Здравей Гост

Бикове !

• 3 Отговора
  • 1991 Прегледи
Бикове !
« -: Април 14, 2009, 03:50:39 pm »
   Миналия ден сънувах - кратък сън, обикновено не помня сънища. Първо си спомням, някъде в далечина чувам писък на сина ми, но е малък някъде 5-6 годинки, а реално 13годишен. После попадам между две стени и пясък и отзаде зад мен върви камила, с някой съм, но нямам спомен кой е. Изведнъж зад мен вместо камила се оказаха няколко бика - огромни и рогати и като почна един бесен бяг. Стените изчезнаха и пред мен се появи открито пространство с насипи и аз за да се спася от биковете, реших че трябва да скоча в страни от пътя. В момента, в който скачам започвам да пропадам надолу, между насипи, но насипите са от срутени къщи и пръст и корени на дървета. Стигнах до дъното на тази пропаст от пръст и до мен се оказа една позната, която не съм виждала дълги години. Но помня само до там. По принцип знам, че срутени къщи не е на хубаво, обикновено предрича нечия смърт....Но аз не видях срутените къщи, а само техните остатъци...Би ли трябвало да ме притеснява такъв сън или просто този сън е от тези, с коите се изхвърля остатъчна и излишна информация... Как мислите ?

Re:Бикове !
« Отговор #1 -: Април 14, 2009, 08:31:06 pm »
Чудиш как да комуникираш с порасналия си син . Усещаш се натоварена в отношенията си с него ,изпитваш гняв ,който се опитваш да избегнеш . Разрушенията са свързани с живота и начина ти за възприятие ,което имаш . С усещането си ,че всичко около теб се руши.

Пясъка се свързва с нещата ,които ти се изплъзват от ръцете ,като песъчинките .
Стените са чувството ,че си притисната между тях . Усещането за товара на камилата ,преминава в яростта на биковете .Бягството си бягство.

« Отговор #2 -: Април 15, 2009, 10:52:12 am »
Чудиш как да комуникираш с порасналия си син . Усещаш се натоварена в отношенията си с него ,изпитваш гняв ,който се опитваш да избегнеш . Разрушенията са свързани с живота и начина ти за възприятие ,което имаш . С усещането си ,че всичко около теб се руши.

Пясъка се свързва с нещата ,които ти се изплъзват от ръцете ,като песъчинките .
Стените са чувството ,че си притисната между тях . Усещането за товара на камилата ,преминава в яростта на биковете .Бягството си бягство.

:), много си мил, благодаря ти Док !

« Отговор #3 -: Април 23, 2009, 11:17:34 pm »
А може да са спомени от твои минали животи може да сте били в Испания или някъде другаде и сте присъствали на бикоборство. А камилата може да сте били в някоя африканска или азиатска страна? Не насилвам никого. Само информирам.