Здравей Гост

СЪВПАДИ В СИНАСТРИЯТА

• 49 Отговора
  • 8604 Прегледи
*

SIANA

• 17
Re:СЪВПАДИ В СИНАСТРИЯТА
« Отговор #20 -: Април 10, 2009, 11:10:36 pm »
 :o  как така АСЦ Стрелец,на мен защо ми изкарва в скорпион.С момчето се познавам много отскоро,приятел е на мое старо гадже и сега стават едни криеници,едни разсурдвания има,а самото момче живее ж чужбина и си беше тук замалко и се запознахме.Абе общо взето май ще бъде доста обуркана история,така го усещам ;D

« Отговор #21 -: Април 10, 2009, 11:24:32 pm »
:o  как така АСЦ Стрелец,на мен защо ми изкарва в скорпион.С момчето се познавам много отскоро,приятел е на мое старо гадже и сега стават едни криеници,едни разсурдвания има,а самото момче живее ж чужбина и си беше тук замалко и се запознахме.Абе общо взето май ще бъде доста обуркана история,така го усещам ;D

На мен ми го изкарва ,че е на 0*0м 4" в Стрелец ,сега ще сверя какво съм въвел ???

« Отговор #22 -: Април 10, 2009, 11:28:21 pm »
Правилно съм въвел нещата  ???

*

SIANA

• 17
« Отговор #23 -: Април 10, 2009, 11:51:05 pm »
Dok,извинявай,моя е грешката.но предния път ми го показа в Скорпион,сега в Стрелец

*

SIANA

• 17
« Отговор #24 -: Април 11, 2009, 01:51:18 pm »
Док,ще кажеш ли като имаш свободно време,какво имаш предвид като казва,че ти се иска да бъдеш зрител на театъра м-у нас.Имаш впредвид че ще се лъжем ли и ако да от какво е представено в картата.Мерси предварително  ;)

« Отговор #25 -: Април 11, 2009, 02:00:03 pm »
SIANA , ще кача картата на комбина с въпросното момче  и ще те помоля да започнеш да разсъждаваш какво виждаш .Препоръките ми са да разгледаш АСЦ,ДСЦ,МС,ІС+аспекти -техните управители в кои домове са разположени + аспекти . Слънце ,Луна +аспекти .

Ако ти е трудно ,можеш да разглеждаш нещата по този начин ;
Позиция на Слънце в осми дом в съвпад с Марс +комбинация на двете планети с Луна (което ти помага да разбереш значението на дома по знак) .
Правиш си една тетрадка и започваш да отмяташ ключовите думи за всяко едно от изброените неща

Слънце -живот  ,достойнство,независимост,суетност,себелюбие
Марс- воля ,движение,действие ,енергия, изпълнителност,импулсивност,разрушителност
-(за знака в случая рак ,въвеждаме ключовите думички за Луна) Луна -същество ,душа,трепети,непостоянство ,страхливост
-осми дом -дълбока интимност,секс ,страст,ревност,кризистни моменти в живота,нежелание за живот,пороци,саморазрушаването и възраждането на личността,психически трансформации,финансии от партньор
-съвпад -наблягане, въвеждане, усилване, концентрация, нова активност
Марс -владение по дом , падение по знак

Комбинираш си ключовите думички като ;
Планетата отговаря на въпрос -Какво?
Знак -как?
дом -къде?
аспект -по какъв начин ?
ще се случват събитията

И така нататък ;D

« Последна редакция: Април 11, 2009, 02:23:14 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Април 11, 2009, 02:49:34 pm »
При съвпади в синастрията, това е връзка, която се основава по-скоро на сходствата, отколкото на индивидуалните различията между двамата. Трябва да се отдели особено внимание на Луната, тъй като тя се движи най-бързо и тук можем да открием разликите - в емоционалността. При близки рождени дати на първо място трябва да се разглеждат домовете - кои домове в моята карта са акцентирани и има ли планети на партньора, които попадат в мои домове, в които по рождение ми липсва планета. Партньорската планета ще акцентрира значението на този дом в моята карта. Трябва да се обърне внимание дали става дума за: домове на живота (1,5,9), практични домове (2,6,10), домове на взаимоотношенията (3,7,11) или за психичните домове (4,8,12).

« Отговор #27 -: Април 11, 2009, 09:03:29 pm »
Док,ще кажеш ли като имаш свободно време,какво имаш предвид като казва,че ти се иска да бъдеш зрител на театъра м-у нас.Имаш впредвид че ще се лъжем ли и ако да от какво е представено в картата.Мерси предварително  ;)
Заради разположението на Меркурий в Лъв и Слънце в осми дом ,ще имате нужда да се изявявате като драматични актьори.
Изхождаме от Меркурий- представяне ,изразяване
Слънце (за Лъв)-импулс за сила, живот,достойнство,независимост ,суетност,себелюбие
Темата на представлението идва от начина ви на живот /Слънце/

« Отговор #28 -: Април 11, 2009, 09:35:29 pm »
Може ли да задам едно въпросче,защото не ми е ясно :-[Като се прави такъв композит в астрокома,какъв трябва да е corrected или uncorrected и каква е разликата? :P
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

« Отговор #29 -: Април 11, 2009, 09:48:03 pm »
Може ли да задам едно въпросче,защото не ми е ясно :-[Като се прави такъв композит в астрокома,какъв трябва да е corrected или uncorrected и каква е разликата? :P
Едната е корегирана за точното време и място ,а другата не е претърпяла подобна корекция .

