Здравей Гост

СЪВПАДИ В СИНАСТРИЯТА

• 49 Отговора
  • 8572 Прегледи
*

SIANA

• 17
СЪВПАДИ В СИНАСТРИЯТА
« -: Април 08, 2009, 07:14:30 pm »
Какво ще кажете за многото съвпади в синастрията,да речем когато и двамата са родени почти по едно и също време,през дестина дена примерно?

*

veshti4ka

Re:СЪВПАДИ В СИНАСТРИЯТА
« Отговор #1 -: Април 08, 2009, 07:18:01 pm »
еднакъв характер и възприятия  ::)  за тази информация - това определение  ;D  аз не че разбирам от синастрия, но по пътя на логиката това ми идва на ума  ;D ;D ;D

*

SIANA

• 17
« Отговор #2 -: Април 08, 2009, 07:23:49 pm »
За съжаление незнам как се качват карти,но мисълат ми беше,някой дори ако има личен опит да сподели,как се отразяват многото съвпади :)

*

Skarlet

« Отговор #3 -: Април 08, 2009, 07:24:13 pm »
При подобни синастрии е много важно положението на асцендентите и МЦ по знак,дом и аспектите на планетите към куспидите.Трябва да се види и композита.

*

SIANA

• 17
« Отговор #4 -: Април 08, 2009, 07:26:13 pm »
А бихте ли ми казали програма по която се прави композит,преди имаше в Астро.тонди но от доста време този сайт не работи  >:(

*

Skarlet

« Отговор #5 -: Април 08, 2009, 07:26:58 pm »
За съжаление незнам как се качват карти,но мисълат ми беше,някой дори ако има личен опит да сподели,как се отразяват многото съвпади :)

Без карти никой не може да ти каже повече.Зависи планетите на всеки в кой дом от другата карта попадат и какви аспекти имат.Но преди да се прави синастрия на двама,се прави анализ на всяка карта по отделно.

http://astro.com

« Отговор #6 -: Април 08, 2009, 07:34:56 pm »
 С бившия ми съпруг сме родени през 7 дена- той Скорпи, аз Стрелец.И макар луните и другите бързи планети да бяха в различни знаци,  има нещо общо- тежки планети в еднакви знаци. Което не е много добре за съвместимост между партньори. Прекалено еднакви стихии, които започват да се отблъскват, или поне си стават безразлични. Като прибавим към това и еднакви транзити към важни планети , се получава сложна картина. Сам човек трудно преживява сатурново възвръщане, уранова опозиция и т.н., а когато под един покрив са двама такива, представете си  как се преживява кризата.

*

SIANA

• 17
« Отговор #7 -: Април 08, 2009, 07:44:23 pm »
Да,това с Сатурновата криза е отвратително,защото след някойа годинка предстои,поне да беше минала вече :)

*

SIANA

• 17
« Отговор #8 -: Април 10, 2009, 03:23:43 pm »
Може ли да помоля някой да направи карта за Комбин и да я качи понеже незнам как и каде се прави такава карта,пък аз ще се опитвам да си я разучавам.Данните са 2 юли 1985 в 7.45 сутринта в Плевен и 15 юли 1985 3.00ч сутринта в Димитровград.Мерси  :)

« Отговор #9 -: Април 10, 2009, 04:00:27 pm »
Може ли да помоля някой да направи карта за Комбин и да я качи понеже незнам как и каде се прави такава карта,пък аз ще се опитвам да си я разучавам.Данните са 2 юли 1985 в 7.45 сутринта в Плевен и 15 юли 1985 3.00ч сутринта в Димитровград.Мерси  :)
Прави се в www.astro.com  -от там след регистрация влизаш в Free Horoskopes  след това в     Extended Chart Selection  а после в падащия прозорец на методи избираш Davison Relationship Chart .

Ако не се справиш се обади отново .

*

SIANA

• 17
« Отговор #10 -: Април 10, 2009, 04:13:21 pm »
Междудругото,справих се и това което видях никак не ми хареса >:(. АСЦ скорпион,уран в първи дом срещу Хирон и Венера в близнаци,но най-не ми харесва Овен на върха на 5 дом,Док ти имаш ли някакво мнение,знам че мн добре интерпретираше комбините.

« Отговор #11 -: Април 10, 2009, 04:18:47 pm »
Междудругото,справих се и това което видях никак не ми хареса >:(. АСЦ скорпион,уран в първи дом срещу Хирон и Венера в близнаци,но най-не ми харесва Овен на върха на 5 дом,Док ти имаш ли някакво мнение,знам че мн добре интерпретираше комбините.
Ще гледам ако имам възможност да погледна картата ,но едва довечера ,защото съм на работа .

*

SIANA

• 17
« Отговор #12 -: Април 10, 2009, 04:23:57 pm »
Благодаря ти,не е спешно,когато можеш  :P

*

Helo

« Отговор #13 -: Април 10, 2009, 04:42:55 pm »

Че то цели поколения са родени с Хирон в Близнаци. Аз също. Важно е и в кой дом е.

*

SIANA

• 17
« Отговор #14 -: Април 10, 2009, 04:44:58 pm »
В комбина е в 7 дом  :)

« Отговор #15 -: Април 10, 2009, 05:03:18 pm »
Връзката от това ,което си написала ще е страстна ,  но  позицията на Уран в първи дом дава бързо и страстно възпламенени чувства ,които бързо прегарят при единия от партньорите ,а позицията на Венера в седми дом показва склонност към продължителна обич при другия .В случая доколкото разбрах от написаното е в съвпад  с Хирон и в Близнаци ,което ще покаже продължително и болезнено драматизиране на въпросните взаимоотношения. Овен на върха на пети дом показва динамични отношения в начина ви на забавление .
Имай предвид ,че в момента се ръководя единствено от това ,което си написала.

*

SIANA

• 17
« Отговор #16 -: Април 10, 2009, 05:15:43 pm »
Да,и ти благодаря.Но за овен на върха на 5 знам,че е и трудно забременяване май и склонност към аборти.

« Отговор #17 -: Април 10, 2009, 05:18:45 pm »
Да,и ти благодаря.Но за овен на върха на 5 знам,че е и трудно забременяване май и склонност към аборти.
;D  Ти докарай работата до брак пък за абортите не му мисли .В астрологията не се тълкува на парче

*

SIANA

• 17
« Отговор #18 -: Април 10, 2009, 05:27:07 pm »
 ;D  ;D  ;D Док,опасен си  ;D Това с бързо прегарящите чувства се надявам че все пак астрологията не винаги е точна,че вече ми омръзнааа  ;D.А пък за брак май още ми е мн рано 85 набор съм все пак  :P

« Отговор #19 -: Април 10, 2009, 10:12:40 pm »
Между другото, сядай да учиш астрология  ;D АСЦ -Стрелец ,ДСЦ-Близнаци .

Между другото от колко време сте заедно с въпросното момче ?
Между другото бързото прегаряне си остава в сила и между другото такова театро ще има да си спрягате един на друг ,че ми се иска да бъда зрител на това представление.