Здравей Гост

СЪВПАДИ В СИНАСТРИЯТА

• 49 Отговора
  • 8562 Прегледи
Re:СЪВПАДИ В СИНАСТРИЯТА
« Отговор #40 -: Април 13, 2009, 03:03:17 pm »
При аспекти между Луна ,Марс ,Сатурн и Венера ,често се ползва външна намеса в опитите да се оправят отношенията. Венера е в аспект от 150 гр със съуправителя на ДСЦ ,което показва ,че единият от партньорите бяга ,а другият го гони .След това начина на живот на тази двойка е в голямо противоречие с емоционалните нужди . Прекалената демонстрация на отношенията ги води до бързо захабяване .Управителя на АСЦ и Слънце са поставени в единадесети дом ,което може да показва отворени отношения между партньорите или единия от тях да не приема отношенията като връзка. Квадратурата между Меркурий и Марс показва че единият от партньорите не удовлетворява материалните нужди и потребности на другия или е засегната темата със чувството на сигурност ,но при всички случаи това си остава проблем,защото тези потребности няма да могат да бъдат задоволени.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #41 -: Април 13, 2009, 03:09:42 pm »
Freebird ти кажи има ли някакъв резон по това което ти написах,защото композита е почти същият ( само Луната се е преместила,Меркурий тук като упр на АСЦ е дори по-силен заради съвпада със Слънце на самата куспида на 11 дом) ?
Луната в Дева в 12 дом е по-трудна позиция.Луна и Меркурий са в рецепция и това дава преплитане на двата фактора.

Това твой приятел ли е ? Просто 11 дом и съвпада на УПР на АСЦ със Слънце навеждат за това.

Док е прав,че такъв 11 дом може да даде отворени отношения-свободни и не ясно регламентирани.Пък за гоненето това ми се вижда интересно  ::)

Тук по-възрастният партньор представен от АСЦ Дева и Меркурий играе водещата роля по някакъв начин в тези взаимоотношения-било избори,реакции или действия.Мисля,че от него по-зависи цялостния вид на "връзката".
« Последна редакция: Април 13, 2009, 03:17:08 pm от Синухе »

« Отговор #42 -: Април 13, 2009, 03:42:25 pm »
Freebird ти кажи има ли някакъв резон по това което ти написах,защото композита е почти същият ( само Луната се е преместила,Меркурий тук като упр на АСЦ е дори по-силен заради съвпада със Слънце на самата куспида на 11 дом) ?

Дали ще тълкваш композит или комбин какво значение има , само картите се различават ,но при комбина виждаш ясния резултат от отношенията .

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #43 -: Април 13, 2009, 03:57:42 pm »

Дали ще тълкваш композит или комбин какво значение има , само картите се различават ,но при комбина виждаш ясния резултат от отношенията .

Че това малко ли е ?  :-\ Може и АСЦ да е друг и т.н. Принципно виждам логика в композита,но не и в комбина.Не мога да приема усредняване на дати и място (а не на две карти както е в композита),просто аз не виждам тази логика, още повече че се създава карта с координати и време в което двойката дори не се е срещнала и отделно може да е преди раждането на единият. ???Виж няма да споря-може и да се извлича информация,но аз работя с композит и съм видял много съответствия.Сигурно и ти с комбините-както и всеки друг.

Преди време,даже още преди да се занимавам сериозно с композитите,при едно запознанство още след няколко минути си казах-в композита ни АСЦ е Скорпион !-просто усещане и не беше свързано с никакви сексуални елементи и т.н.,а по окултната част на Скорпиона.Прибрах се и АСЦ -хоп там.Както и в комбина.Обаче композита ми даде много по-ясна представа за взаимоотношенията (вече толкова години),отколкото комбина.И това е само един случай,естествено гледал съм и други композити.

При някой взаимоотношения едната карта може да е водеща или с времето тотално да отпадне.За това ги гледам и двете и виждам,коя по работи конкретно,макар да застъпвам принципно композита за по-реален метод.  ;)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #44 -: Април 13, 2009, 04:01:20 pm »
Да, разон има. Благодаря ви за отговорите :)
Едната страна в картите съм аз, от другата е...жена, която все още много ценя...  ;)
Връзка имаше и то доста дълга, дали ще има в бъдеще...кой знае... ::)
Беше много прав за средата, от която произлизаме и, че се налага определени съображения с нея.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #45 -: Април 13, 2009, 04:10:15 pm »
Едната страна в картите съм аз, от другата е...жена, която все още много ценя...  ;)
Беше много прав за средата, от която произлизаме и, че се налага определени съображения с нея.
А връзката ви тайна ли беше - криехте ли я от вашите приятели?
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #46 -: Април 13, 2009, 04:12:50 pm »
Няма да коментирам предпочитания ,защото ползвам и двата вида карти , но като искам да видя ,какво могат да сътворят двама под един покрив определено разчитам на комбина .
В случая с коментара, дали има резон или не , исках да кажа ,че резон ще има в това,което си написал ,защото отново разглеждаш техните отношения .

Шегувах се  ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #47 -: Април 13, 2009, 04:29:16 pm »
А връзката ви тайна ли беше - криехте ли я от вашите приятели?

Не, не сме крили никога.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #48 -: Април 13, 2009, 04:36:17 pm »
Вероизповедание или чужда култура е разликата в средата?

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #49 -: Април 13, 2009, 04:41:23 pm »
Различни градове и доста голяма разлика в семейната среда.
The Tea Party
Jeff Martin