« Отговор #30 -: Април 11, 2009, 09:53:39 pm »
Мерси Док,ама какъв е смисълът от некоригираната тогава. ???

« Отговор #31 -: Април 11, 2009, 09:56:49 pm »
Мерси Док,ама какъв е смисълът от некоригираната тогава. ???
И аз съм си задавал същия въпрос ,но ползвам корегираната и карам на фантзия ,че би трябвало да е по-точна ;D ;D ;D

« Отговор #32 -: Април 11, 2009, 10:03:48 pm »
 ;D ;D ;D И аз така ще направя :P :P :P

« Отговор #33 -: Април 11, 2009, 10:18:35 pm »
;D ;D ;D И аз така ще направя :P :P :P
Значи при осредняването на точките се получавало отклонение на МС и АСЦ и се въвеждала тази корекция за да се открие реалния АСЦ и МС съобразени с новото място и време .

П.п.  Да е жив и здрав Гугъля ,че човек може да го пита за всичко  ;D ;D ;D ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #34 -: Април 13, 2009, 10:17:57 am »
Здравейте,
може ли един поглед да хвърлите върху една композитна карта? :) Ще съм ви благодарен за някои общи насоки на разсъждение, аз съм пристрастен в случая, за това ми е трудно :)

Благодаря ви.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #35 -: Април 13, 2009, 11:56:17 am »
Първото на което зациклих беше разположението на управителя на ДСЦ в критичен градус . След това струпването на АСЦ и МС в подвижни знаци . Меркурий управител на АСЦ и МС е поставен в лъв -много показност , а и в единадесети дом . Разположението на Слънцето също не е ме очарова с този точен съвпад  с върха на единадесети дом .

Съжалявам ,но нямам възможност да се задълбочавам в момента и само нахвърлям нещата ,които ми правят впечатление в миговете ,когато имам възможност да поглеждам ,а и да понаписвам по нещо.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #36 -: Април 13, 2009, 01:35:06 pm »
УПР на АСЦ в 11 дом +Слънце и Венера-отношенията вероятно са приятелски или са започнали като такива.Възможно е да ви свързват и общи приятели.Почти точния квадрат на Марс към Меркурий от 3 към 11 дом може да показва чести спорове,чести разногласия,разминавания в нуждите на единия да е по-показен,а другия по-скрит в изява на мисли и действия.Възможно е и да има влияние от средата-познати и приятели могат да се месят или да имат пасивно влияние върху взаимоотношенията-единият или двамата много се съобразяват с групата или средата в която се намират.Акцента на 11 дом може да доведе до идеализиране на връзката,възможно е самата връзка да се разгърне по-далеч в бъдещето (оптималният и потенциал) взето от времето на създаване на взаимоотношения.

Квадрата на Венера с Плутон и Сатурн може да даде драматичност в изразяване на чувствата или по-близкото отношение,възможни са задръжки и самоограничаване.Тези аспекти може да покажат,че връзката може да издържи трудно и да не трае много ако не се посрещнат тези предизвикателства (въобще всичко по Венера в аспект с тези планети).Тригона на Венера с Уран може да даде внезапни и изненадващи обрати в отношенията ,разкриване на непознати и незнайни страни на връзката.Може да показва внезапно запознанство или такова което бързо се е превърнало в близост-усещане за някаква невидима свързаност.Заради аспекта на Венера със Сатурн и Уран са възможни чести раздели и събирания или редуване на периоди във взаимоотношенията от резервираност и отдръпнатост,до пълно сваляне на преградите.Луната затвърждава това със аспектите си само че "обърнато", позицията и в Риби е добра за душевна близост.Вероятно емоциите вътре в тази връзка са овладяни и са стабилни- Луна тригон Сатурн,възможно е да има обща воля за емоционална близост(Луна тригон Марс),като квадрата с Уран може да показва нестабилност от ежедневни случки,разминавания във времето и разни дребни и дразнещи елементи.
Родителското влияние и при двамата може да оказва някакво важно влияние върху тези взаимоотношения.
Както и много други неща могат да означават тези позиции  ;)

Ами това е на пръв поглед от мен  :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #37 -: Април 13, 2009, 02:04:27 pm »
композита е осреднените точки, комбина е Дейвъсън :)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #38 -: Април 13, 2009, 02:31:52 pm »
Да ,сега остава и Композита да се сложи .Оф-минах се  ;D По принцип гледам главно композитите ...

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #39 -: Април 13, 2009, 03:02:11 pm »
Опс, извинявам се за подвеждането   :D Понякога много бързам и правя неволни грешки, дали ще е от АСЦ Стрелец  ???

Това е композита:

The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."