Здравей Гост

Земетресение в Хасково?Може ли да се предвиди?

• 133 Отговора
  • 20962 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Земетресение в Хасково?Може ли да се предвиди?
« Отговор #40 -: Април 18, 2009, 07:00:20 pm »
Борба между български астролози. Кой ли ще победи? И двамата ми се виждат доста можещи.  ;D

Битка между Егрегори направо му кажи  ;D - силите на Мрака и Светлината, като в Междузвездни войни. Ще вдигна светлинния си меч и ще поразя слугите на Злото  ;D.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Април 18, 2009, 07:02:10 pm »
Този Лещански ли е не знам къв е, ама със сигурност е луд, болен мозък.  >:( Да каже на толкова много хора, вие ще умирате на Великден. Наглецът даже потвърдил вчера, още веднъж. Психиатрите къде спят?  Съдете го, ама сигурно ще го освидетелстват....
Точно така и аз съм с теб този човек, за да спечели пари се прави на луд. Щом е почнал и застраховки да прави, сигурно е решил по този нечестен начин да печели пари. Но като има бодали хора дето вярват на ясновидци.... Никой човешки индивид , освен природните сили /т.е.боговете никой не може да каже със сигурност кога ще стане земетресение и друго природно явление.

;D ;D ;D скъпа нали правиш разлика м/у ясновидец и астролог?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Април 18, 2009, 07:04:21 pm »
Никой човешки индивид , освен природните сили /т.е.боговете никой не може да каже със сигурност кога ще стане земетресение и друго природно явление.

Това ще го подмина без коментар,защото историята познава изключителни астролози,които са предсказвали с точност и земетресения,пожари и други бедствия.
 А за тези,които вярват и разбират от астрология,искам да споделя нещо,което ми хрумна.В картата на България съвпадът на Слънцето и Уран са в 4 дом-север,а Сатурн в 7 дом-запад.Дали има някаква закономерност,че София/запад/ и Стражица/север/ са най-сеизмични? Би следвало по пътя на логиката,евентуалното предстоящо земетресение да бъде на север.Учените се произнесоха по въпроса за сеизмичните райони,така че не вярвам да тресе разрушително там,където не е сеизмична зона.

най-сеизмичните райони в България са: провадия ,първомай ,чирпан ,чак тогава следва софия.данните ги имам от сеизмолог. ;) :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Април 18, 2009, 07:12:12 pm »
Борба между български астролози. Кой ли ще победи? И двамата ми се виждат доста можещи.  ;D

нито един от двамата ;D ;D ;D,малки са ,за да победят и разчетат посланията на космоса.и двамата търсят блясъка но не звездният , а този на камерите ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Април 18, 2009, 07:18:29 pm »
и двамата търсят блясъка но не звездният , а този на камерите ;D ;D ;D

Хей, Стрелче, улучи право в целта!  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Април 18, 2009, 07:18:56 pm »
от Алена - http://bulgaria.actualno.com/news_234373.html

искрено се надявам алена да е по-добра астроложка от лещански ...

а,какво би се случило , ако лещански излезе прав в прогностиката си? ;D
предупреденият е въоражен.дай боже да е сбъркал! , но ако не е.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Април 18, 2009, 07:20:46 pm »

цял живот стрелям ;D ;D ;D , наляво надясно,напред , назад.... :P :-*

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Април 18, 2009, 07:27:35 pm »
коя ли е застрахователната компания реализирала най-големите приходи от тези застраховки? ;D ;D ;D
консултиращият астролог може да е получил поръчка ;D ,за възможностите за евентуални катаклизми,бедствия ,пожари!
плочите отдолу в подземните недра са мрежи , ежедневно стават размествания,плочата на азия и европа се среща в района на истамбул.хаскова е близо до тази точка.
не потвърждавам становището на никой ,знам ,че точно в този район е имало море....

« Отговор #48 -: Април 18, 2009, 07:32:49 pm »

цял живот стрелям ;D ;D ;D , наляво надясно,напред , назад.... :P :-*

Като във филмчето на Доньо Донев  ;D
Вчера една приятелка ми разказва какво е купила на дъщеря си за ЧРД-то й - някаква дигитална рамка за снимки, която се зарежда от флашка. Защото щерката си мряла да се снима и да се гледа  ;D  ;D  ;D И тия така...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

nerealna

« Отговор #49 -: Април 18, 2009, 07:39:19 pm »
аргументите за предсказанието на лещански не били само астрологически, а и божествени-
това е заявил в интервю за вестник "уикенд"

"Отдавна имам постоянна връзка с небето, но не искам да го афиширам, твърди той. Не искам да ме наричат екстрасенс, защото не съм такъв, казва Лещански."

http://haskovo.net/index.php?MODULE=2&catid=11&newsid=48793

*

nerealna

« Отговор #50 -: Април 18, 2009, 07:53:27 pm »
спасител ли ще се яви лещански на хасково... ще видим .... но е факт че развали празника всички хасковлии ... тези които останахме в града няма да спим цяла нощ, дори хората от квартала в който живея се уговориха в 3 през нощта да излязат в близкия парк...

