Миналия ден сънувах - кратък сън, обикновено не помня сънища. Първо си спомням, някъде в далечина чувам писък на сина ми, но е малък някъде 5-6 годинки, а реално 13годишен. После попадам между две стени и пясък и отзаде зад мен върви камила, с някой съм, но нямам спомен кой е. Изведнъж зад мен вместо камила се оказаха няколко бика - огромни и рогати и като почна един бесен бяг. Стените изчезнаха и пред мен се появи открито пространство с насипи и аз за да се спася от биковете, реших че трябва да скоча в страни от пътя. В момента, в който скачам започвам да пропадам надолу, между насипи, но насипите са от срутени къщи и пръст и корени на дървета. Стигнах до дъното на тази пропаст от пръст и до мен се оказа една позната, която не съм виждала дълги години. Но помня само до там. По принцип знам, че срутени къщи не е на хубаво, обикновено предрича нечия смърт....Но аз не видях срутените къщи, а само техните остатъци...Би ли трябвало да ме притеснява такъв сън или просто този сън е от тези, с коите се изхвърля остатъчна и излишна информация... Как мислите ?