Здравей Гост

Земетресение в Хасково?Може ли да се предвиди?

• 133 Отговора
  • 20924 Прегледи
*

nerealna

Re:Земетресение в Хасково?Може ли да се предвиди?
« Отговор #120 -: Април 23, 2009, 01:30:58 pm »
Сигурно в Китай има много хасковлии и предупреждението е било за тях  ;)

*

Skarlet

« Отговор #121 -: Април 23, 2009, 06:29:38 pm »

Стига,бееее.Не разбрахте ли,че човека не е направил това предсказание на базата на астрологичен анализ,а е имал ясновидско видение.Ама някои хора не правят разлика между ясновидец и астролог.  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #122 -: Април 24, 2009, 12:20:13 am »

Стига,бееее.Не разбрахте ли,че човека не е направил това предсказание на базата на астрологичен анализ,а е имал ясновидско видение.Ама някои хора не правят разлика между ясновидец и астролог.  ;D

Извинете,ама той от кога стана и ясновидец? :o
Божеее,колко мъка имало по този свят.... ;D
« Последна редакция: Април 24, 2009, 12:26:31 am от Мia21 »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #123 -: Април 24, 2009, 12:21:39 am »

Извинете,ама той от кога стана и ясновидец? :o
Божеее,колко мъка имало по този свят.... ;D

Виж сега- с тази вълна Индиго и Кристални, старите поколения се стремят да наваксат,че така и така отдавна са изпаднали от модните тенденции  ;D 8) :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #124 -: Април 24, 2009, 06:11:29 am »
солидарна отговорност трябва да има лещански с масмедийте.всяка медия е длъжна да провери инфото,което ще нпише или предаде в ефир. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #125 -: Април 24, 2009, 07:37:52 am »
солидарна отговорност трябва да има лещански с масмедийте.всяка медия е длъжна да провери инфото,което ще нпише или предаде в ефир. ;)
  Абсолютно!Най-малкото трябваше да потърсят второ мнение,както болните.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #126 -: Април 24, 2009, 12:57:40 pm »
Чудно е как ще си проверят инфото,след като става въпрос за тенденция (събитие),което е напред в бъдещето.  ???

Така до колкото и хора да се запитат пак няма да има пълна гаранция кой е прав и кой не-предварително.

Дори и ако вземем една чиста метереологична прогноза за седмица напред-те си я обявяват по телевизията макар да не са 100% сигурни и както често се случва не винаги тези прогнози са абсолютно точни.Което не пречи да ги съобщават.

*

Skarlet

« Отговор #127 -: Април 24, 2009, 02:12:06 pm »
Чудно е как ще си проверят инфото,след като става въпрос за тенденция (събитие),което е напред в бъдещето.  ???

Ами,като се свържат с други астролози,които разбират и направят анализ за конкретния период или дата.Ти вчера сам видя по анализа на картата за Китай-както наталните предпоставки,така и по транзитите.Да не говорим,че за държава като нашата и много други,които имат натални предпоставки за земетресения,е адски здравословно учените сеизмолози да работят ръка за ръка с астролозите.И не да се хвърли новината в публичното пространство като бомба и да психясват хората.Когато се види подобно бъдещо събитие,тогава управляващите ще си влязат в ролята заедно с неправителствените организации и ще свършат работата по евентуална евакуация без излишна паника.Но има друг момент-народа толкова е лъган,че има опасност никой да не пожелае да напусне дома си.Но не е и нужно да се казва истината.Затова съществува благородната лъжа.За всичко си има начини и пътечки.Но до там още никой не е дорасъл и заслужил такова огромно доверие,че да му повярват.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #128 -: Април 24, 2009, 02:43:16 pm »
Много точно. И точно това ме навежда на мисълта, че медиите не случайно пуснаха информацията на Лещански. Някои от тях със сигурност просто ги използваха за трибуна или направо да го кажа са си в играта.
За мен подобна глупост не може да сътвори човек, та бил той и популярен астролог, има нещо...или е много изтрещял или е гушнал доста парички за театъра, който разиграха и психясаха хората.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #129 -: Април 24, 2009, 02:57:34 pm »
Медиите обичат сензации и това е ясно. :-\ И ако е за нещо с отрицателен характер-особено  8)

