Здравей Гост

Не точно сън ..

• 21 Отговора
  • 5890 Прегледи
*

malina

Не точно сън ..
« -: Април 09, 2009, 03:42:26 pm »
От известно време точно в момента на границата между будност и сън, виждам как пред мен се люлеят две жици, по които тече ток и когато се срещнат изтрещява силно и това много ме стряска, а наоколо хвърчи някакво електричество, което ме заслепява.

Някой има ли идея как мога да тълкувам това?!  ???

Re:Не точно сън ..
« Отговор #1 -: Април 09, 2009, 04:22:44 pm »
От известно време точно в момента на границата между будност и сън, виждам как пред мен се люлеят две жици, по които тече ток и когато се срещнат изтрещява силно и това много ме стряска, а наоколо хвърчи някакво електричество, което ме заслепява.

Някой има ли идея как мога да тълкувам това?!  ???
Случайно леглото ти да не е под прозорец или срещу него?

*

malina

« Отговор #2 -: Април 09, 2009, 04:44:48 pm »
Ами да, точно под прозореца е!  А аз спя с крака към него.  А каква е връзката, че не можах да схвана  ?!  ::)

« Отговор #3 -: Април 09, 2009, 05:31:05 pm »
Ами да, точно под прозореца е!  А аз спя с крака към него.  А каква е връзката, че не можах да схвана  ?!  ::)
Някакъв шум и светлина предизвикват събуждане и това те кара да оставаш с подобни впечатления .

*

malina

« Отговор #4 -: Април 09, 2009, 05:39:40 pm »
Спя с превръзка на очите, но е възможно да имам звукови дразнители, наистина ..  ::)

Благодаря за предположението .., последно време доста ме измъчваше този въпрос ..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #5 -: Април 12, 2009, 11:57:57 pm »
Огледалните повърхности са врати към друг свят, особено когато човек спи.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Април 13, 2009, 09:34:49 pm »

Не е хубаво да спиш с краката срещу врата или прозорец - енергията ти изтича навън. Промени ориентацията на леглото си.

*

malina

« Отговор #7 -: Април 13, 2009, 09:54:41 pm »

но в стаята, в която спя няма огледални повърхости ..  ::)

Не е хубаво да спиш с краката срещу врата или прозорец - енергията ти изтича навън. Промени ориентацията на леглото си.

да, знам че е така., но няма никаква възможност за промяна  местоположението на леглото, понеже е оргомно, а стаята - малка  ..  :-[

буквално от вратата направо скачам в леглото ..   

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #8 -: Април 13, 2009, 10:53:48 pm »

но в стаята, в която спя няма огледални повърхости ..  ::)

Прозореца е отразяваща повърхност. Т.е. върши работа за да извиква едни неща, чиято енергия най-често е бяла и светеща.
« Последна редакция: Април 13, 2009, 10:59:02 pm от jinom »

*

malina

« Отговор #9 -: Април 13, 2009, 11:16:05 pm »

Цитат

Прозореца е отразяваща повърхност. Т.е. върши работа за да извиква едни неща, чиято енергия най-често е бяла и светеща.

Имам много плътни щори на прозореца, понеже силно ме дразни светлината докато спя. А може ли малко повече информация за нещата с най-често бяла енергия ..  ???

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #10 -: Април 13, 2009, 11:51:25 pm »
Може да не е свързано непременно с прозореца. На мен ми светят и без прозорци.  ;D

Накратко: Неорганични същества. Енергийното им тяло представлява кълбо енергия с най-често бяла светлина. Има 7 свята с такива същества на Земята. Смята се, че помагат на хората или пък ги заробват. Търсят контакт с нас, чрез сънищата.

*

malina

« Отговор #11 -: Април 14, 2009, 07:32:47 pm »
ааа ., това да не би да са летачите, за които говори дон Хуан ..  ???

имала съм доста срещи с тях, но напоследък нещо се бяха загубили ..

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #12 -: Април 14, 2009, 08:04:21 pm »
Не, летачите са си винаги при нас и изграждат нашия светоглед за света, докато неорганичните същества са наши роднини, така да се каже, тъй като също като нас имат земен произход. Поне тия от 7-те свята, но има и неорганични с извънземен произход.

