Здравей Гост

ретрограден меркурий

• 136 Отговора
  • 24596 Прегледи
*

Skarlet

Re:ретрограден меркурий
« Отговор #120 -: Май 20, 2009, 11:22:49 am »
Аааааа,и аз ще го потвърдя.  ;D Но е важно и Слънцето,за да е горещ и работлив.  ;) Вярно е,че обичат приказките и се възбуждат много от тях. Всичко идва от стимулацията на мисълта чрез говора.Тия Марсове в Близнаци,дето само говорят,сигурно Слънцата са им слаби.  ;D Пък за мен е важно и Луната и Венера къде са им. Требе да има нещо в Овен.

*

veshti4ka

« Отговор #121 -: Май 21, 2009, 07:55:21 pm »
те ви ретро Меркурий в комплект на Ерис съвпад с Марс  :-X :-X :-X

някви говеда окрали кабелите на БТК и от вчера на обед нямаме нет - току що дойде  >:(  знаех си аз, че ще се случи няква анархия пак  :(  издивях без нет 2 дни  :'(

« Отговор #122 -: Май 21, 2009, 07:59:24 pm »
Дали ТВ-благотворителността не е вдъхновена от транзита на Юпитер във Водолей?  ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #123 -: Май 21, 2009, 08:34:06 pm »
Дали ТВ-благотворителността не е вдъхновена от транзита на Юпитер във Водолей?  ::)

Ооо, объркала съм темата  ??? . Мислех, че пиша в Говориня  ;D

*

Skarlet

« Отговор #124 -: Май 21, 2009, 08:53:50 pm »
те ви ретро Меркурий в комплект на Ерис съвпад с Марс  :-X :-X :-X

някви говеда окрали кабелите на БТК и от вчера на обед нямаме нет - току що дойде  >:(  знаех си аз, че ще се случи няква анархия пак  :(  издивях без нет 2 дни  :'(

Споко,аз пък от 3 дни нямам домашен телефон. Нещо става в БТК.  ;D

*

veshti4ka

« Отговор #125 -: Май 21, 2009, 08:57:13 pm »
хахааааааааааа бе БТК дали си нямат директен Мерк на Ас-то  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #126 -: Май 21, 2009, 09:16:04 pm »
Да се оплача и аз от ретро Меркурий  >:(

Калдарината уж вчера ми беше в точен тригон със Слънцето-ма на тригона бързо и лесно ме накара да загубя ценни за мен неща.Ходих до едно село и връщайки се малко преди нас,изкарвайки си ключа,от торбата ми литват картите Таро-имаше силен вятър и на 15 метра от мен изхвърчаха,събрах ги ,но като се прибрах се оказа,че 2 липсват-ходих да ги търся пак,дори доста нашироко ,но явно вече някой ги беше видял (а те щото са със "златно" покритие и привличат) и прибрал.Това ми излезе на другата колода.Добре че имам 2 резервни точно,но сега ще трябва да им слагам и изображения.За капак установих днес,че златният ми пръстен липсва,а вчера на пикника взех,че го свалих,а от там нататък не помня после сложих ли си го или не (напече ме Слънцето  ;D и ме вълнуваха други работи като да си бера ягоди и цветя  :P ).Добре че няма къде да избяга ако е там-защото е в задния двор на една къща,та утре пак ще се ходи за да го търся.

И кво гледам-вчера Слънце опозиция Уран 9/3 дом,а точно като си загубих картите-Луната в 8 дом е правила опозиция към Сатурна ми във 2 дом  :D

Поне пръстена да си намеря... :-\,защото го ценя заради връзката ми с него.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #127 -: Май 23, 2009, 01:15:02 pm »
Поне пръстена да си намеря... :-\,защото го ценя заради връзката ми с него.

Какво стана,Синухе?Намери ли пръстена?  :-\

*

Skarlet

« Отговор #128 -: Май 23, 2009, 02:19:59 pm »
Синухе,направих хорар за пръстена.Твоят 2 дом е в Овен и там имаш Марс на трон по знак,който прави секстил с Юпитер и Нептун.Търси в градината,някъде около храстче или около барбекю или нещо друго,излъчващо топлина. ;D Разликата между Марс и Юпитер и Нептун е 3 градуса,което може да покаже намирането му до 3 дни.Късмет!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #129 -: Май 23, 2009, 03:39:08 pm »
Ами вместо вчера както трябваше да ходим,ходихме днес- и се падат 3 дни от загубата,но не го намерихме  :(

Което може да означава,че не съм го загубил там,а някъде в нас след това и дано да е тук,но пак няма гаранции.
Ако изпадне тоя пръстен от някъде ще кажа  :D

*

Skarlet

« Отговор #130 -: Май 23, 2009, 03:59:38 pm »
Ами,виж сега,в твоя 2 дом има и Венера в Овен,която е на 6 градуса разлика от този Марс.А тя управлява 3 дом. Ти на гости на роднини ли си бил,защото е много акцентиран и 3-я ти дом-Луна,Слънце и ретро Меркурий.Първият аспект,който ще направи Луната е съвпад с ретро Меркурия-след 8 градуса.А дано ретро Меркурия да го върне.Ако има там кола,гараж,виж и там.Локус Фортуна е в 6 дом-някой колега да не го е прибрал в някое чекмедже.По 6 дом са и лелите и чичовците по майчина линия.Питай,търси.Мисля,че ще изкочи най-късно до 8 дни.

« Отговор #131 -: Май 24, 2009, 01:29:20 pm »
Баща ми си изгуби личната карта днес! Направо чудесно!  :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X Естествено в това потфейлче му бяха и всички други документи, защото като един истински пенсионер той излиза на улицата въоръжен до зъби с документи! Просто ще полудея!

Преди не повече от месец го попитах за какво му е да носи на едно място всичко и въобще защо ги носи със себе си! Имах предчувствие, че ще ги загуби. По д........лите!

« Отговор #132 -: Май 24, 2009, 02:53:22 pm »
А в допълнение телефона на участъка май е грешен. Този,който дават от справки дава съобщение, че "продади технически причини..." еди какво си. В интеренет е даден освен този и друг с обърнати 2 числа. Например внесто 36, 63. Става все по-хубаво  8).

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #133 -: Май 24, 2009, 03:02:17 pm »
166
112

« Отговор #134 -: Май 24, 2009, 03:07:39 pm »
166
112

Е, ама неудобно ми де звъня на суперспешните телефони  :-[ Иначе, мерси за предложението.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #135 -: Май 26, 2009, 12:14:43 am »
Пет дни бях без нет,като не броя спиранията му по за 10 часа при всеки дъжд или гръмотевица миналата седмица..Няма и на кого да се обадиш,доставчика не си е платил и телефона.. >:(Разходих се днес до офиса,явно в БГ само скандалите вършат добра работа ..Леле,пълна анархия-компютри,рутери,интернети-всяко работи,кога си иска.. От Скайпа мистериозно ми изчезна половината списик с абонати.За "Ентър"-а се оказа,че само тук не ми работи..Кви са тез чудесии,ум не ми ги побира  :o                                                                                        Ретро Мерка ми се завърна победоносно в 11-ти...Толкова срещи или телефонни разговори с хора,които бях отписала по едни или други причини или не съм виждала от 100 години,направо не е истина.. :oДано продължи в същия дух,обичам изненадите... :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #136 -: Май 26, 2009, 05:08:44 pm »
Аз ходих на среща на випуска от завършването на гимназия. Някои съученици не ги бях виждала 15 години, но  успях да ги позная  ;D.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.