Скарлет напълно съм съгласен с теб.Аз просто имах предвид това,че колкото и астролози и ясновидци да съберат за предполагаемо събитие,то пак си остава такова-в рамките на несигурността.А в медиите се разпостраняват не само сигурни факти ,но и тенденции и прогнози (били те икономически,политически,метереологични и т.н.)-в това отношение прогнозата на Лещански не прави изключение.Работата е там,че не беше вярна и както казваш ти дори аргументи сериозни нямаше на какво се основава (едно транзитче "пролет" не прави).

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Април 24, 2009, 03:46:52 pm »
медийте биха могли да консултират изреченото от когото и да било с негови колеги.те от своя страна ще потвърдят или отрекат "сензацията".принципно една лъжа , ако няма трибуна няма да бъде тиражирана или разпространявана.
в тозислучай ,виновни за психозата са медийте.тяхната сензация е довела до смут и паника в населението на хасково. >:(
всеки има право да казва каквото си иска , друг е въпроса за гласността на казаното!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #131 -: Април 24, 2009, 04:06:32 pm »
в тозислучай ,виновни за психозата са медийте.тяхната сензация е довела до смут и паника в населението на хасково. >:(
всеки има право да казва каквото си иска , друг е въпроса за гласността на казаното!

Да,точно това имах предвид и добре,че имам къде да го "изкрещя",което направих днес и се чувствам удовлетворена.  ;D
 Ще кажеш-хайде,хората не разбират и се хващат като удавник за сламка,приемат всичко за чиста монета.Ами къде бяха тия управници и адвокати в Хасково,кмета? Нали се предполага,че те са умните глави,взимащи важните решения за града? Всички замлъкнаха в очакване на апокалипсиса,вместо да потърсят още нечие мнение.Та в интернет има толкова начини да намериш астролози и да избереш към кого да се обърнеш.За мен и управниците на Хасково са постъпили безотговорно или по-точно-нямат качества за ръководители.Хората разчитат някой да им помогне в такива тежки моменти.Представям си какво са изживяли хасковлии на връх Великден.И не да обвияват хората,че били прости и че са овце.Прости са им управниците.Трябва да имаш умения за справяне в кризисна ситуация.И добре,че беше лъжлива.Че,ако беше истина,голяма паника щеше да обхване града,барабар с умните им й управници.

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Април 24, 2009, 04:19:39 pm »
скарлет, управниците са огледалото и "каймака" на обществото.ние сме малко по-прогресивни и нестандартни и затова ни разбират или изобщо не ни разбират ;).за мен това отдавна вече няма значение.
по-важно е другото , а именно:
1- човека дръзнал да го съобщи , но не база астро познания , а "чул" гласове.проблем за гилдията астролози-лошо име , шарлатани и тем подобни нелицеприятни епитети.
2- управници-некадърници , които в периода на това безумие , дори за миг не са потърсили начин да опровергаят това му твърдение.
3-медий-сейрджий , нищо друго няма значение освен клюката и парите.
4-застрахователни компаний ;D с яки печалби.
5-хасково?!първият град след европейска граница.пътя от анадола.....пари,канали и пр.
просто крушката си има опашка-при това гущерова ;D
жалко е ,че всичко това се случва не без намесата на изброените по-горе.... >:(

*

Skarlet

« Отговор #133 -: Април 24, 2009, 04:46:49 pm »
Ама,защо трябва да го съобщаваш в медиите,т.е. на хората? Нали истинското добро винаги се прави тайно.Не е нужно да тръбиш и да търсиш слава.И ся кво-съд или лудница.И не съм сигурна,че всичко е станало без намесата на "изброените по-горе" от теб.По-точно всичко,което стана,се дължи на тяхната ненамеса или по-точно на тяхната неадекватност.Чак се вбесявам колкото повече чета и пиша по темата.Защото сега страда астрологията и цялата астрологична гилдия.Години ще трябват,докато се изтрие петното на срама.Защото аз лично се срамувам от станалото.  :'(