Здравей Гост

отвличанията

• 75 Отговора
  • 11557 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
отвличанията
« -: Април 17, 2009, 11:19:00 pm »
след всичко което се случва напоследък ,ми се иска да си поговорим и разчоплим като астролози тази тема.планетите,кризата,аспектите.кой са хората,които извършват подобните мероприятия,кои са тези ,които търсят откупите,защо няма нито един хванат?
аз съм на мнение,че когато говорим за това следва да имаме впредвид всички планети ,но да обърнем изключително и подобаващо внимание на плутон и уран , луната и марс...
няма ли как да се сдобием с някоя карта на тези ,които до тук официално бяха обявени за отвлечени?
да проследим какво се случва.защото на мен лично последният официално обявен за отвлечен ми изглеждаше ужасно спокоен и нестресиран , за разлика от сем.бончеви...усещам ,че ще бъде интересна тази тема и очаквам коментара и ценните ви мнения.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

Re:отвличанията
« Отговор #1 -: Април 17, 2009, 11:52:14 pm »
Ангел Бончев е роден на 24 март 1961 г. в Ловеч.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=1216562

36-годишният Стоян Стоянов  изчезна безследно на 6 март вечерта.

Стоян Стоянов роден през 1972 година в Сливен.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=231658
« Последна редакция: Април 17, 2009, 11:59:02 pm от Helo »

*

Skarlet

« Отговор #2 -: Април 18, 2009, 09:13:34 am »
За Стоян Стоянов сме разглеждали миналата година хорар в друг форум.Как искате да открият нещо за тях,като разследващите органи не искат и не смеят.Ако искате,мога да ви пусна този хорар да го видите.Много съм любопитна да чуя и друго мнение по него.

*

Skarlet

« Отговор #3 -: Април 18, 2009, 09:44:02 am »
Прехвърлям тук картата на България с транзитите за вчера,тъй като Небесна искаше да види дали има някакви индикации в мунданен план:

Предполагам,че пръст в отвличанията имат доста фактори-транзитния Сатурн в 8 дом-домът на Плутон и съуправител на 2 дом в квадрат с наталния Плутон-управител на 10 дом/управляващи,хора с имидж в обществото/; Транзитното Слънце в Овен е в квадрат към наталния Юпитер ; Юпитер-управител на 12 дом-тайните, е във 2 дом/парите/ в съвпад с Нептун; транзитните Марс,Уран и Венера са в квадрат към наталния Марс и са в 3 дом-комуникациите,вътрешната търговия и т.н.Вижте ги и вие.Може нещо да не виждам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Април 18, 2009, 12:50:23 pm »
много благодаря скарлетка,аз бих искала да качиш наталната карта на ангел бончев стоян стоянов , киров.знаем , че нямаме час на раждане , но бихме започнали или от асц в съвпад със слънце или от точката на овена.след което вече можем да разгледаме и в мунданен план картата. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Април 18, 2009, 07:31:27 pm »
качете тези карти ,за да поразсъждаваме.аз не мога да направя тази операция и ви умолявам.мисля,че за отвличанията отговорност има черната луна , луната,плутон ,както и меркурий.

на мнение съм , че тези нечовешки актове ще продължават и , че те са продиктувани от бита ,културата на цивилизацията , както и от финансовата криза , от която смятам , че ще се отървеме едва след като плутон излезе от козирог.

*

Skarlet

« Отговор #6 -: Април 18, 2009, 08:32:17 pm »
качете тези карти ,за да поразсъждаваме.аз не мога да направя тази операция и ви умолявам.

Алоуууу,ти не се ли готвиш за празника,та си се разбързала сега?Къде беше цяла седмица?  ;D
« Последна редакция: Април 18, 2009, 09:41:47 pm от Скарлет »

*

Инти

• 2068
« Отговор #7 -: Април 18, 2009, 09:16:26 pm »
Слагам картата на отвлечения Ангел Бончев .

Дата на отвличане:21 срещу 22 Май, хипотетичен час: 1:00 сутринта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Април 19, 2009, 02:03:57 pm »
небесна,моля те качи карта с рожденните данни на ангел бончев.не мога и не мога да я кача.слагам за час на раждане асц в точен съвпад със слънце.иска ми се да разгледаме прогресий , транзити и натал.дали и къде е показано насилието спрямо него , откупа и въобще има ли го заложено в натала.кое е отключило това събитие? :) :D

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Април 19, 2009, 02:22:20 pm »
Марая, нямам нищо против да я кача, но не зная рождените данни. Освен това, струва ми се, че разглеждайки нещата по този начин, ние правим въпроса ЛИЧЕН. А, според мен, вече се оформя такава тенденция в обществото. Мисля, че Плутон в 12-ти дом в картата на България е виновника, когато стана ретрограден в Козирог - това раздвижи подмолните пластовете на организираната престъпност. Плутон управлява МЦ в картата на България, а когато е в 12-ти дом се свързва с тайните групировки. Козирог се свързва с реда и с пазителите на реда. Случилото се само показва, че полицията е безсилна. Силите на реда трябва да се трансформират, за да действат ефективно.