« Отговор #13 -: Април 23, 2009, 11:11:16 pm »
А според мен , че нещо като светлина ще дойде при теб, може да ти се отвори третото око.

*

malina

« Отговор #14 -: Април 24, 2009, 12:02:40 pm »
А според мен , че нещо като светлина ще дойде при теб, може да ти се отвори третото око.

:o  айде..,  от кога чакам ..   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Април 24, 2009, 12:11:05 pm »
Сърч, а "летачите" към кой свят принадлежат? И каква е същността им?
Не съм чела Кастанеда...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

malina

« Отговор #16 -: Април 24, 2009, 01:13:52 pm »
Чела  съм няколко негови книги ., но нещо не ми допада стила му ..  :-\   

А за същността на летачите подбрах някои неща:

“За чародейците от древно Мексико воладорес са били същества, които ни поглъщат. Те се хранят със съзнанието ни. Това е хищническа вселена и ние сме като пилета. Летачите систематично ядат съзнанието ни, те живеят от това. Симбиозно те ни отнемат съзнанието и ни дават вярвания...

... Летачите са като огромни неорганични алигатори, които поглъщат човешкото съзнание до нивото на пръстите на краката. Те държат човешките същества като енергийна пилешка супа, като се наслаждават на мекото мъхесто съзнание за тяхна храна. Човешкото съзнание е като посев за тях. Системата ни на вярвания е тяхно дело а поддържането ни в ниско енергийно ниво гарантира никога да не видим изход от затрудненото ни положение. Ние не сме повече навигатори заради тях. Според Нагуала, Летачите са отговорни за ужасяващата “инсталация”, също наричана летачески ум. Те са огромни, сенчести, плоски, отвратителни гадове с лице на алигатор, които искат да са сигурни, че ти ще си останеш мек и вкусен, така че те да могат да продължат да те пасат надолу до пръстите на краката до деня в който умреш. Те изяждат светлината на съзнанието ти, блясъка, който обгръща енергийното ти тяло. Изяждат го до пръстите, така че нищо не остава освен себе-отразяване. Аз Аз Аз! Но чрез желязна дисциплина, чрез живот в пътя на Война, съзнанието става по-твърдо, по-безвкусно за летача и евентуално, ако не се предадеш като войн, те ще спрат да те ядат. Ти ставаш безвкусен като храна!

... На последния семинар се разбра, че летачите са инсталирани на върха на главата; там съществува вихър, който обаче не е всъщност вихър, по-скоро има движение напред-назад, по-бързо от биенето на сърцето ни. Това е център, който не е наш.

Също на този семинар научихме, че летача е там, подобно на октопод, с хиляди пипала които се спускат надолу по тялото и с които извлича енергията ни.

Пипалата на този октопод не могат просто да бъдат премахнати едно по едно, тъй като други ще “порастнат” заменяйки просто “отрязаните”. ''

Летачите (Los Voladores) Кои са те? Какво искат от нас?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Април 24, 2009, 01:18:42 pm »
Благодаря!  :)
Ще го прочета, стана ми интересно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #18 -: Април 24, 2009, 02:47:13 pm »
Сърч, а "летачите" към кой свят принадлежат? И каква е същността им?
Не съм чела Кастанеда...

Летачите са същества с чужд произход. Те са синоним на онова, което се нарича дявол, лукавия и т.н. в християнството.
Те са ни дали техния Ум наготово, като една матрица, което включва разбирането за "добро" и "зло", чест, достойнство, алчност и т.н. Чрез техния Ум обаче те черпят енергия от нас. Не случайно всички религии и духовни учения имат за цел малко или много спиране на мислите, тъй като именно мислите представляват този чужд, летачески Ум.
« Последна редакция: Април 24, 2009, 02:52:14 pm от jinom »

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #19 -: Април 24, 2009, 02:50:51 pm »
Чела  съм няколко негови книги ., но нещо не ми допада стила му ..  :-\   

Прочети "Изкуството на сънуването". Никъде другаде няма описано преминаването на 7-те врати на сънуването.