Здравей Гост

Нашественици вкъщи

• 13 Отговора
  • 4190 Прегледи
*

Helo

Нашественици вкъщи
« -: Април 09, 2009, 01:49:19 pm »
Вече за втори път сънувам сън със сходен сюжет.

Първият сън не го помня, но си спомням, че нещо или някой се опитваше да влезе вкъщи, за да ми навреди, а аз залоствах и държах вратите и прозорците, за да не влезе.

Днес сънувах, че някой се опитва да ми навреди, и затова пуска огромно количетво буболечки и хлебарки да влязат откъдето могат вкъщи, а аз се опитвах да им попреча да влязат удома.

В живота никак не ме е страх от буболечки.

Това, което се повтаря в сънищата са нашественици, които се опитват да влязат в дома ми, а аз се опитвам да предотвратя това.

Док, най-вече на теб разчитам да ми кажеш каква е символиката на съня.  :)

*

malina

Re:Нашественици вкъщи
« Отговор #1 -: Април 09, 2009, 03:21:20 pm »
Аз преди време съм сънувала, че ме нападат много буболечки и се събуждах в голяма паника, тъй като съгласете се  не е приятно да те лазят буболечки, било то и на сън. А по същото време имах тежки изпити и ме гонеше яка невроза, та го свързвам с някакъв вид стрес.   ::)

*

Helo

« Отговор #2 -: Април 09, 2009, 03:26:18 pm »
Аз преди време съм сънувала, че ме нападат много буболечки и се събуждах в голяма паника, тъй като съгласете се  не е приятно да те лазят буболечки, било то и на сън. А по същото време имах тежки изпити и ме гонеше яка невроза, та го свързвам с някакъв вид стрес.   ::)

В моят сън буболечките не лазеха по мен, а само се опитваха да влязат вкъщи и няколко наистина успяха, а аз се опитвах да предотвратя това.

В момента не съм под стрес.  :-\ Иначе и на мен ми предстоят доста изпити в близко време.  ;D

« Отговор #3 -: Април 09, 2009, 04:20:32 pm »
Тези буболечки може да са породени от неудобна поза в леглото и чувство за изтръпване ,което да рефлектира върху сюжета на сънят ти ;D

*

Helo

« Отговор #4 -: Април 09, 2009, 07:05:57 pm »
Тези буболечки може да са породени от неудобна поза в леглото и чувство за изтръпване ,което да рефлектира върху сюжета на сънят ти ;D

Ама аз НЕ сънувах, че ме полазват!

И в първият ми сън с подобен сюжет, който вече не си спомням, нямаше буболечки.

А какво означава все пак това човек да залоства вратите и прозорците на дома си, за да не допусне враговете му да влязат вкъщи?  ;D

« Отговор #5 -: Април 09, 2009, 08:13:48 pm »

Ама аз НЕ сънувах, че ме полазват!

И в първият ми сън с подобен сюжет, който вече не си спомням, нямаше буболечки.

А какво означава все пак това човек да залоства вратите и прозорците на дома си, за да не допусне враговете му да влязат вкъщи?  ;D
За буболечките дали ще те полазят или не, основно от изтръпване произлизат , а това ,че се опитваш да залостваш къщата означава ,че се опитваш да скриеш нещо за личността си  .....и т.н.

« Отговор #6 -: Април 09, 2009, 11:16:41 pm »
Може би играта  на комар за  теб е табу и  се пазиш  от  това  , но пусни  един фиш.

*

Helo

« Отговор #7 -: Април 09, 2009, 11:41:25 pm »
Може би играта  на комар за  теб е табу и  се пазиш  от  това  , но пусни  един фиш.

Това да не си го чела в някой съновник?

Аз съм на мнение, че хората, които са си купили съновници, могат да замерят авторите им по главата с техните книжки.  ;D Аз не съм си купувала, ама съм разглеждала и виждам, че там пише пълни глупости.  ;D  :P  ::) :) ;D

Ама може и да пусна фиш, ако не забравя, защото наистина съществува вероятност от печалба.  ;D  ;D  ;D ;D

