Здравей Гост

Смърт на родител

• 84 Отговора
  • 22219 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Смърт на родител
« Отговор #80 -: Март 05, 2012, 05:43:06 pm »
Libra, съжалявам, че си останала без баща на такава ранна възраст.
Погледнах картата на баща ти. Ако има лека разлика в часът на раждане, то тогава тр. Плутон ще е на К8, а и К8 ще е в Скорпион. Тогава планетите управляващи края (4ти - Луна и 8ми - Плутон) са в квадратура. В натала м/у двете планети има кармичен аспект.

Баща ми почина по време на сатурновото ми завръщане.  :-[

Divna , а дали е последвало задомяване скоро след смъртта на баща ти ?
Питам във връзка със авторитетите в живота, при загуба на един, кога е настъпила замяната му с друг или по-точно казано, кой се е явил като сатурнова фигура в живота ти след това  ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

• 2478
« Отговор #81 -: Март 05, 2012, 06:27:33 pm »
Libra, съжалявам, че си останала без баща на такава ранна възраст.
Погледнах картата на баща ти. Ако има лека разлика в часът на раждане, то тогава тр. Плутон ще е на К8, а и К8 ще е в Скорпион. Тогава планетите управляващи края (4ти - Луна и 8ми - Плутон) са в квадратура. В натала м/у двете планети има кармичен аспект.

Баща ми почина по време на сатурновото ми завръщане.  :-[

Divna , а дали е последвало задомяване скоро след смъртта на баща ти ?
Питам във връзка със авторитетите в живота, при загуба на един, кога е настъпила замяната му с друг или по-точно казано, кой се е явил като сатурнова фигура в живота ти след това  ?

Никой. Бях вече омъжена и с две деца.

« Отговор #82 -: Март 05, 2012, 06:30:36 pm »
Здравейте, и аз да се включа в темата, ето ви една карта на жена, с придобита шизофрения(около 30 година) Заради лекарствата които вземаше, съпругът и не разбра, че има пневмония, дори температура не е вдигала....Има супер много точни аспекти, но тъй като свързвам марс с възпалителните процеси, смятам, че големият индикатор в случая е съвпад на тр. уран с натален хирон в опозиция с натален марс. Има го и северния лунен възел в 12-ти дом. Юпитер в куинконкс с нат. марс, много са точните аспекти........много явно какво е предстояло, но нали си беше заблудена душа, не съм гледала транзити за нея.

« Отговор #83 -: Март 05, 2012, 06:41:23 pm »

Баща ми имаше наранено Слънце от малефици (не знам точния му час на раждане, за да си помогна с домофикацията)Почина при съвпад на Сатурн с тр. Слънце. В натала двете планети са в квадратура. Приятелят ми имаше три планети малефици в 8ми дом (почина млад при катастрофа). Тогава тр. Сатурн му е квадратирал нат. Слънце. В радикса между двете планети има скрит квадрат. Приятелката ми почина млада (автомобилна катастрофа). Тогава тр. Сатурн е върху нат. Слънце. И тя също като при баща ми.  :-[ В натала й двете планети са в квадратура.
Само това бих могла да отчета като обща закономерност.
Дивна, моят баща почина при  съвпад на тр.Сатурн със Слънце.По натал двете планети са в секстил.Винаги, когато разглеждам картата му се чудя кои са причините за ранната му смърт - само на 34 години в разцвета на живота си.
В моята карта - тр.Сатурн съвпадаше с IC и точен квадрат с нат.Плутон.

« Отговор #84 -: Март 05, 2012, 06:46:28 pm »
Само да добавя, че в момента СЛВ ми е в 12-ти дом, а хирон в точна квадратура с нат. хирон. От няколко дни насам обсъждам темата за смъртта с приятелки, и че ме е страх с този луд марс дето бръмчи из 8мият ми дом....Дали наистина смъртта се вижда на карта? Все пак картата е вечна....Всички негативни и предизвикателни аспекти с хирон, марс и лилит ли трябва да значат нещо толкова лошо?