Здравей Гост

МЪРЗЕЛЪТ

• 25 Отговора
  • 4341 Прегледи
*

Nebesna

Re:МЪРЗЕЛЪТ
« Отговор #20 -: Април 14, 2009, 08:09:51 pm »
абе ако ти е силен марса, не бой се луд умора нема....

Там е работата, че хич не ми е силен Марса по знак - в заточение е във Везни. А като се вземе предвид, че и диспозиторката му (господарка на МЦ) в момента е ретроградна, сякаш всичко, което подхвана, претърпява някакви нелогични изменения...

А иначе "слабият" на пръв поглед Марс е в екзалтация в 10-ти дом и в квадрат с Юпитер - господаря на Асцендента...Имам един навик - за добро или за лошо - да отхапвам по-голям залък, отколкото мога да преглътна. Амбиции не ми липсват, идеи и планове много и то все мащабни. Обаче, слабият Марс си казва думата и на моменти изплезвам език. Затова Марс във Везни залага на екипната работа, че като "клекна" насред пътя, да има кой да ме замести, докато се освестя. Бачкам до припадък, после боледувам два дни, и все с начале.

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Април 14, 2009, 08:21:04 pm »
виж безсилието срещу външни обстоятелства е друго нещо,
като диво животно в клетка си, вървиш по двата диагонала в циклична повтаряемост
и чакаш с безумен поглед вперен в свободата зад хоризонта е това
е усещането когато тр. Плутон се заигра със стрелешкото ми Слънце и в същото време
бе в квадрат към Асц. и групата там,преобърна и разруши всичко, което бе съградено дори транз. Сатурн ,
......................................................................................
живота продължава за тези, които успеят да запомнят кои са и за какво се борят, на
печелившите честито - преминават на ново ниво на борба с нови правила и наградки :)

За пореден път се убеждавам, че от Плутон "по-големо (зло) нема". Честно да ви кажа, изпитвам страхопочитание пред плутоновите енергии...А, да кажат после, че не бил планета. Сатурн не е толкова страшен, даже напротив. Знаците на Сатурн са ясни. Като кривнеш от пътя, Сатурн те облива със студена вода и си научаваш урока. Явява ти се под формата на някой зъл началник или строг родител, или деспотичен съпруг, ама поне има кого да обвиняваш...или да благодариш, според зависи. С Плутон нещата са по-сложни. Там вече няма кого да обвиняваш....освен собствената си злощастна съдба.... ;D ;D ;D

« Отговор #22 -: Април 15, 2009, 08:58:09 am »

За пореден път се убеждавам, че от Плутон "по-големо (зло) нема". Знаците на Сатурн са ясни. Явява ти се под формата на някой зъл началник или строг родител, или деспотичен съпруг, ама поне има кого да обвиняваш...или да благодариш, според зависи. С Плутон нещата са по-сложни. Там вече няма кого да обвиняваш....освен собствената си злощастна съдба.... ;D ;D ;D

така е ... много си права, енигма е тази малка планетка и урока му го научаваш едва когато отмине транзита
и то за 10 живота напред ,в такъв лабиринт те е вкарал,
такива кодирани послания ти праща и то когато става въпрос на живот и смърт, въпреки, че по рождение съм силно въоръжена с този тип енергия, пак описаният период ми дойде много в повече :o 

шок - това е плутон, оперира без упойка, но прогнозата е добра , лекува мързела завинаги, само като се сетиш в каква критична ситуация може да те вкара .... :o
« Последна редакция: Април 15, 2009, 09:04:26 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

mamma_mia

« Отговор #23 -: Април 16, 2009, 09:23:31 am »
Аз съм доста мързелива ::)
Имам тригон венера-юпитер.Пък и 3 планети в телец-луна,венера и марс.
Може би марс в телец доста спомага за мързела.
Но съм и доста дисциплинирана,когато трябва да се върши работа.Трудно се "задвижвам",но стане ли това съм много организирана и дисциплинирана.
Имам и юпитер в козирог,в 6ти.....

*

Skarlet

« Отговор #24 -: Април 16, 2009, 10:31:25 am »
Аз също имам Марс в Телец,но за мързел не може и дума да става.Явно и асцендента в Лъв си казва думата за мързела.Слънцето,като управител на асцендента,е в не дотам енергичните Риби,а и прави квадратура с Юпитер.Това дава склонност към угаждане.

« Отговор #25 -: Април 17, 2009, 09:23:05 am »
Това дава склонност към угаждане.

луна и венера в телец - също, зависи сатурна къде и в какви отношения към тази еуфория от желания 8)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...