« Отговор #8 -: Април 10, 2009, 05:17:49 pm »
 :) изобщо не чета такива книжки  от   семеен опит  знам , че за  всеки  това кето  е сънувал  не е моментно  състояние свързано  е с много фактори , а хора който често сънуват  определени  сънища  не  винаги  отговарят  на  общо приети  тълкувания. Давам пример за майками  като сънуваше фъшкии казваше че някой от  нас ще  се разболее, а бабами  че  като  те полази  буболечка  ще  получиш  парички. Такаче всяко  правило  си  има  изключение.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #9 -: Април 12, 2009, 11:50:53 pm »
Сънищата, в които изпитваме силен, почти физически страх се дължат на реални сили, които се опитват да влязат в контакт с нас. Тия сили притежават напълно чужда(нечовешка) енергия. Именно тази чужда енергия ни кара да изпитваме страх и оттам нашето съзнание нахвърля набързо един сън, в който присъстват хлебарки и буболечки, както и някой който се опитва да влезе при вас. Само последното е вярно на практика. Някой или нещо наистина се върти около нас и оттам произлизат тия сънища със страх, но те нямат нищо общо със съновниците. За съновниците ползвайте сънища, в които сте пасивен наблюдател и не изпитвате такива емоции. 8)

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #10 -: Април 14, 2009, 02:02:10 pm »
Г-н Администраторски Щит и Пазител на заблудените астро души, за втори път срещам написано от вашата прелюбезна ръка за "реални сили, които се опитват да влязат в контакт с нас."
По-конкретни източници, където можем да прочетем за тези сили ще дадете ли? Или повече информация?! :-[
И какво ще се случи, ако влязат в контакт с нас? В случая действието би се развило в две посоки - ако влязат в конакт и искат да ни помогнат - тук отново има подточка - в какво да ни помогнат? И ако влязат в контакт и не са добронамерени?  :D
И без това не си падам много по съня, да не ме обхване инсомнията съвсем от страх да не се контактувам с който трябва и не трябва.  :-[
И каква е разликата в емоционални сънища, които са породени от такива срещи и обикновени емоционални сънища? Ако един човек е много емоционален в живота си, би било нормално да изпитва и емоционални сънища.

*

Helo

« Отговор #11 -: Април 14, 2009, 02:58:13 pm »
Г-н Администраторски Щит и Пазител на заблудените астро души, за втори път срещам написано от вашата прелюбезна ръка за "реални сили, които се опитват да влязат в контакт с нас."
По-конкретни източници, където можем да прочетем за тези сили ще дадете ли? Или повече информация?! :-[
И какво ще се случи, ако влязат в контакт с нас? В случая действието би се развило в две посоки - ако влязат в конакт и искат да ни помогнат - тук отново има подточка - в какво да ни помогнат? И ако влязат в контакт и не са добронамерени?  :D
И без това не си падам много по съня, да не ме обхване инсомнията съвсем от страх да не се контактувам с който трябва и не трябва.  :-[
И каква е разликата в емоционални сънища, които са породени от такива срещи и обикновени емоционални сънища? Ако един човек е много емоционален в живота си, би било нормално да изпитва и емоционални сънища.

Не се безпокой толкова.  ;)

В случая Док както обикновено е прав по отношение на съня. Наистина може сънят да е породен от това, че се опитвам да скрия нещо за личността си.  ;D

Но Док не казва откъде се е научил да тълкува сънища, нито какви книжки е чел. Казва, че ги тълкува по интуиция. Нали така беше Зъболекар?  ::)  :P  ;D

« Отговор #12 -: Април 14, 2009, 08:18:01 pm »

Не се безпокой толкова.  ;)

В случая Док както обикновено е прав по отношение на съня. Наистина може сънят да е породен от това, че се опитвам да скрия нещо за личността си.  ;D

Но Док не казва откъде се е научил да тълкува сънища, нито какви книжки е чел. Казва, че ги тълкува по интуиция. Нали така беше Зъболекар?  ::)  :P  ;D

Ами така си е , сега ги карам по интуиция ,но и доста съновници съм изчел .  ;D ;D ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #13 -: Април 14, 2009, 08:53:10 pm »

Обикновено ги чета в кастанеда, но присъстват и другаде.

тук отново има подточка - в какво да ни помогнат?

Ние сме същества от светлина и би трябвало да сме свободни и да живеем вечно, но не сме и не живеем, и това е защото едни други същества вече са ни поробили. Доброто срещу Злото. Бог срещу Дявола и т.н.
Това са сериозни неща, въпреки че някои казват че добро и зло не същуствеват, но това е просто опит да си заровиш главата в пясъка.

Виждам, че питаш още много неща, но сега нямам време да пиша повече.