Здравей Гост

Земетресение в Хасково?Може ли да се предвиди?

• 133 Отговора
  • 20979 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re:Земетресение в Хасково?Може ли да се предвиди?
« Отговор #60 -: Април 18, 2009, 10:56:35 pm »
Тука могат да се видят текущите данни за сеизмична активност :

EMSC Real Time Seismicity

http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home

В Турция се виждат няколко по-леки труса - 2.7-3.0
( но са доста на брой за един ден )
« Последна редакция: Април 18, 2009, 11:09:01 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #61 -: Април 18, 2009, 11:26:54 pm »
Който не е застрахован да му мисли.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Април 19, 2009, 12:22:52 am »
Който не е застрахован да му мисли.  ;D

помощ! ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #63 -: Април 19, 2009, 12:57:45 am »
Синухе, а на теб какво ти казва твоята кристална топка - ще се сбъдне ли зловещата прогноза или не?  :P ;D

Тя тази кристална топка не я използвам за това  ;) Честно-слабо ме интересува прогнозата.Така или иначе 2012 наближава ... ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Април 19, 2009, 01:11:20 am »
Синухе, а на теб какво ти казва твоята кристална топка - ще се сбъдне ли зловещата прогноза или не?  :P ;D

Тя тази кристална топка не я използвам за това  ;) Честно-слабо ме интересува прогнозата.Така или иначе 2012 наближава ... ::)

и друнвало така мисли и май повечето от нас тук :) ;)
за подготовка ли го смяташ евентуалното събитие?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #65 -: Април 19, 2009, 02:10:28 am »
Евентуалните събития не ги смятам за подготовка.Реалните събития до сега си говорят сами за себе си и дори тези с по-голяма важност са далеч извън земетресения,които си ги има от както свят светува. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Април 19, 2009, 12:28:04 pm »
И кво стана?
Нямаше никакво земетресение...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #67 -: Април 19, 2009, 12:35:02 pm »
Да...,разклати се бюджета на хората,да си правят застраховки.Ама хайде,по-важното е да са живи и здрави! :)

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #68 -: Април 19, 2009, 12:39:25 pm »
И кво стана?
Нямаше никакво земетресение...  ;D

Лещански е признал, че има връзка с космоса,
но не иска да го смятат за " екстрасенс", вероятно
информацията е получена " директно " и както в
повечето случаи трябва да се разтълкува
( защото е закодирана  )
Не знам сега какво го чака човека, но сигурно ще го съдят  ??? :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Април 19, 2009, 12:42:28 pm »
здравейте хасково!
господ си знае работата! :)
вяра!вяра!вяра! вяра в доброто! :)

« Отговор #70 -: Април 19, 2009, 12:43:39 pm »

Виновни са тези, които разпространяват подобни новини.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Април 19, 2009, 01:06:04 pm »

Виновни са тези, които разпространяват подобни новини.

абсолютно съм съгласна с теб!вина имат и тези ,които разпространяват инфото.най-вече застрахователите!дали не са му възложили те тази задачка?
реално хасково е първият областен град след капъкуле :),митници ,търговия,производства.....манипулаций колкото щеш , пък и много слаби места ,всички построени на един фундамент-пари! ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #72 -: Април 19, 2009, 01:12:05 pm »
Много се извинявам, че въобще коментирам темата, но сега заради този г-н Лещански ще излезе "име" на всички астролози.
Да не говорим, че по медиите го наричат ясновидец и какъв ли не след неговите изказвания, че имал връзка с не знам си кво и ... въобще в момента ще се направят генерални обобщения за астрологията, както винаги и този път наистина с повод.  >:( 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #73 -: Април 19, 2009, 01:23:27 pm »
абе най-големите лъжци са политиците,
ама досега няма осъден политик за измама на
цял  народ  >:( 

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Април 19, 2009, 01:35:17 pm »
Много се извинявам, че въобще коментирам темата, но сега заради този г-н Лещански ще излезе "име" на всички астролози.
Да не говорим, че по медиите го наричат ясновидец и какъв ли не след неговите изказвания, че имал връзка с не знам си кво и ... въобще в момента ще се направят генерални обобщения за астрологията, както винаги и този път наистина с повод.  >:( 

