата ми е след един месец и добре че ще е само един-после няма да се върне в същия градус,което ще означава,че ще имам една възвратна карта-а за мен това е по-важното.Вероятно основополагащото му влияние ще се усеща по време на ретро фазата му също като ефект на възврат,защото ще стигне близо до наталното си положение,но няма да е точен съвпад.При мен Сатурн упр 5 и се намира във 2ри пък да видим какви ще ги сътворя  ;D

За Ванила-ако си сигурна,че ще ти прави 3 точни съвпада (следи до минутката),ще имаш 3 възвратни карти,като си мисля че последната в последствие,след последното му преминаване ще е тази с която ще работиш през следващите 29 години.Много е вероятно дотогова обаче,в този кратък период да излязат темите от 1та възвратна карта-факта че ще е ретро после,може да говори че през този период ти ще имаш да довършваш разни неща по него или темите в 1та карта,там ситуациите вече може да са работещи и да са в процес на жътва,приключване.Докато обратно -картата при последният му директен ход,ще е тази свързана с новия градеж  ;)
мерси Нухе, ще имам предвид това, което ми казваш :wub: :blink:...то много работа ще е явно.... :lol:
ще трябва да го слушам дедото....
да дйоде 2013-2014 пък тогава ще го мисля... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #49 -: Септември 16, 2010, 12:27:40 pm »
При мен дори беше много градивен, но както знаем карта с карта не си прилича.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #50 -: Септември 16, 2010, 12:56:17 pm »
За мен беше тежък период , всичко беше обърнато на 180 гр. В този период останах вдовица..... :(.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #51 -: Септември 17, 2010, 10:53:46 am »
Моят възврат беше миналия септември. По никакъв начин не го усетих, нямах проблеми, нещата си бяха както винаги си е било, периодът не бележи нищо особено. Нищо страшно и нищо лошо. Може би фактът, че август ми излезе решението за развода, но не го приписвам на възврата, т.к. делото приключи март месец.

В радикса Сатурн ми е в 11, опозира Слънце в 5 и е съуправител с Юпитер на 3ти.
В момента наталният ми е опозиран от Уран и Юпитер, което ми е мнооого по-голям проблем заради ретро периода им  :91:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sunrain

• 6710
« Отговор #52 -: Септември 17, 2010, 10:57:11 am »
А не е ли точно раздялата по това време, нямам предвид същинския съвпад, а периода на Сатурновото завръщане?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #53 -: Септември 17, 2010, 11:25:33 am »
Раздялата беше Септ. 2007, Сатурн в Лъв. После, лятото на 2008, в Дева, пуснах исковата, делото приключи март, а авг. 2009, градус преди възврата ми излезе решението - Луна в Рак, 9ти(съуправител с Меркурий), а Плутон на 1* в Козирог - 9ти(съуправители Сатурн и Юпитер)

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sunrain

• 6710
« Отговор #54 -: Септември 17, 2010, 11:30:20 am »
Темата е за Сатурново завръщане все пак.

Яя, значи ти всъщност си подала самата молба за развод тогава, доколкото те разбрах. 

*

Yaya

• 2265
« Отговор #55 -: Септември 17, 2010, 11:39:04 am »
Прогресии за 2009(приключило дело, постановено решение) - Мерк на К6, Луна на К9(опозиция с Уран - съуправител с Юпитер на 3ти). Умишлено разглеждам само 2те планети, заради 3 и 9 дом и съдебните дела.
Прогресии за 2007(фактическа раздяла) - прогресивна съвпад с натална Луна на К7, съвпад с пр. Слънце. Мерк на 2гр. в Овен в опозиция със Сатурн.

Крис, много карти стават. Ако искаш от астрогъдел да ти пусна данните.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #56 -: Септември 17, 2010, 11:42:16 am »
Темата е за Сатурново завръщане все пак.

Яя, значи ти всъщност си подала самата молба за развод тогава, доколкото те разбрах. 

Не, по-скоро, малко преди аспекта си получих окончателното развитие. На това отдавам Сатурн като чистач - на старото и ненужното. Вкарах останалата история, защото не мога да преценя в случая кое е било края - последното дело по развода или самото решение. По принцип, решението е без значение кога ще излезе, но пък е крайният акт.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #57 -: Септември 17, 2010, 02:01:57 pm »
Абе, чада, аз си мисля, че Сатурновия възврат е около точния аспект. +/- 2градуса орбиса. Да, ама sunrain ме светна, че било за периодче около 2г. Ако е така, мноооого неща мога да кажа.
Сори за заблузата за розовия период  :P

А Шопенхауер

*

Divna

« Отговор #58 -: Септември 18, 2010, 03:46:34 am »
По време на сатурновото ми завръщане татко почина.

Re:Как ви се отрази Сатурновото възвръщане н&
« Отговор #59 -: Септември 18, 2010, 06:32:03 am »
По натал Сатурн ми е в 6, У5- по време на сатурнов възврат се разболя дъщеря ми,беше на 3 годинки- от хепатит и аз влязах с нея в болница, зарази си от моя приятелка и тя с две деца, заедно по цял ден и в болницата пак заедно, никой др.от двете семейства не се разболя.....слава богу

6 месеца в болнични , след като се върнах на работа ме съкратиха, 92 година, от 1100 души персонал останаха 100
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...