много от хората казват - и да има земтресение не искахме да го знаем прдваротелно защото за тези няколко седмици ни се скъси живота.

не прави добро, ако не ти го искат!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #51 -: Април 18, 2009, 08:01:28 pm »
но е факт че развали празника всички хасковлии ... тези които останахме в града няма да спим цяла нощ

Защо да го е развалил? Навивате часовниците в 3 и 55 мин.  Обличате се, излизате, поздравявате съседите и после се прибирате да спите, като преди това не забравяте да сглобите една бесилка за Лещански.

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Април 18, 2009, 08:01:45 pm »
аргументите за предсказанието на лещански не били само астрологически, а и божествени-
това е заявил в интервю за вестник "уикенд"

"Отдавна имам постоянна връзка с небето, но не искам да го афиширам, твърди той. Не искам да ме наричат екстрасенс, защото не съм такъв, казва Лещански."

http://haskovo.net/index.php?MODULE=2&catid=11&newsid=48793

всички имаме връзка с космоса след като сме част от него.не съм му чела изказванията и не ми се четат.не вярвам самосиндикално , без поръчка да се хвърлят подобни изказвания в пространството.

аз мисля,че не бива да се прави драма от това , че нещо не ни харесва или ни харесва.

мойто мнение е , че предстоят наводнения , както и земетресения в близките години за цялата планета. >:( , ние вървяхме достатъчно бързо и безпърдонно с/у планетата , какво можем да очакваме след като работим по плутониански?смърт и раждане-това е плутон!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #53 -: Април 18, 2009, 08:03:27 pm »
Към Нереална:
Понеже има една хипотеза за връзката на
някой природни явления - погледни небето над
Хасково дали има образувани " перести сиви облаци "
застинали неподвижно в някакви форми ?
Естествени минерали и амулети

« Отговор #54 -: Април 18, 2009, 08:06:21 pm »
   Разправят че палатките в Кауфланд са свършили. Тази вечер тук в Хасково ще има як запой... ;D, като за последно. Аз смятам както всеки обикновен ден да си легна...пък каквото стане.

« Отговор #55 -: Април 18, 2009, 08:09:43 pm »
       Днес времето беше супер, а снощи небето беше изпълнено със звезди. В момента има образувания от облаци, но не мисля че са перести, а по скоро слоести, след още два три дена с такава температура, със сигурност ще вали.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Април 18, 2009, 08:19:25 pm »
       Днес времето беше супер, а снощи небето беше изпълнено със звезди. В момента има образувания от облаци, но не мисля че са перести, а по скоро слоести, след още два три дена с такава температура, със сигурност ще вали.

а животинките ,те адекватни ли са?има ли нещо необичайно в поведението им?

*

Skarlet

« Отговор #57 -: Април 18, 2009, 08:30:51 pm »
Цитат
Гарантирам с името си на водещия астролог на България, че науката астрология няма нито изчислителните формули, нито емпиричния опит, за да прогнозира ден за земетресение, следствие на някакви звездни аспекти. Такива звездни аспекти не съществуват, не са открити и от научната мисъл на ХХ век, когато са правени задълбочени изследвания в тази област

Вие вярвате ли в това?  :o

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #58 -: Април 18, 2009, 08:41:04 pm »
Цитат
Гарантирам с името си на водещия астролог на България, че науката астрология няма нито изчислителните формули, нито емпиричния опит, за да прогнозира ден за земетресение, следствие на някакви звездни аспекти. Такива звездни аспекти не съществуват, не са открити и от научната мисъл на ХХ век, когато са правени задълбочени изследвания в тази област

Вие вярвате ли в това?  :o

Виж нищо не се казва за 21 век или за тези преди 20-ти  8) ;D ;D

Как сама се обявява за водещ астролог не е истина само  ;D ,както твърдеше преди че тя е първата вкарала "тибетският" ритуал за пречистване с яйца  в Б-я ;D Ех ,това все да е първа къде и идваше от хороскопа,че взех че го забравих ?  ::)  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Април 18, 2009, 08:42:57 pm »
Синухе, а на теб какво ти казва твоята кристална топка - ще се сбъдне ли зловещата прогноза или не?  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.