знанията са му много,учил е при МАКСИМ , това е един от най-добрите астролози на миналия век.много тих и спокоен човек ,много можешт и знаеш.астролог на людмила живкова.
за съжаление обаче , явно е имал много лош нептун , защото се пропи и умря.бог да го прости.но от него са се учили много от днешните астролози.кой колко е "откраднал"от занаята е друг въпрос.
хубавото е ,че и астролозите,както и докторите могат да сбъркат.всички сме хора.
навремето ,когато ванга каза куркс ще потъне се изписаха много неща.после ,тя се оказа права.не града , а подводницата потъна.но тя не беше астролог.
астрологията работи с цифри и време , но според мен в космоса няма време , няма минало и настояще.много е противоречиво всичко.
гледах сеизмологичната карта и видях ,че е имало множество леки трусове в турция.там е и ключа.там се срещат азиатската и европейската плоча.а честотата на трусове от този магнитут 2до 3 ,означава ,че пластовете се наместват плавно и вероятността от тежък магнитут е никаква.
всичко е добро,щом завършва добре! :)

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #75 -: Април 19, 2009, 01:35:41 pm »
абе най-големите лъжци са политиците,
ама досега няма осъден политик за измама на
цял  народ  >:( 

Палатковите лагери са добро начало за изпълнението на тая цел.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Април 19, 2009, 01:38:45 pm »
Не мисля, че ще излезе лошо име на астролозите....или не по-лошо, отколкото е в същност. Човекът си призна, че не се е опирал само на астрологията, а тези наченки на "висши гласове" ми намирисват на леко изкукуригване. Дано не съм права, ама то по хората ходи...Трябва здрава психика, независимо колко си образован.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Април 19, 2009, 01:42:52 pm »

Мила, мен в друг астрологичен форум ме разпънаха на кръст, само дето не възкръснах  ;D, заради бръщолевиците на г-н Лещански. Не заради друго, а защото бях единственият останал там пишещ астролог. За съжаление средностатистическият българин по го бива да обобщава, а не да сравнява.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Април 19, 2009, 02:00:02 pm »
предсказателната астрология не е за всеки,та дори той да се казва лещански , алена , люмиер.....
тя е доста сериозна и отговорна част от астрологията ,като цяло.и когато един астролог започне да чува "гласове"без значение откъде идват се получават грешки.
жалко е друго , че астрогилдията прилича на фризьорски салон.всеки намира кусур в колегата си.няма допълване ,няма колегиалност , коректност , респект и уважение към знанията.....от тук и само от тук идва лошото име на науката.това е и една от причините да наричаме астролозите -ясновидци. >:(

*

Синухе

• 4978
« Отговор #79 -: Април 19, 2009, 02:41:34 pm »
Няма нищо лошо в това да има астролози-ясновидци (като Нострадамус за пример),стига да са такива и това да им помага в гадателската/предсказателната практика,а не астролози-далновидци. Защото така и не разбрахме тези "гласове",които е чувал дали наистина не са били на някой застраховател  8)

А,че същества и информационни канали всякакви това отделен въпрос,в смисъл ако човечеца просто е бил жертва на някакво внушение от някъде.

Има и друго-времето е много нестабилен момент в предсказания свързани с "гласове"- едно такова събитие може все още да е възможно(ако така го е приел/видял),а той да си е насосал датата просто астрологически с много "силният" кеплеров аспект.Не че и аз го вярвам,но дано не се окаже разминаване просто във времето ако канала му е автентичен и става въпрос за нещо сериозно в действителност.Защото все си мисля,че за да приеме такъв голям риск и възможните последствия,едва ли е било за малко парички...но знае ли се  ???

Сега даже ме е яд,защото забравих името на астролога,който е предсказал с точност датата /периода на голямото последно земетресение/наводнение в Индия по Коледа преди няколко години-бил го обявил някъде 1 година мисля преди това,като съвсем точно си казал датите. Някой не се ли сеща кой беше ?