Конфликти лично с мен е нямало.Даже/да не чуе дявола/мисля,че съм в доста добра позиция.Имаме проблеми като цяло във фирмата и за това се притеснявам.С този съвпад после да не се случат неприятни събития,ако остана...Там е въпроса. 
Тези твои "раздвоения в работата", както ги наричаш, идват вероятно от наталния съвпад на Сатурн/Марс на Асцендента. Сатурн ти съуправлява 6-ти дом, а Марс - 10-ти/11-ти. В момента транзитната нодална ос преминава през този съвпад и задвижва оста Асц-десц с тенденция да се премести по оста 6/12-ти дом.
Тр. ЮЛВ прави съвпад с наталните Марс/Сатурн. Съвпадът още не е точен, но ти интуитивно си го почувствала. Транзитната нодална ос показва как успяваме да се впишем в общия космически план "тук и сега" и формира нашата адаптивност към промените - как изпулзваме ресурсите на планетата ни. (докато наталните лунни възли показват нашите кармични задачи). Интересното при транзитите на нодалната ос е, че тя се движи обратно на планетите. Когато нодалната ос срещне някоя планета, ни кара да поспрем и да преосмислим принципите на действие на съответната планета в натала. Това е вид равносметка. При среща на ЮЛВ с планета, използването на ресурсите на тази планета и възможностите за изява е затруднено, може да има известни задръжки. При среща на СЛВ с планета се отварят много възможности и използването на планетните ресурси е улеснено.
Какъв е резултата от обратното движение на възлите, спрямо натала? Ще дам пример в твоя случай: На етапа Северният възел транзитира в 6-ти дом (западното полукълбо), а ЮЛВ ти засяга лични планети в източната полусфера. Когато една планета транзитира през съвпада Сатурн/Марс на твоя Асц., тя среща първо Сатурн и предизвиква консерватизма и традиционализма ти, а после среща Марс - предизвиква те към действие. Т.е. при теб действията би трябвало да са предварително подложени на твърда преценка. Когато нодалната ос премине през този съвпад, тя предизвиква първо Марс (импулсивността ти), а след това Сатурн - съществува вероятност действията да изпреварят твърдия разум. Не че това е лошо по принцип, но може да е непривично за теб. А и с тр ЮЛВ тук...не знам какво да те посъветвам. Не съм наблюдавала толкова обстойно транзитите на възлите, а и има твърде малко информация по въпроса. Зная само, че когато СЛВ транзитира в западната полусфера, ще трябва доста да се съобразяваме с другите, ставаме малко по-зависими. Инициативата не се подкрепя толкова.