ПП. По време на отвличането на Ангел Бончев (22 май 2008 г. ), Плутон пак е бил ретрограден в началните градуси на Козирог.
« Последна редакция: Април 19, 2009, 02:28:52 pm от Nebesna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Април 19, 2009, 02:42:14 pm »
Марая, нямам нищо против да я кача, но не зная рождените данни. Освен това, струва ми се, че разглеждайки нещата по този начин, ние правим въпроса ЛИЧЕН. А, според мен, вече се оформя такава тенденция в обществото. Мисля, че Плутон в 12-ти дом в картата на България е виновника, когато стана ретрограден в Козирог - това раздвижи подмолните пластовете на организираната престъпност. Плутон управлява МЦ в картата на България, а когато е в 12-ти дом се свързва с тайните групировки. Козирог се свързва с реда и с пазителите на реда. Случилото се само показва, че полицията е безсилна. Силите на реда трябва да се трансформират, за да действат ефективно.

ПП. По време на отвличането на Ангел Бончев (22 май 2008 г. ), Плутон пак е бил ретрограден в началните градуси на Козирог.

не намирам нищо лично,има данните на двама потърпевши.в така наречения мунданен план според мен не може да се разглежда този въпрос , защото акта касае едно лице , а не народ или голяма общност.
не само плутон е виновника за това....това беше и целта на поста ми. ;) :)

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Април 19, 2009, 02:51:45 pm »
Когато се очертава тенденция, това касае цял един народ ли по-точно казано определен социален кръг от този народ. В мунданната карта се разглеждат социални тенденции.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Април 19, 2009, 02:57:30 pm »
Когато се очертава тенденция, това касае цял един народ ли по-точно казано определен социален кръг от този народ. В мунданната карта се разглеждат социални тенденции.

мунданната астрология разглежда СЪДБАТА НА НАРОДИТЕ И ДЪРЖАВИТЕ , СВЕТОВНИТЕ СЪБИТИЯ.става дума за съдбата на нацията , в никакъв случай не съм съгласна , че едно две или три подобни престъпления са от мунданен аспект.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #13 -: Април 19, 2009, 03:02:50 pm »
Тия работи не се ли разглеждат според вертикалния принцип и качествата на времето. От оная там книжка "Съдбата като шанс"

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Април 19, 2009, 03:09:29 pm »
Имаш право да не си съгласна. Ето рождената карта на Ангел Бончев, построена със Слънце на Асц. и транзтитите в деня на отвличането.(Ще черпиш. ;D ). Имай предвид, че всяко тълкуване ще бъде непълно, понеже домовете не са автентични. Не знаем точния час на раждане. Транзитен Плутон (който попада и в 12-ти дом в картата на България) прави квадратура с рожденото Слънце на този човек, а вероятно и опозиция с рождената Луна, което не е сигурно, поради неизвестния час на раждане.

« Последна редакция: Април 19, 2009, 03:16:47 pm от Nebesna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Април 19, 2009, 03:10:00 pm »
Тия работи не се ли разглеждат според вертикалния принцип и качествата на времето. От оная там книжка "Съдбата като шанс"

:) , по всякакъв начин можем да ги разгледаме ;D ;D ;D , стига да искаме!

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Април 19, 2009, 03:11:25 pm »
Давай, Марая, ти си наред!

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Април 19, 2009, 03:22:29 pm »
като начало 4-ти ретро планети.сатурн на трон в критичен градус.силно впечатление ми прави съвпада на плутон и слв в знака на девата.намирам го за изключително кармичен аспект. респективно юлв е на точна опозиция от плутон.

п.п. само да допълня , позицията на сатурн- съвпад с плутон и възела.

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Април 19, 2009, 03:28:29 pm »
като начало 4-ти ретро планети.сатурн на трон в критичен градус.силно впечатление ми прави съвпада на плутон и слв в знака на девата.намирам го за изключително кармичен аспект. респективно юлв е на точна опозиция от плутон.

Кое говори за отвличане? Поне 30% от неговото поколение ще са имали съвпад на Плутон с възела, но не всички са били отвлечени при съвпад на тр. Сатурн.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Април 19, 2009, 03:36:42 pm »

Кое говори за отвличане? Поне 30% от неговото поколение ще са имали съвпад на Плутон с възела, но не всички са били отвлечени при съвпад на тр. Сатурн.

съгласна съм абсолютно с теб.продължавам да разглеждам картата.това беше първото , което ме впечатли.аз лично мисля , че при всички положения домовете ще дадът много инфо.защото всички знаеме , че домовете показват сцената на която се развиват събитията/транзитите/ , а аспектите как.
по същото време на отвличането сатурн е бил в началните градуси на дева и на квинконс от наталната си позиция.аз лично този аспект не го намирам за късметлийски ,както го приемат много от астролозите.